Matchu Sports logo

Matchu Sports reviews, ervaringen en beoordelingen

Matchu Sports reviews, ervaringen en beoordelingen
2776
Matchu Sports logo
Website
Matchu Sports

Reviews en ervaringen Matchu Sports

Matchu Sports kan je op heel veel verschillende manieren van dienst zijn. Om je daar een beter beeld van te geven, hebben we de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op basis van die extra informatie kun je besluiten om eventueel ook zaken te doen met Matchu Sports.

Over Matchu

Matchu Sports werd opgericht in 1999 en is een groothandel die met een eigen merk actief is in oefenmaterialen voor fysiotherapie en fitness. Matchu Sports levert aan verschillende internationale distributeurs en fysiotherapeuten, die gretig gebruik maken van de producten die geschikt zijn voor onder meer revalidatie en massage tot aan krachttraining en het corrigeren van de zithouding.

Waarom kiezen voor Matchu Sports?

Je kiest voor Matchu Sports als je de zekerheid wilt dat je nooit teveel wilt betalen voor de producten. Dat heeft te maken met de directe lijnen die deze specialist heeft met verschillende producenten. Bovendien wordt het merendeel van alle processen voor eigen rekening genomen. De prijs- kwaliteitsverhouding is bij Matchu Sports altijd meer dan uitstekend. Je koopt bij de aanbieder onder meer fitness- en oefenmaterialen, producten voor crossfit, supplementen, padel producten en producten ter preventie en revalidatie. Op de website van Matchu Sports krijg je bovendien allerlei fit tips. Matchu Sports biedt bovendien gratis verzending vanaf een bedrag van 40 euro en biedt de laagste prijsgarantie. Bestel je van zondag tot en met vrijdag voor 21.30 uur, dan heb jij jouw spullen al de volgende dag thuis.

Is Matchu Sports betrouwbaar?

De reviews en ervaringen van Matchu Sports zijn lovend, ook als het gaat om de betrouwbaarheid van de specialist. Niet voor niets beschikt Matchu Sports over het Webshop Keurmerk. Dit keurmerk wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die zich aan de geldende wet- en regelgeving houden. Daarover hoef jij je bij Matchu Sports dus nooit zorgen te maken. De geleverde producten zijn eveneens betrouwbare en steeds van de beste kwaliteit. Ook weet je bij deze specialist zeker dat je nooit teveel betaalt.

Klantenservice en klachten

Mocht je klachten hebben over de producten of diensten van Matchu Sports dan kun je een klacht indienen. Dit kun je doen op het kantoor in Enschede, op de plek waar ook het centraal magazijn en de showroom gevestigd zijn. Je kunt ook kiezen de klacht schriftelijk in te dienen. Er is een speciaal WhatsApp nummer beschikbaar zoals je ook gewoon kunt bellen met Matchu Sports en een e-mail sturen eveneens een optie is. De specialist is ook actief op de social media kanalen Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Ook op die manieren kun je dus ook contact leggen met Matchu Sports.

Wil jij ook beoordelen?

Niets is meer waardevol dan de beoordelingen van mensen die al eens zaken deden met Matchu Sports. Op die manier krijg je onafhankelijk en praktische informatie. En die informatie helpt je echt bij het maken van de juiste keuzes. Om die reden vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier kun jij andere mensen ook helpen als er keuzes gemaakt moeten worden.

Reviews over Matchu Sports
Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
32 beoordelingen
4,9
VoetbalDirect logo
VoetbalDirect
5 beoordelingen
7,7
Free Choice logo
Free Choice
4 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Matchu Sports

Matchu Sports is geverifieerd door ons expert team. De webshop Matchu Sports bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Matchu Sports lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Matchu Sports. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Matchu Sports is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Matchu Sports. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Matchu Sports.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne winkel

Dit is echt een erg fijne webshop voor sport spullen. Ik heb hier al meerdere spullen besteld voor het hardlopen en ik ben met elk item super tevreden. Ik kan ondertussen niet mere zonder deze website!

Geplaatst op: 07-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martijn S.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Matchu Sports
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
32 beoordelingen
4,9
VoetbalDirect logo
VoetbalDirect
5 beoordelingen
7,7
Free Choice logo
Free Choice
4 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Matchu Sports een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Matchu Sports. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Matchu Sports actief?

Matchu Sports is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Matchu Sports reviews? Dan kun je naar de website van Matchu Sports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie