Makelaarwijzer.nl logo

Makelaarwijzer.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 10,0
Bezoek de website
Makelaarwijzer.nl logo
Makelaarwijzer.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 10,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
10
5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Makelaarzoeker logo Makelaarzoeker
0 beoordelingen
10
Beleggingspanden logo Beleggingspanden
0 beoordelingen
10
iQmakelaars logo iQmakelaars
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Makelaarswijzer

Het kopen of verkopen van een huis is niet zomaar iets. Er is veel geld mee gemoeid en dus wil je dat je steeds de juiste beslissingen neemt en zaken doet met betrouwbare partners. Om meer te weten over een eventuele partner in de vorm van Makelaarswijzer.nl, hebben we hier de beoordelingen van mensen die al zaken deden met het bedrijf voor jou samengevat. Op die manier kun jij je een aardig beeld vormen van Makelaarswijzer.nl en besluiten ook met deze partij in zee te gaan.

Over Makelaarswijzer

Makelaarswijzer.nl is er voor mensen die een woning willen kopen, maar ook voor de zakelijke markt die een huis onder de aandacht wil brengen. Voorts kun je er de meest aantrekkelijke offertes krijgen als je een taxateur zoekt. Dat levert nadrukkelijk een win-win situatie op. De particulier krijgt maximaal zes offertes en kan daardoor de beste keuze maken, de makelaar krijgt er meer klanten bij en kan via Makelaarswijzer.nl een alles in één marketingoplossing krijgen.

Waarom kiezen voor Makelaarswijzer?

De particulier krijgt liefst zes offertes voorgeschoteld als het een woning wil kopen of op zoek is naar een taxateur. Uiteraard kies je dan voor die partij die het scherpst offreert. Je vult je postcode in en geeft aan of je woning wilt aankopen, verkopen of dat je op zoek bent naar een taxateur. Verder geef je aan of je ondernemer bent of particulier. Aan de hand van wat je invult krijg je de meest scherpe offertes voorgeschoteld van bedrijven in de buurt. Voor de makelkaar geldt dat ze door een huis aan te bieden via Makelaarswijzer.nl er potentiele klanten uit hun werkgebied bij krijgen. Bovendien kunnen ze offertes maken en aanbieden. En dat terwijl ze bij Makelaarswijzer.nl niet aan een contract vastzitten.

Is Makelaarswijzer.nl betrouwbaar?

Het is in de makelaarswereld heel simpel; ben je niet betrouwbaar dan is dat snel bekend en lig je er uit. Makelaars en bemiddelaars kunnen zich in een wereld vol concurrentie geen misstap veroorloven. Makelkaarswijzer.nl is een betrouwbare partij die werkt zonder dat je meteen vastzit aan een contract. De reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maakten van Makelaarswijzer.nl geven in elk geval het beeld dat je te maken hebt met een zeer professionele en betrouwbare partner.

Klantenservice en klachten

Op Makelaarswijzer.nl kun je via het contactformulier al je vragen zijn, mochten die er zijn. Het platform is namelijk dermate overzichtelijk, dat er amper ruimte is voor enig misverstand. Mocht je toch met een vraag blijven zitten of heb je een klacht? Gebruik dan het klachtenformulier op de website. Makelaarswijzer.nl belooft je binnen 24 uur te contacteren. Makelaarswijzer.nl stelt nadrukkelijk dat het open staat voor eventuele verbeterpunten. Ook die kun je via het contactformulier doorgeven.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan mensen die al zaken deden met Makelaarswijzer.nl en een beoordeling achterlieten heb jij hier een goede indruk kunnen krijgen van de diensten van Makelaarswijzer.nl. Op basis daarvan kun jij een weloverwogen beslissing nemen. Zo zie je hoeveel waarde een beoordeling kan hebben. Laat jij daarom voortaan ook een beoordeling achter?

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Makelaarwijzer.nl

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-05-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloos platform wat aanbiedingen niet controleert en verifieert en in strijd met de AVG handelt

Ons huis werd door onbekenden aangeboden en we werden door diverse makelaars onterecht gebeld, geprobeerd contact te leggen met makelaarwijzer om in beeld te krijgen wie ons dit kunstje geflikt heeft maar ze reageren nergens op, ze hebben ook geen telefoonnummer waar je ze op kunt bereiken. Ze blijken betaald te worden als ze adressen aanleveren, zo kan ik ook geld verdienen

Schrijf een review over Makelaarwijzer.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Makelaarzoeker logo Makelaarzoeker
0 beoordelingen
10
Beleggingspanden logo Beleggingspanden
0 beoordelingen
10
iQmakelaars logo iQmakelaars
0 beoordelingen
10