Marjoleinelisabeth.nl logo

Marjoleinelisabeth.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Marjoleinelisabeth.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3001
Marjoleinelisabeth.nl logo
Website
marjoleinelisabeth.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Marjoleinelisabeth.nl

Op zoek naar prachtige kleding voor de vrouw, welke je bij iedere gelegenheid kan dragen? Een vrolijke jurk, een mooie broek of misschien wel een leuke sweater. Je was op zoek op internet naar iets specifieks. Of je was gewoon lekker aan het rondkijken en zag iets wat je wel aantrok. Hoe dan ook: je hebt Marjoleinelisabeth.nl gevonden en het spreekt je aan. Dat is duidelijk, want anders was je nu niet op zoek naar meer informatie over dit bedrijf. Slim, want je wil uiteraard wel weten of een bestelling plaatsen bij dit bedrijf ook wel gaat werken. En ja, wij kunnen je hier helpen. Je leest niet alleen meer over Marjoleinelisabeth.nl, wat wij alvast voor je opgezocht hebben. Maar je kunt ook de ervaringen van anderen lezen. Mensen die je voorgingen en hun bestelling bij Marjoleinelisabeth.nl hebben geplaatst. Lees in hun recensies of ze wel of niet gelukkig werden van Marjoleinelisabeth.nl. En als jijzelf al klant bent bij dit bedrijf, dan ontvangen we ook graag jouw beoordeling!

Over Marjoleinelisabeth.nl

Marjoleinelisabeth.nl is een webshop, opgericht door Marjolein en is gevestigd in Strijen. Ze was een duurzaamheidsmanager bij een groot bedrijf en kon geen kleurrijke kleding vinden wat geschikt was om op kantoor te dragen. Het was voor haar een reden om zelf deze kleding te gaan ontwerpen en zo ontstond Marjoleinelisabeth.nl. En wat je van een duurzaamheidsmanager kan verwachten: de collectie wordt duurzaam geproduceerd. Zo wordt er geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden, maar wordt er ook gebruik gemaakt van duurzame stoffen. En reststoffen? Die gooi je niet weg, daar maak je andere producten van! Tassen, bijvoorbeeld, die het merk ME-Cycle dragen. Marjoleinelisabeth.nl richt zich met name op rokken, jurken, broeken en tops. Deze zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Hierbij blijven de modellen gelijk, maar de kleuren en de stoffen veranderen per seizoen. Hierdoor weet je precies of het model je goed staat en doordat je een andere print of een andere kleur uitkiest, heb je toch iets totaal anders om aan te trekken.

Waarom kiezen voor Marjoleinelisabeth.nl

Kiezen voor kleding van Marjoleinelisabeth.nl, is kiezen voor prachtige kleding voor de vrouw. Duurzame kleding met een tijdloos design. Slow fashion dus. Wat ook weer een vorm van duurzaamheid is. In de collectie zitten dan ook vaste modellen en alles wordt gewoon binnen Europa gemaakt. Kleding van Marjoleinelisabeth.nl is niet alleen geschikt voor naar je werk of juist naar een feestje. Maar lekker gezellig ontspannen uit eten met je vriendinnen? Geen probleem, ook daarvoor is deze kleding uitermate geschikt. Gewoon, voor ieder moment van de dag en voor iedere bijzondere gelegenheid. Hou je van kleur? Dan zit je hier zeker goed. Marjolein ontwerpt de kleding, die ze zelf het liefste draagt: klassieker met een twist. Met kleur en opvallende prints dus.

Is Marjoleinelisabeth.nl betrouwbaar?

Marjoleinelisabeth.nl werkt duurzaam en laat de makers onder eerlijke omstandigheden werken, binnen Europa. Een bedrijf wat zulke uitgangspunten heeft geeft al een betrouwbare indruk. Marjoleinelisabeth.nl is aangesloten bij Webwinkelkeur. Hiermee ben je als klant al zeker van een betrouwbare winkel, omdat ze moeten voldoen aan de regels van dit keurmerk. Bij de bestelling een persoonlijk briefje: ook dat schept een fijne sfeer. Betalen doe je veilig via iDEAL, met een creditcard, met Klarna, Bancontact of een ”˜direct payment’. Ook kan je betalen met een Fashioncheque of de Fair Fashion Giftcard.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is te bereiken via telefoon, waarbij je kunt kiezen om gewoon te bellen of toch maar via Whatsapp. Natuurlijk kan je ook mailen of schrijven via de post. Bij een klacht of een andere opmerking die je zou willen maken, wordt er verzocht te mailen en er zal zo snel mogelijk naar een oplossing worden gezocht. Mochten jullie daar niet uitkomen, dan kan je WebwinkelKeur laten bemiddelen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Marjoleinelisabeth.nl? Zou je ons dan willen vertellen wat jouw ervaringen zijn? Ben je tevreden of zijn er dingen anders gegaan dan je had gehoopt of verwacht? Hoe is de kwaliteit van de kleding? Zou je de webshop wel of niet aanraden? En waarom wel of niet? Heb je contact gehad met de klantenservice? Hoe was dit? Als we met elkaar zo goed mogelijk onze ervaringen hier achterlaten, kunnen we anderen helpen bij hun beslissing of ze wel of niet hun bestelling bij Marjoleinelisabeth.nl zullen plaatsen. Alvast bedankt voor de genomen moeite!

Reviews over Marjoleinelisabeth.nl
Gerelateerde bedrijven
Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Quiksilver logo
Quiksilver
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Marjoleinelisabeth.nl

Marjoleinelisabeth.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Marjoleinelisabeth.nl bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Marjoleinelisabeth.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Marjoleinelisabeth.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Marjoleinelisabeth.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van marjoleinelisabeth.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Marjoleinelisabeth.nl.

Geplaatst op: 18-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne webshop

Altijd een plezier om met David en zijn team samen te werken. Ze doen altijd hun best om ervoor te zorgen dat alle vragen worden beantwoord en om hoogwaardige klantenservice te bieden.

Geplaatst op: 02-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Melissa C.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Marjoleinelisabeth.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Quiksilver logo
Quiksilver
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Marjoleinelisabeth.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Marjoleinelisabeth.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Marjoleinelisabeth.nl actief?

Marjoleinelisabeth.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Marjoleinelisabeth.nl reviews? Dan kun je naar de website van Marjoleinelisabeth.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie