LOGO-Concurrent logo

LOGO-Concurrent reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

LOGO-Concurrent reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4826
LOGO-Concurrent logo
Website
LOGO-Concurrent
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen LOGO-Concurrent

Heb je een andere huisstijl nodig voor je bedrijf? Ben je net een onderneming gestart en zoek je een passend logo en mooie visitekaartjes? Dan zoek je natuurlijk een bedrijf dat je daarbij van dienst kan zijn. Is LOGO-Concurrent eventueel een handig adresje voor deze zaken? Hoe staat het met de kwaliteit van hun drukwerk en zijn hun ontwerpen origineel en aansprekend? Dat wil je natuurlijk wel weten voordat je met hen in zee gaat. Wij helpen je graag om antwoorden te vinden op al je prangende vragen. We verzamelden namelijk recensies over LOGO-Concurrent. Ze zijn al samengevat, zodat jij ze gemakkelijk tot je kunt nemen. Bekijk wat andere eigenaren van bedrijven, stichtingen en ondernemingen vertellen over LOGO-Concurrent. Zijn de beoordelingen vooral positief of lees je ook een heel aantal negatieve ervaringen? Lees het hieronder en beslis vervolgens of jij je logo wel of niet bij dit bedrijf laat ontwerpen.

Over LOGO-Concurrent

LOGO Concurrent is gespecialiseerd in het ontwerpen van hoge kwaliteit logo’s en de opmaak van complete huisstijlen. Bij dit bedrijf werken professionele ontwerpers. Binnen 72 uur kan er een eigen logo en een complete huisstijl voor je worden ontwikkeld. Dit bedrijf richt zich op het MKB, maar er zijn ook beursgenoteerde bedrijven in de klantenkring te vinden. Als je zelf een nieuw bedrijf wilt starten, moet er veel gebeuren. Denk aan het kiezen van de juiste rechtsvorm, het vinden van klanten, het opstellen van een ondernemingsplan, de boekhouding en de administratie. Om klanten te werven is de uitstraling van een bedrijf van groot belang. LOGO Concurrent is mensen hierbij graag van dienst. Ze doen er alles aan om een zo goed mogelijk uitstraling te realiseren. LOGO Concurrent geeft aan professioneel, snel en goedkoop te werk te gaan.

Waarom kiezen voor LOGO-Concurrent

Als je een eigen bedrijf of onderneming start, komt er veel op je af. De meeste mensen zullen het ontwerpen van een eigen logo en het maken van visitekaartjes delegeren naar een professional. Als jij zo’n bedrijf zoekt, zou je LOGO Concurrent kunnen overwegen. Redenen om voor hen te kiezen zijn onder andere de scherpe prijzen, de snelheid en de professionaliteit. Je profiteert van de laagste prijsgarantie en binnen 72 uur kun je alles binnen hebben. Verder zijn er regelmatig acties, zodat je het een en ander nog voordeliger kunt laten ontwerpen. De tarieven zijn afhankelijk van het pakket dat je afneemt. Kies je alleen voor een logo, dan maak je weinig kosten. Wil je er ook een eigen huisstijl bij, dan betaal je iets meer. Ga je voor het complete pakket, inclusief visitekaartjes, dan maak je de duurste keus. Toch zijn ook dan de prijzen nog zeer concurrerend. Je vindt op de site een heel aantal voorbeelden, zodat je inspiratie op kunt doen en een idee krijgt van de mogelijkheden. Wil je een pakket bestellen, dan volg je het handige stappenplan dat je vindt op de website. Dit werkt gemakkelijk en overzichtelijk, zodat je er maar weinig tijd aan kwijt bent. Uiteraard kun je tijdens dit proces nog de nodige correcties doorgeven. Net zo lang tot je voor 100% tevreden bent.

Is LOGO-Concurrent betrouwbaar?

Er zijn al heel wat bedrijven die gebruik hebben gemaakt van de diensten van LOGO Concurrent. Daaraan zie je dat je te maken hebt met een betrouwbare webshop. Er is een adres te vinden op de site en ook is het mogelijk om telefonisch contact te leggen met een van de medewerkers. Het bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en je opereert via de website in een beveiligde omgeving. Klanten zijn zeer positief over de werkwijze en ook over de producten, dus je kunt zeker de conclusie trekken dat je je logo en visitekaartjes hier met een gerust hart kunt laten ontwerpen.

Klantenservice en klachten

Als je een vraag hebt over het ontwerpen van je huisstijl of als je wilt weten wat de levertijd precies is, dan kun je het beste eerst even goed op de homepagina van de website kijken. Daar wordt namelijk al veel handige informatie gegeven. Vind je toch het antwoord op jouw vraag nog niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Wellicht weet je dan precies waar je aan toe bent. Natuurlijk is het ook geen enkel probleem om even contact op te nemen met een medewerker. De klantenservice is telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met LOGO Concurrent? Laat dan een review achter op deze pagina en help zo een ander.

Reviews over LOGO-Concurrent

Gerelateerde bedrijven

Adzuna logo
Adzuna
2 beoordelingen
9
YourSurprise logo
YourSurprise
15 beoordelingen
8,1
HuisAssist logo
HuisAssist
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over LOGO-Concurrent

LOGO-Concurrent is geverifieerd door ons expert team. De webshop LOGO-Concurrent bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is LOGO-Concurrent lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via LOGO-Concurrent. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

LOGO-Concurrent is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van LOGO-Concurrent te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van LOGO-Concurrent.

Geplaatst op: 28-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over LOGO-Concurrent


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Adzuna logo
Adzuna
2 beoordelingen
9
YourSurprise logo
YourSurprise
15 beoordelingen
8,1
HuisAssist logo
HuisAssist
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LOGO-Concurrent een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over LOGO-Concurrent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LOGO-Concurrent actief?

LOGO-Concurrent is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) printdiensten en werk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de LOGO-Concurrent reviews? Dan kun je naar de website van LOGO-Concurrent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie