Mobile Vikings logo

Mobile Vikings reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Mobile Vikings reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Mobile Vikings logo
Website
Mobile Vikings
Categorie
Telecom

Reviews en ervaringen Mobile Vikings

Vrijwel iedereen gebruikt tegenwoordig natuurlijk telefoons. Er wordt mee gebeld, sms’jes verstuurd en de laatste jaren vooral mee geinternet. Nou is het geen geheim dat je daar redelijk wat voor moet betalen. Op zich ook niet zo erg, want je kunt in de huidige wereld bijna niet meer zonder. Maar toch is het voor iedereen natuurlijk fijn wanneer je zo min mogelijk hoeft te betalen voor jouw telefonie abonnement. Dat vond ook Mobile Vikings. Zij maken mobiele communicatie zo goedkoop mogelijk en leggen hiermee het vuur aan de schenen van de gevestigde Belgische operatoren op deze markt. Mobile Vikings is hard gegroeid en tegenwoordig onderdeel van Proximus. Hoe zijn de reviews en ervaringen met en over dit bedrijf eigenlijk? Dat lees je op deze pagina!

Over Mobile Vikings

Mobile Vikings bestaat toch al weer een behoorlijke tijd. Het is in 2009 in België opgericht met als doel het vrij maken van mobiel internet. Het was de eerste Belgische provider die specifieke tariefplannen op mobiel internet aan wist te bieden. Op dit moment werd er nog gebruik gemaakt van het netwerk van Base. Tegenwoordig maakt men gebruik van het netwerk van Orange. Mobile Vikings wist via slimme reclame met name veel studenten te binden en kende daarom een enorm snelle groei. Het is in eerste instantie ook in Nederland actief geweest, maar inmiddels al weer geruime tijd niet meer. Er kan dus met recht worden gesteld dat Mobile Vikings anders is dan andere aanbieders. Dat blijkt natuurlijk al uit het businessmodel, maar ook uit andere zaken. Zo heeft het bedrijf ook een eigen munteenheid ontwikkeld. Wanneer je iemand doorverwijst naar Mobile Vikings of een van de partners (bijvoorbeeld Booking of Vliegtickets), dan krijg je deze munt. Hiermee kun je herladingen kopen of andere zaken aanschaffen. Innovatie is iets wat bij Mobile Vikings hoog in het vaandel staat en dat blijkt uit alles.

Waarom kiezen voor Mobile Vikings?

Mobile Vikings legt de gevestigde orde in België op de telecommarkt dus graag het vuur aan de schenen en dat gaat goed. Het motto van de gehele crew is veelbelovend; gratis mobiele communicatie. Het gevoel van community is dan ook groot bij deze groep. Er zijn momenteel zo’n 280.000 leden die men ook wel de Viking vrienden noemt. Al deze Belgische Mobile Vikings bellen en sms'en elkaar volledig gratis. Je krijgt namelijk 1800 minuten en 9000 sms’en naar elkaar gratis. Daarnaast kun je elke herlading een ander tarief kiezen als dat nodig is. Er zijn ruime mogelijkheden wat betreft aanbod, zodat er voor iedereen wat bij zit. Dit is ook in de beoordelingen veelvuldig terug te vinden. Je account kun je zelf integraal online beheren. Je kunt op de website alles op de voet volgen of je abonnement herladen. In de gratis Viking App is dit allemaal nog makkelijker. Het gebruiksgemak en de voordelen die je krijgt als Mobile Viking is dus top.

Is Mobile Vikings betrouwbaar?

De betrouwbaarheid is natuurlijk een hele belangrijke graadmeter. Dit blijkt met name uit reviews, ervaringen en recensies. In de beoordelingen over dit bedrijf wordt zowel gekeken naar het product als naar het bedrijf zelf. Over het product is niet iedereen tevreden, men zegt dat het systeem met de Vikingpunten niet altijd goed werkt en ook het netwerk zou niet helemaal top zijn. Dat zijn dus nog verbeterpunten voor het bedrijf. Over het bedrijf, het idee, de visie en de service zijn de ervaringen wel heel goed. Ook blijkt uit het feit dat het bedrijf al behoorlijke tijd bestaat en ook is overgenomen door een zeer groot en serieus bedrijf dat Mobile Vikings een goed bedrijf is en absoluut over potentie beschikt. Hierbij moet dus nog wel worden gewerkt aan enkele kinderziektes.

Klantenservice en klachten

Een belangrijke graadmeter voor hoe een bedrijf ervoor staat is de klantenservice en de omgang met klachten. Er zijn zoals gezegd nog wel eens wat klachten, wat ook maakt dat over de klantenservice veel is te vinden. De ervaringen hiermee zijn eigenlijk zeer positief. Men is behulpzaam, biedt oplossingen en is bovendien zeer goed bereikbaar. Dat blijkt ook wel uit de vele contactmogelijkheden. E Mail, telefoon, social media en chat, het is allemaal beschikbaar voor grote delen van elke week.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij ook ervaring hebt met Mobile Vikings, laat het dan vooral weten. Positief of negatief, je helpt anderen ontzettend bij het maken van de keuze voor een goede provider. Wanneer je ook nog ervaring hebt met de klantenservice en klachten is het helemaal mooi om een recensie achter te laten, zodat men ook hierin meer inzicht krijgt. Hoe meer reviews, hoe beter. Op deze manier helpen we elkaar met het maken van goede keuzes! Reviews over Mobile Vikings

Gerelateerde bedrijven

Refurbished.nl logo
Refurbished.nl
15 beoordelingen
3,9
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Refurbished-iphone.shop logo
Refurbished-iphone.shop
2 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Mobile Vikings

Mobile Vikings is geverifieerd door ons expert team. De webshop Mobile Vikings bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Mobile Vikings lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Mobile Vikings. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Mobile Vikings is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Mobile Vikings te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Mobile Vikings.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klantendienst van Mobile Vikings gesloten op zaterdagvoormiddag: hoe belachelijk is dat!!!

Al dagen heb ik omwille van Simkaartproblemen last met het openen van een abonnement voor mijn schoonmoeder. Ik denk nu over de noodzakelijke nummers te beschikken. De online overschakeling herkent het juiste SIMkaartnummer echter niet. Ik tracht telefonische hulp te zoeken, maar die is gesloten op een zaterdagvoormiddag.
Wat een klucht! Zo onprofessioneel, een telefoonaanbieder onwaardig. En ik blijf met mijn probleem zitten. Bedankt Mobile Vikings....

Geplaatst op: 23-10-2021
Laatst bewerkt op: 23-10-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mobile Vikings


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Refurbished.nl logo
Refurbished.nl
15 beoordelingen
3,9
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
Refurbished-iphone.shop logo
Refurbished-iphone.shop
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mobile Vikings een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Mobile Vikings. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mobile Vikings actief?

Mobile Vikings is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie en telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mobile Vikings reviews? Dan kun je naar de website van Mobile Vikings gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie