Mitchellvandermeij logo

Mitchellvandermeij reviews, ervaringen en beoordelingen

Mitchellvandermeij reviews, ervaringen en beoordelingen
1264
Mitchellvandermeij logo
Website
Mitchellvandermeij
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Mitchellvandermeij

Ben je op zoek naar duurzame energie? Of heb je gewoon een hart voor de planeet of voor jouw toekomstige financiële toestand? Dan zijn zonnepalen misschien wel de investering waard. Natuurlijk vind je online al snel heel wat bedrijven terug die zonnepanelen verkopen en komen installeren. Bijvoorbeeld een bedrijf als Mitchellvandermeij. Ben jij op zoek naar wat mensen zeggen over Mitchellvandermeij? Naar reviews en beoordelingen van Mitchellvandermeij? Dan vind je dat op deze pagina terug. Zo kan jij op basis van anderen hun ervaring een gegronde mening vormen over Mitchellvandermeij.

Over Mitchellvandermeij

Mitchellvandermeij is een onderneming die gespecialiseerd is in het leveren en installeren van zonnepanelen. Je kunt niet enkel als particulier bij het bedrijf terecht maar ook als zakelijke klant. Mitchellvandermeij werd opgericht in 2011 toen de man in kwestie begon met de verkoop en plaatsing van zonnepanelen aan particulieren. Vandaag de dag installeert Mitchellvandermeij jaarlijks meer dan 1000 zonnepanelen met het eigen team monteurs. Alles van het eerste klantcontact tot de plaatsing wordt door het eigen personeel gedaan. Het is dan ook niet toevallig dat de onderneming een erkend leerbedrijf is. Vakmensen worden met andere woorden bij Mitchellvandermeij opgeleid. Je krijgt bij Mitchellvandermeij dan ook altijd advies op maat, een professionele knowhow en een uitstekend klantcontact. Een persoonlijke service is sinds 2011 altijd één van de kernwaarden van Mitchellvandermeij gebleven. Op de website kan je dan ook terecht om een offerte aan te vragen of om voor advies de klantenservice te contacteren.

Waarom kiezen voor Mitchellvandermeij?

Mitchellvandermeij steunt heel hard op persoonlijk contact en de charme van een klein bedrijf. Nochtans is de onderneming groot genoeg om zo goed als elk type zonnepaneel te kunnen leveren. De website zelf biedt heel wat informatie en is onderverdeeld in de volgende categorieën: particulier, zakelijk, zonnepanelen, prijzen, omvormers, referenties en monitoring zonnepanelen. Op de webwinkel vind je naast al deze categorieën ook informatie terug in de vorm van blogberichten. Hier vind je bijvoorbeeld tips & tricks, informatie over onderhoud, over welke panelen het hoogste rendement halen, over de beste zonnepanelen en ga zo maar door. Heb je een keuze kunnen maken? Dan hangt de levertijd van jouw bestelling vanzelfsprekend af van product tot product. Wel zal Mitchellvandermeij je hier altijd op de hoogte van houden. Blijf je zelf graag op de hoogte van aanbiedingen, nieuws en promoties? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief.

Is Mitchellvandermeij betrouwbaar?

Mitchellvandermeij is een onderneming die al sinds 2011 actief is in de sector van de zonnepanelen. Er is dus heel wat ervaring aanwezig en er is bovendien een goede reputatie opgebouwd. Bovendien vind je op de website hele wat handige informatie en nuttige tips terug voor wie denkt aan zonnepanelen plaatsen. Ook vind je op de startpagina van het bedrijf informatie zoals het nummer van de Kamer van Koophandel en het adres van de hoofdzetel terug. Tevens beschikt Mitchellvandermeij over een eigen klantenservice waar je terecht kunt bij vragen, bij problemen of voor advies op maat. Ten slotte is het zo dat de website zelf SSL-secuur is. Dat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn! Kortom: Mitchellvandermeij is een betrouwbare webwinkel.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Mitchellvandermeij staat je bij vragen, problemen of voor advies graag te woord. Bovendien kan je de klantendienst op eender welk moment bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of door een mail te sturen. Alternatief kan je ook tijdens de kantooruren even bellen. Meestal krijg je binnen enkele uren op werkdagen een antwoord terug. Uiteraard is het ook mogelijk dat er iets mis is gelopen. Is dit het geval en heb je een klacht voor Mitchellvandermeij? Dan kan je jouw klacht best per mail of via het contactformulier naar de klantendienst doorsturen. Bij klachten ontvang je zoals wettelijk verplicht ten laatste twee weken later een inhoudelijk antwoord terug.

Wil jij ook beoordelen?

Zonnepanelen zijn een forse investering. En hoe dan ook wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je bij Mitchellvandermeij goed werk mag verwachten. Heb jij ervaring met Mitchellvandermeij? Dan ben jij de geknipte persoon om ons over Mitchellvandermeij iets meer te vertellen. Was er bijvoorbeeld een ruim aanbod op de website beschikbaar? Werd je vlot geholpen door de klantenservice? Hoe zit het met de kostprijs van de zonnepanelen? Hoe verloopt de installatie? Is het hele proces in jouw beoordeling vlot verlopen? En werd je op de hoogte gehouden van alles? Laat het ons weten in een review!

Reviews over Mitchellvandermeij
Gerelateerde bedrijven
Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
1 beoordeling
9
De Oude Deurklink logo
De Oude Deurklink
1 beoordeling
9
WDtegels logo
WDtegels
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Mitchellvandermeij
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
1 beoordeling
9
De Oude Deurklink logo
De Oude Deurklink
1 beoordeling
9
WDtegels logo
WDtegels
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mitchellvandermeij een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Mitchellvandermeij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mitchellvandermeij actief?

Mitchellvandermeij is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mitchellvandermeij reviews? Dan kun je naar de website van Mitchellvandermeij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie