Mexem logo

Mexem reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Mexem reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2763
Mexem logo
Website
Mexem
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen Mexem

Als je wilt beleggen, dan doe je een beroep op een broker. Een van de beschikbare brokers is Mexem. Om deze broker nader aan je voor te stellen, hebben we de reviews en ervaringen van Mexem voor je samengevat. Op basis van het beeld dat dan ontstaat, kun je besluiten om ook voor Mexem te kiezen.

Over Mexem

Mexem kun je zonder twijfel een van de toonaangevende brokers van Europa noemen. Het biedt betaalbaar beleggen op een uitstekend en gebruiksvriendelijk platform en bied je eveneens veel producten en de mogelijkheid om op 135 beurzen te handelen. Mexem geldt als een broker die er is voor zowel de beginnende belegger als de ervaren rot in het vak, al staat het toch vooral te boek als een perfecte broker voor de actieve en meer ervaren belegger.

Waarom kiezen voor Mexem?

Er zijn meerdere redenen waarom je juist voor deze broker zou kunnen kiezen. Zo is dat het feit dat je voor de laagste tarieven op een baanbrekend platform op liefst 135 verschillende beurzen kunt handelen een groot voordeel van deze broker. Met behulp van SmartRouting volg je een route die je het minste geld kost en je kunt het handelsplatform omschrijven als zeer krachtig. Je hebt bij Mexem bovendien de mogelijkheid om wereldwijd te beleggen. Je werkt heel simpel vanuit één rekening in alle financiële producten en met verschillende valuta. Een Mexem rekening open je bovendien gratis en snel.

Is Mexem betrouwbaar?

Als een ding helder wordt uit de beoordelingen van bestaande klanten van Mexem dan is het wel dat je werkt op een zeer betrouwbaar platform. Mexem geldt als een Europees gereguleerde broker die onder toezicht staat van CySec en staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Nederland. Wat ook veel zegt is dat Mexem in 2020 uitgeroepen werd tot ”˜Beste Broker’ door zowel Beleggen.com als door ”˜Beleggers Belangen’. Betrouwbaar is zeker ook het handelsplatform dat je aangeboden wordt. Je kunt op dat platform zelf analyses maken om zo een slim beleggingsplan te maken.

Klantenservice en klachten

Mexem is behalve de al genoemde eigenschappen ook een zeer transparante broker. Mocht je een klacht hebben, dan kun je die schriftelijk indienen, want de adresgegevens staan gewoon op website van de broker. Het kan ook sneller, bijvoorbeeld door het sturen van een e-mail of door gewoon te bellen. Bovendien vind je op de website ook een speciaal contactformulier. Mexem is ook actief op de social media kanalen Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Ook via die weg kun je dus contact zoeken met deze toonaangevende broker.

Wil jij ook beoordelen?

Als je twijfelt bij de keuze voor een bepaald product of dienst, dan is niets meer waard dan de beoordelingen van mensen die al eens dat product of dienst gebruikten. Dit vooral omdat het onafhankelijke informatie is en vaak ook praktische informatie betreft. Beoordelingen helpen je altijd als je kiezen lastig vindt en reduceren in elk geval de kans dat je een foutieve keuze maakt. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook helpen als zij voor een lastige keuze staan.

Reviews over Mexem

Gerelateerde bedrijven

Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Freedom24.com logo
Freedom24.com
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Mexem

Het bedrijf Mexem is geverifieerd door ons. De webshop Mexem is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. Mexem is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Mexem maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Mexem is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Mexem te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Beste platform

Beste platform voor aandelenhandel en onderzoek dat er is. Zoveel geprofiteerd van hun Breaking News-chatroom en hun klantenservice is ongeëvenaard. Echt een aanrader.

Geplaatst op: 02-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bob L.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mexem


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bigbank logo
Bigbank
2 beoordelingen
9,5
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Freedom24.com logo
Freedom24.com
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mexem een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Mexem. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mexem actief?

Mexem is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mexem reviews? Dan kun je naar de website van Mexem gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie