Muscle Vitamins logo

Muscle Vitamins reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Muscle Vitamins reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4953
Muscle Vitamins logo
Website
musclevitamins.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Muscle Vitamins

Als je begint met sporten en zorg besteden aan je lichaam wil je dat natuurlijk op de best mogelijke manier doen. Dat betekent dat je er bijvoorbeeld voor kunt kiezen om extra supplementen en aanverwanten te nemen. Ben jij op zoek naar supplementen zoals eiwitshakes of pre-workouts? Dan kan je een kijkje nemen bij Muscle Vitamins. Wil je op voorhand graag wat extra informatie over Muscle Vitamins? Dan vind je op deze pagina tal van reviews en beoordelingen van echte klanten van Muscle Vitamins. Zo kan jij op basis van hun ervaringen een goede keuze maken.

Over Muscle Vitamins

Muscle Vitamins is een relatief nieuwe speler op de markt van de supplementen. Het bedrijf verkoopt een ruim assortiment aan producten voor elke sportfanaat vanaf de recreatieve sporter tot de professional. Bij Muscle Vitamins kan je er zeker van zijn dat je supplementen in huis haalt die in Nederland geproduceerd zijn. Alle producten van Muscle Vitamins worden bovendien grondig getest om te verzekeren dat ze voldoen aan de Europese normen binnen de sector. Zo vindt de productie van de producten uitsluitend plaats in een GMP-gecertificeerde faciliteit. Naast de focus op transparante informatie en een eerlijk product geniet je bij Muscle Vitamins van een uitstekende klantenservice en een snelle levering. Op de website zelf vind je trouwens nog heel wat andere leuke informatie terug. Neem zeker een kijkje bij de blog om enkele tips vanuit de theorie in de praktijk om te zetten.

Waarom kiezen voor Muscle Vitamins?

Voor Muscle Vitamins kies je in de eerste plaats omwille van de focus op hoogwaardige producten. De webshop zelf is onderverdeeld in categorieën Health & Care, Women en Muscle. Daarnaast vind je nog heel wat subcategorieën terug zoals bijvoorbeeld uithouding, super foods, herstel, creatine, fat burners en ga zo maar door. Ben je naar een specifiek supplement op zoek? Dan kan je ook even de zoekbalk op de website van Muscle Vitamins testen. Heb je wel al te pakken wat je in huis wilt halen? Dan geniet je van gratis levering vanaf een bestelbedrag van 75 euro. Bestel je jouw pakketje voor 15 uur? Dan heb je het de volgende dag al in handen. Verander je van mening over jouw bestelling? Dan heb je tot 14 dagen de tijd om na ontvangst jouw aankoop retour te sturen.

Is Muscle Vitamins betrouwbaar?

Muscle Vitamins is een relatief nieuwe speler op de markt en heeft dan ook nog niet veel tijd gehad om betrouwbaarheid op te bouwen. Desondanks valt er wel wat te zeggen over de betrouwbaarheid van Muscle Vitamins. Zo vind je op de website al meteen op de homepage belangrijke informatie terug zoals het adres van de hoofdzetel, het rekeningnummer, het KvK-nummer en het btw nummer. Dit zijn vrij goede indicatoren om de betrouwbaarheid van een webshop na te gaan. Daarenboven beschikt Muscle Vitamins over een eigen chat die altijd bereikbaar is en is de verbinding met het internet beveiligd. Wil je betalen? Ook dan kan je op beide oren slapen. Bij Muscle Vitamins kan je veilig betalen via onder andere iDeal, PayPal, Klarna, ApplePay of Visa.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de supplementen of zit je met een specifiek probleem dat te maken heeft met Muscle Vitamins? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantendienst van het bedrijf. Dat kan je doen door een seintje te geven aan de hoofdzetel van Muscle Vitamins, door een mail te sturen of door het contactformulier op de website in te vullen. De klantendienst van Muscle Vitamins is elke dag bereikbaar en geeft meestal binnen enkele uren een antwoord op vragen. Heb je een klacht voor Muscle Vitamins? Dan ontvang je een ontvangstbevestiging van de klantenservice. Een inhoudelijk antwoord kan dan nog wel tot maximaal twee weken op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Neem je regelmatig supplementen van Muscle Vitamins of heb je het slechts één keer uitgetest? Wat jouw ervaring met Muscle Vitamins ook is, wij zijn op zoek naar jouw mening. Zou je bijvoorbeeld de producten en de service van Muscle Vitamins aanraden aan derden? Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Is de website op een overzichtelijke en leuke manier opgebouwd? Is de klantendienst vlot bereikbaar en vriendelijk of net niet? Schrijf jouw review over Muscle Vitamins op deze pagina en bepaal mee het verhaal van deze webshop!

Reviews over Muscle Vitamins

Gerelateerde bedrijven

Protislank.nl logo
Protislank.nl
2 beoordelingen
9
Webvitaal.nl logo
Webvitaal.nl
2 beoordelingen
8,5
ArcticPure logo
ArcticPure
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Muscle Vitamins

Het bedrijf Muscle Vitamins is geverifieerd door ons. De webshop musclevitamins.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Muscle Vitamins is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Muscle Vitamins maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Muscle Vitamins is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van musclevitamins.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 27-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Muscle Vitamins


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Protislank.nl logo
Protislank.nl
2 beoordelingen
9
Webvitaal.nl logo
Webvitaal.nl
2 beoordelingen
8,5
ArcticPure logo
ArcticPure
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Muscle Vitamins een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Muscle Vitamins. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Muscle Vitamins actief?

Muscle Vitamins is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Muscle Vitamins reviews? Dan kun je naar de website van Muscle Vitamins gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie