MyMuesli logo

MyMuesli reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
MyMuesli reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4582
MyMuesli logo
Website
nl.mymuesli.com
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en ervaringen MyMuesli

Muesli is een gezonde snack voor bij het ontbijt, het middageten, als dessert of gewoon doorheen de dag. Jammer genoeg is het aanbod aan lekkere muesli in de supermarkt vaak ondermaats. Heb je liever wat meer keuze? Jouw muesli op jouw bord volledig aanpassen aan jouw smaak? Dan is MyMuesli misschien wel iets voor jou. Maar is MyMuesli inderdaad een goede keuze? Is de muesli lekker? Heb je veel keuze? Op deze pagina lees je de reviews geschreven door de klanten van MyMuesli. Zo steun je op hun ervaringen en hun beoordelingen om een beslissing te maken. Goed bekeken!

Over MyMuesli

MyMuesli is een webwinkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van muesli en aanverwanten. Speciaal is dat je een enorm assortiment aan smaken en soorten terug kunt vinden en de muesli zelfs geheel naar eigen smaak aan kunt passen. De website bestaat al sinds 2007 en werd toen opgericht met het idee om lekkere en duurzame muesli op de markt te brengen. Doorheen de jaren is het assortiment enorm uitgebreid. Die focus op duurzaamheid is er tot op de dag van vandaag echter nog steeds. Lekker eten met een goed geweten is dan ook één van de bedrijfswaarden van MyMuesli. Ook iets waar MyMuesli zich van de concurrentie kan onderscheiden is de focus op biologische kwaliteit. Waar mogelijk gaat MyMuesli voor regionale producten zonder additieven en zonder palmolie. Heb jij interesse in nieuwe producten van MyMuesli? Of blijf je gewoon graag op de hoogte van wat er binnen het bedrijf aan de gang is? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of de sociale media volgen!

Waarom kiezen voor MyMuesli?

Muesli is voor veel mensen een standaardproduct geworden in het voedselpatroon. Bij MyMuesli vind je dan ook enorm veel opties terug. Zo beschikt de webwinkel over de mix en match machine om de muesli volledig naar jouw smaak in te richten. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: muesli, mixer, zomer, porridge, bundles, accessoires, snacks en meer. Ook goed om te weten is dat je op trefwoord kunt zoeken via de zoekbalk. Bovendien kan je door een account aan te maken en aankopen te doen bonuspunten verzamelen. Dat is toch alweer een tikje voordeliger. Heb je een keuze kunnen maken? Dan moet je nooit echt lang wachten op jouw bestelling. MyMuesli gebruikt de diensten van DHL om bestellingen te versturen. Je kunt jouw muesli dan ook binnen enkele werkdagen aan de deur verwachten.

Is MyMuesli betrouwbaar?

MyMuesli is een onderneming die al sinds 2007 bestaat en dus ook een schat aan ervaring binnen de sector heeft weten op te bouwen. Bovendien vind je op de website zelf ook heel wat informatie terug. Zo vind je hier onder andere het adres van de hoofdzetel en het btw nummer. MyMuesli vind je ook terug op sociale media en het bedrijf heeft diverse certificaten om aan te tonen dat ze biologisch werken. MyMuesli is een internationale onderneming die doorheen bijna heel Europa actief is. Ze beschikken over een eigen klantendienst voor vragen en/of bij problemen en de verbinding met de webshop is veilig. Betalen kan via het veilige betaalsysteem van MyMuesli. Je kunt betalen via onder andere Klarna, Visa, Mastercard, PayPal of iDeal.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je met een prangende vraag zit voor MyMuesli. Of misschien ben je wel op zoek naar advies. Hoe dan ook kan je bij de klantendienst van MyMuesli terecht. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je een mail sturen of gebruik maken van het contactformulier op de website. Daar vind je overigens ook een pop-up terug om contact te maken. Nog een andere optie is om via de sociale media profielen van MyMuesli een berichtje te sturen. Je vindt ze terug op Facebook en op Instagram. Bij klachten stuur je best een mail. Van MyMuesli krijg je altijd binnen enkele werkdagen een antwoord of op zijn minst een ontvangstbevestiging terug.

Wil jij ook beoordelen?

At jij al eens smakelijk van de producten van MyMuesli? Of viel het toch wat tegen? Schrijf jouw review over MyMuesli op deze pagina en help onze bezoekers de juiste beslissing maken. Wat vond jij bijvoorbeeld van de kwaliteit van de muesli? Wat is jouw ervaring met de levertijd? Hoe zou je de service van MyMuesli beoordelen? Vind je het aanbod op de website voldoende groot? Staat er voldoende informatie? Zou je MyMuesli aanraden aan vrienden en/of familie?

Reviews over MyMuesli

Gerelateerde bedrijven

gefeliciTAART.nl logo
gefeliciTAART.nl
3 beoordelingen
7,3
Tastea logo
Tastea
2 beoordelingen
9
Veel liefs voor jou logo
Veel liefs voor jou
3 beoordelingen
7,7
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over MyMuesli

Ons team van experts heeft MyMuesli geverifieerd op een aantal punten. De webshop van MyMuesli bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. MyMuesli is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

MyMuesli is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van nl.mymuesli.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van MyMuesli.

Geplaatst op: 19-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over MyMuesli


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

gefeliciTAART.nl logo
gefeliciTAART.nl
3 beoordelingen
7,3
Tastea logo
Tastea
2 beoordelingen
9
Veel liefs voor jou logo
Veel liefs voor jou
3 beoordelingen
7,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MyMuesli een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over MyMuesli. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MyMuesli actief?

MyMuesli is vooral actief in de categorie eten & drinken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de MyMuesli reviews? Dan kun je naar de website van MyMuesli gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie