Maison365 logo

Maison365 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Maison365 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4052
Maison365 logo
Website
Maison365
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Maison365

Ben je benieuwd wat consumenten zoal te vertellen hebben over Maison365? Dan ben je op deze website bij het juiste adres. Hier lees je namelijk meer informatie over deze organisatie, waarom je wel of niet bij Maison365 zou moeten kopen en of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is of niet. Na het doornemen van de ervaringen van huidige Maison365 klanten en de uitgebreide info op deze pagina kun je zelf gemakkelijk een keuze maken om wel of geen klant te worden bij Maison365.

Over Maison365

Maison365 is een boetiek met zowel een online aanbod als een fysiek aanbod. Maison365 staat bekend als een merk dat zich richt tot hedendaagse high-end kleding van vooruitstrevende mode merken. Maison365 heeft een grote naamsbekendheid en heeft een brede klantenkring. Het bedrijf is al een lange tijd actief in de kledingbranche en weet zich op vele gebieden te onderscheiden van haar concurrenten. Zo biedt het bedrijf kledingadvies en kun je bij Maison365 altijd vertrouwen op een goede persoonlijk service.

Waarom kiezen voor Maison365

Bij Maison365 kun je terecht voor unieke kledingstukken. De onderneming onderscheid zich van andere kledingwinkels door persoonlijke kledingadviezen te geven. Zo kun je bij Maison365 terecht voor speciaal samengestelde kleding pakketten die geheel naar wens aangepast kunnen worden. Je kunt ervoor kiezen om deze kleding geheel door een ervaren stylist samen te laten stellen. Hiermee zorg je altijd voor een unieke kledingkast. Je dient hiervoor een test te doen via de website, waardoor de medewerkers van Maison365 een beeld kunnen krijgen van jouw persoonlijke voorkeuren.

Is Maison365 betrouwbaar?

Voordat je online een aankoop plaatst is het altijd belangrijk om te kijken of de onderneming daadwerkelijk betrouwbaar is. Bij Maison365 is dit zeker het geval. Maison365 is een bekend merk met een grote naamsbekendheid. Je kunt er dus wel degelijk op vertrouwen dat de onderneming betrouwbaar is. De onderneming voldoet aan alle voorwaarden waaraan een betrouwbare en goede (web)winkel dient te voldoen, zoals het open communiceren van bedrijfsgegevens, het bieden van veilige betalingsvoorwaarden en gunstige algemene voorwaarden.

Klantenservice en klachten

Wil je graag een medewerker van Maison365 benaderen? Dan kun je de klantenservice van het bedrijf bereiken per telefoon of per mail. Ook is het bedrijf actief op verschillende sociale mediakanalen, en kun je ook via deze wegen Maison365 bereiken. Doorgaans helpen de medewerkers bij Maison365 je binnen 24 uur en worden klachten snel afgehandeld. Ook kun je bij Maison365 eenvoudig artikelen retourneren, indien deze niet geheel aan jouw verwachting voldoen. Je kunt de producten vervolgens terugsturen en indien gewenst, omruilen voor artikelen in de geschikte maat.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al bekend met de producten van Maison365 en lijkt het je leuk andere mensen over jouw ervaringen met Maison365 vertellen? Schrijf dan een eerlijke review en help potentiële klanten met het verkrijgen van een objectieve indruk over Maison365. Schrijf bijvoorbeeld in jouw beoordeling of je in het algemeen tevreden bent met de geleverde producten, of de service bevallen is en of je het bedrijf wellicht zou aanraden aan andere. Schrijf daarnaast ook of je goed bent geholpen door een medewerker van Maison365, indien je de klantenservice van Maison365 hebt benaderd.

Reviews over Maison365

Gerelateerde bedrijven

Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Tom Tailor logo
Tom Tailor
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Maison365

Ons team van experts heeft Maison365 geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Maison365 bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Maison365 is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Maison365 is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Maison365 te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Maison365.

Geplaatst op: 22-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Echt slecht. Erg teleurgesteld.

Vóór stylquiz vragen ze geld terwijl ze niks versturen. Vraag je het geld terug krijg je geen gehoor. Lijkt een leuk concept. Heb in het verleden wel eens een box gehad maar veel verkeerde maten en rare combinaties.
Mijn tip : Je kunt beter naar een leuke kleine winkel bij in je buurt waar je goed en fijn wordt geholpen.

Geplaatst op: 26-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Maison365


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sexy-Store logo
Sexy-Store
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Tom Tailor logo
Tom Tailor
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maison365 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Maison365. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maison365 actief?

Maison365 is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Maison365 reviews? Dan kun je naar de website van Maison365 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie