Netl Camping Kallumaan logo

Netl Camping Kallumaan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Netl Camping Kallumaan reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3022
Netl Camping Kallumaan logo
Website
Netl Camping Kallumaan
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Netl Camping Kallumaan

Jullie houden wel van een vakantie vol actie en avontuur? Er moet voor elk gezinslid iets te beleven zijn? Een leuk animatieteam voor de jongsten en uitdagende activiteiten voor de tieners en de pubers? Een beetje ontspanning is voor jou ook welkom als je een camping boekt? Dan zou het maar zo kunnen dat je terecht komt bij Netl Camping Kallumaan. Maar ja, een camping boek je niet zomaar. Je wilt er tenslotte een fijne tijd doorbrengen. Even een nachtje proefslapen is er niet bij. Hoe zal dat jullie bevallen een verblijf op Netl Camping Kallumaan? Andere vakantiegangers kunnen je dit uiteindelijk het beste vertellen. Zij hebben ervaring met deze camping. Zij weten of de activiteiten echt zo leuk, spannend en uitdagend zijn. Lees daarom reviews van andere mensen. In hun beoordeling lees je precies wat hen wel en niet beviel op deze camping. Heb je een heel aantal recensies doorgelezen, dan is het voor jou niet moeilijk meer om te kiezen. Wordt het wel of niet Netl Camping Kallumaan?

Over Netl Camping Kallumaan

Netl Camping Kallumaan is een waanzinnige natuurspeelplaats met drie kampeerterreinen, verschillende huuraccommodaties en een strandpaviljoen. Je vindt dit complex in Flevoland. De natuurspeelplaats is maar liefst 100 voetbalvelden groot. Het is soms net alsof je in het buitenland bent. Er zijn strandjes die tropisch aandoen. In deze speeltuin, die niet voor niets natuurspeeltuin genoemd wordt, kom je geen plastic speeltoestellen tegen. Het is een en al natuur. Voor kampeerders zijn er in totaal 250 kampeerplekken. De drie verschillende terreinen bieden voor elk wat wils. Ook is het mogelijk om te overnachten in een van de bijzondere accommodaties. Denk hierbij aan pods, Bell Tenten, wielenwagens, safaritenten of zeecontainerwoningen. Voor grotere groepen is er ook nog een ruimer huis beschikbaar. Qua faciliteiten vind je op deze camping een heel divers aanbod. Er is bijvoorbeeld ook een inspiratiepad en een gezellig strandpaviljoen.

Waarom kiezen voor Netl Camping Kallumaan

Kies je voor deze camping, dan heb je diverse opties als het gaat om accommodaties. Je kunt het net zo luxe of juist basic maken als je zelf wilt. Verder bevind je je midden in de natuur en kun je vanaf deze locatie uitstekend fietsen, wandelen of varen. Ook zijn er diverse mooie stadjes in de buurt die een bezoek zeker waard zijn. Op het park wordt van alles georganiseerd voor jong en oud. Denk hierbij aan speurtochten, yoga, bootcamp of een wijnproeverij.

Is Netl Camping Kallumaan betrouwbaar?

Netl Camping Kallumaan bevindt zich in Flevoland en je kunt de plek dus gewoon zelf fysiek bezoeken. Daarom hoef je niet bang te zijn dat je te maken hebt met een onbetrouwbare organisatie. Verder kun je via de mail contact opnemen met de klantenservice. De betrouwbaarheid van deze camping wordt tenslotte ook bewezen door positieve reviews van andere campinggasten. In recensies lees je onder meer dat mensen de ruimte enorm waarderen, maar ook de organisatie en het team worden positief beoordeeld.

Klantenservice en klachten

Wil je contact opnemen met de klantenservice, dan kan dat middels het contactformulier. Ook vind je op de website een e-mailadres, zodat je via de mail een vraag kunt stellen. Verder is dit bedrijf heel actief op Facebook, dus ook op die manier kun je een berichtje achterlaten. Heb je een vrij algemene vraag, kijk dan even bij de veelgestelde vragen, want daar wordt al heel veel beantwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Is dit jouw favoriete camping? Willen je kinderen nergens anders meer heen? Of kampeerde je hier een keer en was dat voor jou direct de laatste keer? Had je klachten over de camping? Andere consumenten zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen. Laat je review hier achter en help een ander. Jouw recensie is waardevol. Deel je positieve, maar ook je negatieve ervaringen. Dankzij jouw beoordeling krijgen andere mensen een beter beeld van deze camping en kunnen ze een weloverwogen besluit nemen om hier wel of niet te boeken.

Gerelateerde bedrijven

Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Detweebruggen logo
Detweebruggen
2 beoordelingen
9
ANWB Camping logo
ANWB Camping
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Netl Camping Kallumaan

Ons team van experts heeft Netl Camping Kallumaan geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Netl Camping Kallumaan bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Netl Camping Kallumaan is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Netl Camping Kallumaan is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Netl Camping Kallumaan. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Netl Camping Kallumaan.

Geplaatst op: 22-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie camping

Dit is echt een super mooie camping en het ziet er allemaal super mooi en verzorgd uit. De website is ook erg duidelijk en overzichtelijk. Alles staat snel en goed aangegeven!

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kimberly V.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Netl Camping Kallumaan


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Detweebruggen logo
Detweebruggen
2 beoordelingen
9
ANWB Camping logo
ANWB Camping
3 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Netl Camping Kallumaan een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Netl Camping Kallumaan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Netl Camping Kallumaan actief?

Netl Camping Kallumaan is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Netl Camping Kallumaan reviews? Dan kun je naar de website van Netl Camping Kallumaan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie