Magictruffels.shop logo

Magictruffels.shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Magictruffels.shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4663
Magictruffels.shop logo
Website
magictruffels.shop
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Magictruffels.shop

Zin in truffels? Je vindt het ideaal dat het hierbij gaat om een natuurproduct, maar dat je toch een heerlijke trip kunt krijgen? Het is goed om te weten dat het volkomen legaal is om deze producten te kopen. Wellicht vind jij ze ideaal als je naar een festival gaat. De muziek komt nog net iets beter bij je binnen in dat geval. Misschien kies je ervoor als je een gezellig avondje hebt met vrienden. In elk geval is Magictruffels.shop een winkel waar je misschien wel wilt bestellen. Maar je wilt weten of dit wel een betrouwbare online winkel is. Daarom zoek je naar recensies die andere klanten schreven. Wij verzamelden de reviews voor je, zodat jij ze gemakkelijk vindt en snel even kan lezen. Ontdek wat andere mensen vinden van Magictruffels.shop en beslis vervolgens of jij hier wel of niet wilt bestellen.

Over Magictruffels.shop

Deze winkel ontstond door een grote liefde voor psilocybine houdende producten. De liefde ontstond doordat de oprichter van de shop ervan overtuigd was dat er positieve effecten zijn op de menselijke geest. Het is ontspannen, leuk en gezellig om magic truffels te gebruiken. Toch speelt bij deze visie ook de spirituele en helende kant nog een rol. Het is niet alleen de gezelligheid die deze truffels waarde geeft. De mensen van deze shop delen hun liefde en passie voor truffels graag met anderen. Ze vonden het wel belangrijk om alleen truffels van de allerbeste kwaliteit aan te bieden. De webshop is erop gericht om je op het gebied van truffels kopen de best mogelijke ervaring te bieden. Daarnaast voelden ze de verantwoordelijkheid om klanten op een zorgvuldige wijze met deze producten om te laten gaan. Er is daarom veel voorlichting en uitleg te vinden op de website. Onder meer over het juiste gebruik, de juiste hoeveelheid en nog allerlei andere tips.

Waarom kiezen voor Magictruffels.shop

Houd je van truffels, maar wil je wel zeker weten dat je kwaliteit in huis haalt, dan zit je bij deze online shop helemaal goed. Er worden alleen magische truffels van het Nederlandse merk McSmart verkocht. Dit is Nederlands meest gerenommeerde producent. Verder is de goede voorlichting een reden om te bestellen bij deze shop. Je kunt van alles lezen over de hoeveelheid die goed is en ook wat de effecten zijn van het gebruik van de truffels. Een ander groot voordeel van deze winkel is het uitgebreide assortiment. Je kunt bijvoorbeeld ook High Hawaiians bestellen. Dit is de sterkste truffel die je kunt vinden. Uiteraard zijn er ook nog veel andere truffels verkrijgbaar. Handig is ook wel de trip stopper. Die kun je beter wel even in huis hebben. Verder is het prettig dat je bij deze shop nooit verzendkosten betaalt.

Is Magictruffels.shop betrouwbaar?

Dit is zeker een betrouwbare winkel. Er wordt op de site precies uitgelegd wat wel en niet mag en ook hoeveel truffels je het beste kunt gebruiken. De winkel is ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het kost je geen enkele moeite om contact op te nemen met de klantenservice. Als je dan ook nog even de recensies van andere klanten erbij neemt, dan ben je al snel overtuigd van de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Het is misschien fijn om ook nog even te weten dat ze in het bezit van het Webwinkelkeur zijn.

Klantenservice en klachten

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Heb je een belangrijke vraag over de truffels, dan is het misschien wel even handig om iemand telefonisch te spreken. Het telefoonnummer staat duidelijk vermeld op de website. Verder is er nog een contactformulier en een e-mailadres. Er is op de site een duidelijke uitleg over hoe te handelen bij klachten. Het is altijd fijn als een shop dit helder aangeeft. Natuurlijk hoop je niet op klachten van je klanten, maar het kan gewoon een keer gebeuren. Het is allereerst de bedoeling dat je je klacht kenbaar maakt via het contactformulier. Blijkt nu na verloop van tijd dat je er toch niet samen uitkomt, dan heb je altijd nog het Webwinkelkeur waarop je kunt terugvallen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij helemaal fan van de magic truffels? Bestel je ze eigenlijk altijd bij deze webshop? Laat dan in een review weten waarom je zo tevreden bent. Jouw beoordeling helpt andere mensen die overwegen om hier ook een bestelling te plaatsen.

Reviews over Magictruffels.shop

Gerelateerde bedrijven

Autobandenmarkt.nl logo
Autobandenmarkt.nl
3 beoordelingen
10
Fietsenwinkeldiscounter logo
Fietsenwinkeldiscounter
2 beoordelingen
9,5
Erovibes logo
Erovibes
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Magictruffels.shop

Het bedrijf Magictruffels.shop is geverifieerd door ons. De webshop magictruffels.shop is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Magictruffels.shop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Magictruffels.shop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Magictruffels.shop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van magictruffels.shop. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Magictruffels.shop.

Geplaatst op: 01-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Magictruffels.shop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Autobandenmarkt.nl logo
Autobandenmarkt.nl
3 beoordelingen
10
Fietsenwinkeldiscounter logo
Fietsenwinkeldiscounter
2 beoordelingen
9,5
Erovibes logo
Erovibes
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Magictruffels.shop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Magictruffels.shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Magictruffels.shop actief?

Magictruffels.shop is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Magictruffels.shop reviews? Dan kun je naar de website van Magictruffels.shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie