Makelaarwijzer.nl logo

Makelaarwijzer.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Makelaarwijzer.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2488
Makelaarwijzer.nl logo
Website
Makelaarwijzer.nl
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Makelaarswijzer

Het kopen of verkopen van een huis is niet zomaar iets. Er is veel geld mee gemoeid en dus wil je dat je steeds de juiste beslissingen neemt en zaken doet met betrouwbare partners. Om meer te weten over een eventuele partner in de vorm van Makelaarswijzer.nl, hebben we hier de beoordelingen van mensen die al zaken deden met het bedrijf voor jou samengevat. Op die manier kun jij je een aardig beeld vormen van Makelaarswijzer.nl en besluiten ook met deze partij in zee te gaan.

Over Makelaarswijzer

Makelaarswijzer.nl is er voor mensen die een woning willen kopen, maar ook voor de zakelijke markt die een huis onder de aandacht wil brengen. Voorts kun je er de meest aantrekkelijke offertes krijgen als je een taxateur zoekt. Dat levert nadrukkelijk een win-win situatie op. De particulier krijgt maximaal zes offertes en kan daardoor de beste keuze maken, de makelaar krijgt er meer klanten bij en kan via Makelaarswijzer.nl een alles in één marketingoplossing krijgen.

Waarom kiezen voor Makelaarswijzer?

De particulier krijgt liefst zes offertes voorgeschoteld als het een woning wil kopen of op zoek is naar een taxateur. Uiteraard kies je dan voor die partij die het scherpst offreert. Je vult je postcode in en geeft aan of je woning wilt aankopen, verkopen of dat je op zoek bent naar een taxateur. Verder geef je aan of je ondernemer bent of particulier. Aan de hand van wat je invult krijg je de meest scherpe offertes voorgeschoteld van bedrijven in de buurt. Voor de makelkaar geldt dat ze door een huis aan te bieden via Makelaarswijzer.nl er potentiele klanten uit hun werkgebied bij krijgen. Bovendien kunnen ze offertes maken en aanbieden. En dat terwijl ze bij Makelaarswijzer.nl niet aan een contract vastzitten.

Is Makelaarswijzer.nl betrouwbaar?

Het is in de makelaarswereld heel simpel; ben je niet betrouwbaar dan is dat snel bekend en lig je er uit. Makelaars en bemiddelaars kunnen zich in een wereld vol concurrentie geen misstap veroorloven. Makelkaarswijzer.nl is een betrouwbare partij die werkt zonder dat je meteen vastzit aan een contract. De reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maakten van Makelaarswijzer.nl geven in elk geval het beeld dat je te maken hebt met een zeer professionele en betrouwbare partner.

Klantenservice en klachten

Op Makelaarswijzer.nl kun je via het contactformulier al je vragen zijn, mochten die er zijn. Het platform is namelijk dermate overzichtelijk, dat er amper ruimte is voor enig misverstand. Mocht je toch met een vraag blijven zitten of heb je een klacht? Gebruik dan het klachtenformulier op de website. Makelaarswijzer.nl belooft je binnen 24 uur te contacteren. Makelaarswijzer.nl stelt nadrukkelijk dat het open staat voor eventuele verbeterpunten. Ook die kun je via het contactformulier doorgeven.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan mensen die al zaken deden met Makelaarswijzer.nl en een beoordeling achterlieten heb jij hier een goede indruk kunnen krijgen van de diensten van Makelaarswijzer.nl. Op basis daarvan kun jij een weloverwogen beslissing nemen. Zo zie je hoeveel waarde een beoordeling kan hebben. Laat jij daarom voortaan ook een beoordeling achter?

Gerelateerde bedrijven
Makelaarzoeker logo
Makelaarzoeker
3 beoordelingen
6,7
Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
iQ Makelaars logo
iQ Makelaars
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
3,2
25% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Lees onze review over Makelaarwijzer.nl

Het bedrijf Makelaarwijzer.nl is geverifieerd door ons. De webshop Makelaarwijzer.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Makelaarwijzer.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Makelaarwijzer.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Makelaarwijzer.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Makelaarwijzer.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Makelaarwijzer.nl.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ook ik dacht online een vergelijking te maken, vervolgens wordt ik de hele dag plat gebeld door makelaars omdat mijn gegevens doorverkocht worden als lead.

Mijn gegevens werden doorverkocht als lead voor elke geïnteresseerde makelaar in NL. Dit terwijl de website de schijn wekt vrijblijvend makelaars te vergelijken met o.a. de zin: vergelijk 6 makelaars in jouw regio.

Geplaatst op: 30-05-2023
Laatst bewerkt op: 30-05-2023
Geschreven door: Fabian N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
De belofte om adressen te sturen maken ze niet waar.

Slechte ervaring en werd viermaal gebeld! Niet formulier invullen!

Geplaatst op: 22-03-2023
Laatst bewerkt op: 22-03-2023
Geschreven door: Kees S.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een prutsers! Dit is oplichting!

Ik dacht online een vergelijking te maken, maar uiteindelijk online helemaal geen info gekregen. Mijn contactgegevens worden doorverkocht aan makelaars. Oplichters zijn het.

Geplaatst op: 02-01-2023
Laatst bewerkt op: 02-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prut

Onzinnige website.
Krijgt geen info.
Alleen gebruikt om aan jouw e-mail adres te komen en overige gegevens die je achter laat.
NIET gebruiken deze website!

Geplaatst op: 06-08-2022
Laatst bewerkt op: 06-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zinloos!

Makelaarwijzer is alleen een lokkertje om aan uw gegevens te komen. Ontving 2x een verzoek om de makelaar te bellen en 1 onvolledige zogenaamde offerte.

Geplaatst op: 02-07-2022
Laatst bewerkt op: 02-07-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Op de site kan je aangeven een gratis waarde bepaling aan te vragen. Alle partijen die reageren doen hier niet aan en laten ook niks meer horen als je aangeeft dat je eerst een gratis waarde bepaling wil met een offerte. Blijkbaar is dit een lokkertje en willen ze makkelijk geld verdienen. Met name Van Gulde Makelaardij spannen de kroon. Binnen 1 minuut heb je een reactie maar als blijkt dat je niet direct wil verkopen hoor je niks meer van ze. Boeven zijn het.

Geplaatst op: 02-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Het slechtste leadbedrijf waarmee ik heb gewerkt.

Wat een barslechte service, het slechtste bedrijf dat ik ken.
WERK NOOIT MET HUN SAMEN!!!!!!!!!
willen binnen 5 werkdagen een ja of nee horen en hebben de koudste en slechtste leads die er zijn. 90% wilt geen eens huis kopen en de overige 10% wordt naar 20 makelaars gestuurd.
Een zeer slecht bedrijf vandaar dat de Google reviews uit staan. Ongelooflijk dit bedrijf

Geplaatst op: 15-06-2022
Laatst bewerkt op: 15-06-2022
Geschreven door: Dano A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Valse voorwendselen

Via watismijnhuiswaard worden je gegevens oneigenlijk en onder valse voorwendselen verkocht aan makelaars in de buurt. Je kan ze hierop aanspreken via 076-5246243.

Geplaatst op: 10-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Ze geven binnen 24 uur aan dat ze mij geen enkele makelaar kunnen aanbevelen. En ze beloven op hun site dat ze 6 makelaars gaan aanbieden. Ik woon in de omgeving van 020, dus ik denk dat er voldoende makelaars zijn. Heel raar

Geplaatst op: 12-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Claudia J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

geen enkele reactie op een taxatie van ons huis 2x een oproep gedaan niks dus misschien als je wil verkopen dat ze er dan als de kippen bij zijn ik ben er klaar mee

Geplaatst op: 24-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Angelique O.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Doe dit niet: dit bedrijf schendt de privacy-wetgeving, en je krijgt geen respons van makelaars in de regio.

Makelaarwijzer handelt in strijd met de privacy-wetgeving; ze geven het adres van het pand dat je invult als je eigen adres door als het te taxeren pand. Je geeft op de website enkel toestemming om je eigen adresgegevens te delen; je geeft op de website geen toestemming om al gegevens van het te taxeren pand te delen, en dat doen ze dus wel. De makelaars in jouw regio krijgen dus zo jouw woonadres door als te taxeren object, terwijl je misschien een pand dat je wilt kopen wilt laten taxeren, of het pand van je ouders wilt laten taxeren ivm erfenis, of enkel wil weten wat een taxatie in het algemeen zou kosten van welk pand dan ook. Ik heb deze klacht neergelegd bij Makelaarsland en zij weigeren op de klacht in te gaan: deze klacht zal ik dus melden bij de Autoriteit Privacy Gegevens. Overigens geeft de website aan dat je meerdere offertes gaat krijgen, maar ik heb er maar 1 gekregen, dus ook bij de makelaars zelf lijkt deze website niet bepaald populair.

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos platform wat aanbiedingen niet controleert en verifieert en in strijd met de AVG handelt

Ons huis werd door onbekenden aangeboden en we werden door diverse makelaars onterecht gebeld, geprobeerd contact te leggen met makelaarwijzer om in beeld te krijgen wie ons dit kunstje geflikt heeft maar ze reageren nergens op, ze hebben ook geen telefoonnummer waar je ze op kunt bereiken. Ze blijken betaald te worden als ze adressen aanleveren, zo kan ik ook geld verdienen

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 2/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Makelaarwijzer.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Makelaarzoeker logo
Makelaarzoeker
3 beoordelingen
6,7
Beleggingspanden.nl logo
Beleggingspanden.nl
2 beoordelingen
9
iQ Makelaars logo
iQ Makelaars
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Makelaarwijzer.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 13 beoordelingen geplaatst over Makelaarwijzer.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Makelaarwijzer.nl actief?

Makelaarwijzer.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) makelaars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Makelaarwijzer.nl reviews? Dan kun je naar de website van Makelaarwijzer.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie