Mutsaers logo

Mutsaers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Mutsaers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Mutsaers logo
Website
mutsaers.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website
Mutsaers biedt unieke tassen die een breed en veelzijdig publiek aanspreken. Mutsaers tassen zijn overal in het straatbeeld te zien en al meer dan 55 jaar kent Mutsaers trotse en trouwe gebruikers. De ruime keuze en de veelzijdigheid aan tassen maakt het merk uniek en zeer aansprekend. Mutsaers is een begrip in binnen- en buitenland!

De Mutsaers-webshop heeft verreweg het grootste en beste aanbod van Mutsaers tassen. Alle tassen zijn altijd op voorraad en worden gratis bezorgd binnen 2 dagen, door heel Europa. Elke bestelling heeft levenslange garantie! Ook heeft de klant de mogelijkheid om via de webshop persoonlijke details aan te passen.

Mutsaers tassen staan voor design, kwaliteit en vakmanschap. Mutsaers kan oprecht zeggen dat zij dé specialist zijn op tassengebied. Oog voor detail en passie voor kwaliteit maakt dat de tassen boven de rest uitsteken.
Reviews over Mutsaers

Gerelateerde bedrijven

Hema logo
Hema
17 beoordelingen
4,6
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Mamzel.eu logo
Mamzel.eu
2 beoordelingen
8,5
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over mutsaers.nl

Mutsaers is geverifieerd door ons expert team. De webshop Mutsaers bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Mutsaers lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Mutsaers. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Mutsaers is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van mutsaers.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Mutsaers.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige kwaliteit tassen

De kwaliteit van de tassen is echt geweldig. Ik heb een Dokterstas gekregen van mijn familie voor mijn verjaardag een tijd terug en sinds dien is de tas perfect bevallen. Wel jammer dat het merk nog niet heel bekent is door Nederland heen.

Geplaatst op: 07-06-2021
Laatst bewerkt op: 12-06-2021
Geschreven door: Merel B.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mutsaers


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hema logo
Hema
17 beoordelingen
4,6
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Mamzel.eu logo
Mamzel.eu
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mutsaers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Mutsaers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mutsaers actief?

Mutsaers is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lederwaren , modeaccessoires en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mutsaers reviews? Dan kun je naar de website van Mutsaers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie