Mares logo

Mares reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Mares reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3801
Mares logo
Website
shop.mares.be
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mares

Als je graag een bijzonder cadeau wilt kopen, is het een goed idee om de Mares webwinkel te bekijken. Je vindt er namelijk relatiegeschenken die je kan laten personaliseren. Daarnaast heb je er promotietextiel. Ideaal voor bedrijven die op een goedkope manier promotie willen voeren. Voordat je koopt bij Mares, lees je wel het best eerst de Mares ervaringen die je terugvindt op onze site!

Over Mares

Mares is een Vlaamse webshop die gespecialiseerd in de verkoop van relatiegeschenken en promotietextiel dat gepersonaliseerd kan worden. Het bedrijf heeft reeds enkele jaren ervaring en heeft ook andere webshops onder haar hoede, zoals Fluojasje.be, Sticker.be, Watershop.be en nog enkele andere online winkels. Door hun uitgebreide ervaring kan jij er zeker van zijn dat je te maken hebt met professionals.

Mares biedt je ook steeds de beste kwaliteit aan voor een scherpe prijs. De shop heeft naast promotiemateriaal en relatiegeschenken ook eventartikelen, schrijfgerei en tassen. Het assortiment is dus erg uitgebreid. De grootste voordelen van kopen bij Mares zijn de vlotte klantenservice, de ruime keuze aan producten en de kwaliteitsgarantie.

Waarom kiezen voor Mares

Mares is een goede keuze als een eigen bedrijf hebt en je op zoek bent naar een goedkope manier om reclame te maken. Je vindt er namelijk kwalitatief promo textiel. Ook als je op zoek bent naar een persoonlijk geschenkje om aan je geliefde te geven met Valentijn, Kerstmis of op een andere speciale dag, kan je er terecht. Het leuke is dat je de keuze hebt uit meer dan 3000 relatieartikelen. De kans dat je er vindt wat je zoekt is dus groot. En ook promotextiel is er voldoende!

Kopen bij Mares is ook erg fijn, want je kan er altijd profiteren van scherpe prijzen en je artikelen eenvoudig laten bedrukken met de gewenste tekst. Daarvoor dien je enkel een mail te sturen. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf is het ook altijd mogelijk om advies te vragen

Is Mares betrouwbaar?

Wanneer je artikelen voor je bedrijf koopt of een mooi geschenkje voor je partner, wil je er uiteraard zeker van zijn dat je dit doet bij een webshop die betrouwbaar is. Dat is het geval bij Mares. Dat kan je zien aan de tal van positieve recensies en de hoge algemene tevredenheidsscore.

Mares is ook voorzien van het kwaliteitslabel voor Vlaamse webwinkels en biedt je talloze veilige manieren om je betaling af te ronden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om er te betalen via PayPal, Belfius en iDeal, maar er zijn nog veel meer opties. Je kan er dus helemaal zeker van zijn dat Mares betrouwbaar is!

Klantenservice en klachten

Als je al eerder bij Mares gekocht hebt en je nu met klachten zit, kan je het bedrijf contacteren aan de hand van het contactformulier dat je op de site terugvindt. Onder 'Contactgegevens' vind je ook hun telefoonnummer en e-mail adres terug.

Wil jij ook beoordelen?

Voor potentiele klanten is het fijn dat jij bij ons je beoordelingen achterlaat. Aan de hand van jouw review kunnen zij namelijk beslissen of kopen bij Mares ook iets voor hen is. Twijfel dus niet om bij ons je beoordeling te schrijven als je al Mares ervaringen hebt opgedaan, want je maakt zo hét verschil!

Reviews over Mares
Gerelateerde bedrijven
Omnibikeparts.com logo
Omnibikeparts.com
2 beoordelingen
10
Keepershandschoenen-shop.nl logo
Keepershandschoenen-shop.nl
2 beoordelingen
9,5
Sporthuis.nl logo
Sporthuis.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Mares

Mares is geverifieerd door ons expert team. De webshop Mares bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Mares lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Mares. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Mares is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van shop.mares.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Mares
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Omnibikeparts.com logo
Omnibikeparts.com
2 beoordelingen
10
Keepershandschoenen-shop.nl logo
Keepershandschoenen-shop.nl
2 beoordelingen
9,5
Sporthuis.nl logo
Sporthuis.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mares een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Mares. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mares actief?

Mares is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Mares reviews? Dan kun je naar de website van Mares gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie