M50 logo

M50 reviews, ervaringen en beoordelingen

M50 reviews, ervaringen en beoordelingen
1796
M50 logo
Website
M50
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen M50

Wil jij graag meer weten over de beoordelingen die M50 krijgt? Reviews over M50 hebben wij allemaal voor je verzameld en op een rijtje gezet. Mocht je een scherpe aanbieding op de website hebben gezien, maar heb je nog geen ervaring met het bedrijf? Lees dan eerst de reviews door van andere mensen. De reviews zijn geschreven door mensen die wel al eens iets bij M450 gekocht hebben. Na het lezen van de reviews kun je beslissen of je die aanbieding wel of niet wilt kopen bij M50.

Over M50

Bij M50 kun je heel diverse (dag)deals scoren voor scherpe prijzen. M50 is de afkorting van Mega50, waarbij mega staat voor mega producten en de 50 refereert naar minimaal 50% korting waar jij als klant zijnde van profiteert. Het bedrijf streeft ernaar om wekelijks meerdere keren een aanbieding online te zetten. Houd de website daarom goed in de gaten. M50 is onderdeel van XLretail BV. XLretail BV is een voorraadhoudende groothandel en importeur van verschillende merken. Het bedrijf heeft ruim 3.500 producten in het assortiment zitten die continu op voorraad zijn.

Waarom kiezen voor M50

De dagdeals die op de website van M50 komen te staan, zijn zo scherp dat je daar snel voor zult zwichten. Je vindt er heel verschillende soorten deals, bijvoorbeeld deals voor kleding, tuinverlichting, gereedschap, woonaccessoires en speelgoed. De meeste aanbiedingen blijven ongeveer drie dagen online staan of totdat het is uitverkocht. Zie je een deal langskomen en wil je die graag hebben? Wacht dan niet lang, want voor je het weet ben je te laat. Nu zul je denken dat er een addertje onder het gras zit. Naast het feit dat de producten van M50 nieuw en origineel zijn, hebben ze de standaard fabrieksgarantie en zijn ze gewoon echt goedkoop. Daarnaast leveren ze ook nog eens supersnel. Wanneer je voor 18.00 uur je bestelling plaatst, heb je het de volgende dag al in huis. Ben je niet tevreden over je bestelling? Geen probleem, je kunt het product terugsturen en je krijgt gewoon je geld terug. Mocht je twijfelen, dan is het fijn om te weten dat je 14 dagen bedenktijd hebt.

Is M50 betrouwbaar?

Ze streven naar 100% klanttevredenheid. Dit bereiken ze niet alleen door een hele snelle levering, maar ook door soepele retourmogelijkheden en goede garantievoorwaarden. Zo heb je 14 dagen bedenktijd en kun je te allen tijde je product retourneren. Je bestelling kun je betalen met onder andere iDeal en PayPal. Het hoofdkantoor van M50 is gevestigd in Didam. Het bedrijf is te volgen via Facebook en Twitter. Wanneer je geen enkele deal meer wilt missen, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Klantenservice en klachten

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van M50. Stel bijvoorbeeld je vraag, vraag om hulp of dien een klacht in. Je kunt gebruikmaken van het online contactformulier. Ook is het mogelijk om naar ze te bellen of een mailtje naar ze te sturen. Hoelang het duurt voordat je reactie krijgt op je vraag, wordt niet benoemd op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij in het verleden al eens gezwicht voor zo’n scherpe deal van M50? Doordat jij ervaring hebt met het bedrijf, willen wij je graag uitnodigen om hier een review over te schrijven. Benoem in de review wat je vond van het bedrijf, of er echt zo snel geleverd werd, of de kwaliteit van het product goed was en hoe het bedrijf omging met je vraag en/of klacht. Deze reviews kunnen mensen lezen die het bedrijf nog niet kennen, maar er wel graag iets willen bestellen.

Reviews over M50
Gerelateerde bedrijven
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
0 beoordelingen
10
Kabels.nl logo
Kabels.nl
3 beoordelingen
7,5
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
5,5
34% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Kunnen geen klacht afhandelen en reageren niet

Een product gekocht die niet deugde. Contact opgenomen, toezeggingen gedaan, maar als ik naar een update vraag reageren ze niet. Meerdere malen gemaild om een reactie, maar krijg geen respons!

Soumaya (trampoline beschermrand)

Geplaatst op: 17-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Soumaya A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product nooit ontvangen, telefoonnummer werkt niet

Ik heb ongeveer een half jaar geleden een bestellingen geplaatst en nooit ontvangen. Het telefoonnummer van m50 werkt niet en op email wordt niet gereageerd.

Geplaatst op: 17-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Problemen opgelost

Vorige maand hebben we een Kinzo haakse slijper gekocht via m50.nl. De levering was snel en correct. Er was helaas wel iets mis bij de levering maar dit werdt snel opgelost door de klantenservice.

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Matthijs A.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over M50
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
0 beoordelingen
10
Kabels.nl logo
Kabels.nl
3 beoordelingen
7,5
Dekoffieboon logo
Dekoffieboon
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is M50 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over M50. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is M50 actief?

M50 is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , dagaanbiedingen , elektronica , gereedschap , koken & tafelen en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de M50 reviews? Dan kun je naar de website van M50 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie