Maxshopping logo

Maxshopping reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Maxshopping reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Maxshopping logo
Website
maxshopping.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Maxshopping.nl

Je interieur zegt veel over jezelf, zeggen ze wel eens. En dat klopt ook wel. Dus ben jij ook vast op zoek naar meubels die bij je passen. Wil je een ruime keuze hebben om zo te weten wat je wel en wat je niet mooi vindt en om zo precies dat meubelstuk te vinden welke bij jouw smaak past? Maxshopping.nl heb je blijkbaar ondertussen al gevonden om je daarbij te helpen. En je hebt allang gezien dat je hier aan het juiste adres bent qua aanbod. Maar dan komt de grote vraag: is Maxshopping.nl wel de webshop die bij je past? Hoe betrouwbaar zijn ze? Zijn er recensies te vinden die je daarbij kunnen helpen? En wat voor bedrijf is Maxshopping eigenlijk? Hoe werkt de klantenservice bij eventuele klachten? Maken ze wel waar wat ze zeggen? Lees hier meer over het bedrijf én leer van de ervaringen van anderen. De reviews van kopers die je voorgingen vind je hier, maar ook jij kunt hier jouw eigen beoordeling geven.

Over Maxshopping.nl

Maxshopping.nl is een online woonwarenhuis sinds 2006 met een uitgebreid assortiment op het gebied van wonen. Verlichting, bedden, meubels, woonaccessoires en zelfs keukentrolleys of badkranen zijn hier te koop. En dat is nog lang niet alles. Door de onorthodoxe manier van werken wil het bedrijf zich nogal eens onderscheiden van andere webshops. De werkwijze is dan ook nuchter te noemen, zonder overtollige poespas. De mensen zijn betrokken en reëel. Maxshopping.nl werkt op een nuchtere Nederlandse manier, maar met producten vanuit de hele wereld. Het bedrijf levert zijn duurzame goederen niet alleen aan particulieren. Ook bedrijven weten Maxshopping te vinden. Via de site kan je ook een blog lezen, waardoor je nog meer inspiratie op kunt doen.

Waarom kiezen voor Maxshopping.nl

Maxshopping.nl heeft een aanbod die grofweg is in te delen in drie stijlen: trendy, modern en basic. Daardoor is er voor ieder interieur passende meubels of accessoires te vinden. De website wordt dagelijks bijgewerkt, zodat de consument snel en duidelijk kan vinden wat het zoekt en hier inspiratie voor op kan doen. De artikelen zijn duurzaam en kwalitatief hoogwaardig. Ze worden bij je thuisgebracht zonder afleverkosten! Betalen kan eenvoudig vooraf via IDEAL, maar ook achteraf met PIN of contant! Een aanbetaling is zelfs niet nodig. Twee weken kan je bekijken of je de aankoop wel wilt houden. Hierdoor is kopen op afstand van mooie meubels meteen niet eng meer…

Is Maxshopping.nl betrouwbaar?

Maxshopping.nl bestaat al sinds 2006 en is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. Dat krijg je niet als je niet deugt als webshop. Daarnaast dragen ze ook de titel Klasse Shop van Beslist.nl. Betalen kan zelfs achteraf wat ook al genoeg zegt over de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Klantenservice en klachten

Maxshopping.nl heeft een persoonlijke klantenservice die tot je beschikking staat van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00 uur. Het kleine team probeert zo correct mogelijk jouw klachten of vragen te behandelen. Mailen en faxen kan ook. Het team probeert hun service steeds beter te maken. En afspraak is afspraak, dat vinden ze niet meer dan logisch.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij iets gekocht bij Maxshopping.nl? Laat anderen weten wat jouw ervaringen zijn! Was je kast wel zo stevig als je verwachtte? Heb je iets gehad aan de adviezen die ze je misschien gegeven hebben? Werd de bestelling echt zo snel gebracht als ze aangaven? Heb je contact gehad met de klantenservice: hoe verliep dat? Vertel hier hoe jij deze webshop wilt beoordelen. Raad jij anderen aan om hier hun bed te kopen? Door hier te vertellen wat jij hebt meegemaakt met dit bedrijf, kunnen geïnteresseerden hierdoor een juiste indruk krijgen van Maxshopping.nl en daardoor beslissen of ze wel of niet hier iets willen kopen. Want eigenlijk is niets zo duidelijk als de ervaringen van andere kopers. Maar ook tips voor het bedrijf zelf kan je achterlaten via een review!

Reviews over Maxshopping

Gerelateerde bedrijven

MagicPillow logo
MagicPillow
2 beoordelingen
9,5
Homedeco logo
Homedeco
2 beoordelingen
9
Beddenbriljant logo
Beddenbriljant
4 beoordelingen
9,8
7,8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Maxshopping

Het bedrijf Maxshopping is geverifieerd door ons. De webshop maxshopping.nl is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. Maxshopping is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Maxshopping maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van maxshopping.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van maxshopping.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top

We hebben een kast besteld. Binnen de afgesproken tijd hebben wij de bestelling ontvangen.

Geplaatst op: 20-09-2021
Laatst bewerkt op: 20-09-2021
Geschreven door: Jelle B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Alles is afgeleverd binnen 7 dagen zoals afgesproken was. Ik vond het ook erg netjes dat ik werd gevraag wanneer het mij het best uitkwam. Op de dag zelf werd nog even gemeld wanneer ze ongeveer voor mijn deur zouden staan.

Geplaatst op: 08-07-2021
Laatst bewerkt op: 12-07-2021
Geschreven door: Cas D.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Op 22 juli 2021 een eenpersoonsbed besteld en via Ideal betaald maar geen bevestiging ontvangen. Ik moest daar zelf contact over opnemen. Het duurde geruime tijd voordat ik een mailtje kreeg met een pro forma factuur. Het is inmiddels 30 augustus en niets, niets, niets, terwijl de beloofde leveringstermijn 10-15 werkdagen zou zijn. De laatste keer dat ik belde (na een aantal pogingen eerder), werd naar mijn e-mailadres en telefoonnummer gevraagd en vervolgens geen enkele reactie. Ik ga nu een verzoek (eis?) indienen voor teruggave van mijn betaling.

Geplaatst op: 30-08-2021
Laatst bewerkt op: 30-08-2021
Geschreven door: Hans V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Maxshopping


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MagicPillow logo
MagicPillow
2 beoordelingen
9,5
Homedeco logo
Homedeco
2 beoordelingen
9
Beddenbriljant logo
Beddenbriljant
4 beoordelingen
9,8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maxshopping een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Maxshopping. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maxshopping actief?

Maxshopping is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels , woonaccessoires , koken & tafelen , sanitair en slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Maxshopping reviews? Dan kun je naar de website van Maxshopping gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie