Licentie-codes.nl logo

Licentie-codes.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Licentie-codes.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2974
Licentie-codes.nl logo
Website
Licentie-codes.nl

Reviews en ervaringen Licentie-codes.nl

Er zijn wel wat software programma’s op de markt waarvan het gebruik ook als particulier handig is. Denk bijvoorbeeld maar aan bekende Office-toepassingen zoals Word, PowerPoint en Excel. Voor al deze programma’s heb je echter een licentiecode nodig om ze legaal te kunnen gebruiken. Dergelijke codes kan je kopen bij Licentie-codes.nl. Maar is dat wel een betrouwbaar een dergelijke webshop? Kan je er zeker van zijn dat licentiecodes gekocht bijLicentie-codes.nl correct zijn? Wat zijn de ervaringen van echte klanten van het bedrijf? Om jou een beter beeld van Licentie-codes.nl hebben wij op deze pagina tal van reviews over Licentie-codes.nl op een rij gezet.

Over Licentie-codes.nl

Licentie-codes.nl is een webshop die gespecialiseerd is in één product: licentiecodes voor Microsoft Office pakketten. Het unieke aan Licentie-codes.nl is dat de webshop deze codes aan een veel lagere prijs aan de man brengt dan je bij alternatieven of officiële verdelers zou terugvinden. Volgens Licentie-codes.nl zijn ze in staat om deze prijs aan te bieden omdat ze op grote schaal licentiecodes aanbieden, geen dure marketing doen en ook geen kosten hebben voor bijvoorbeeld opslagruimtes en bedrijfsgebouwen. Naast een lage prijs mikt Licentie-codes.nl ook op duidelijkheid. Zo beschikken ze niet over de mankracht om de programma’s voor jou te installeren, maar vind je op de website wel tal van handige handleidingen terug om je verder te helpen.

Waarom kiezen voor Licentie-codes.nl?

Een belangrijke reden om te kiezen voor Licentie-codes.nl is natuurlijk het feit dat ze zo goedkoop zijn. Voor een fractie van de prijs van een aankoop bij pakweg Microsoft zelf kan je al aan de slag. Bovendien vervallen de codes ook niet eens ze in gebruik zijn. Een licentiecode blijft altijd geldig. Betalen kan voorlopig enkel met iDeal. Dat betekent ook dat de aankoop van een licentiecode zo goed als enkel en alleen is voorbehouden aan klanten van Nederlandse banken. De categorieën op de webshop zijn Office 2016, Office 2019, Office for Mac en Windows 10.

Is Licentie-codes.nl betrouwbaar?

Zeker met een product dat geen fysieke verschijningsvorm heeft zoals licentiecodes rijzen er al eens vragen over de betrouwbaarheid. Kan je een webshop als Licentie-codes.nl dan ook vertrouwen? Een goed voorteken is alleszins al dat de algemene voorwaarden op de website goed en duidelijk omschreven staan. Je vindt er terug tot wat Licentie-codes.nl zich verbindt en wat de procedures bij uiteenlopende situaties zijn. Ook vind je tussen de algemene voorwaarden het btw nummer, het KvK-nummer en het adres van de hoofdzetel van Licentie-codes.nl terug. Daarenboven beschikt de webshop over een eigen klantenservice en is het ook zo dat de internetverbinding beveiligd is. Deze werkt via het SSL-protocol wat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor Licentie-codes.nl en vind je het antwoord niet terug bij de veelgestelde vragen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van de webshop. Vooralsnog kan dat uitsluitend via mail of door een afspraak te maken met het bezoekadres van de onderneming. Klachten kunnen ook op beide manieren ingediend worden waarna je binnen een termijn van 14 dagen een antwoord zult krijgen. Is een langere termijn nodig? Dan krijg je binnen die termijn van 14 dagen te horen hoe lang het allemaal zou duren. Kom je niet tot een vergelijk? Dan is het nog altijd mogelijk om contact op te nemen met het zogenaamde ODR-platform van de Europese Unie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij bij Licentie-codes.nl in het verleden de licentiecode van jouw softwarepakket? Of ken jij iemand die in zee ging met het bedrijf? Laat ons dan weten wat jouw ervaringen met Licentie-codes.nl zijn door een review op deze pagina neer te pennen. Werken de geleverde licentiecodes ook echt? Kreeg je de code waarom je vroeg? Waren de handleidingen voor de installatie van de pakketten duidelijk? Hielp de klantenservice je bij problemen vlot en vriendelijk verder? En zou je die hulp als goed beoordelen? Door over Licentie-codes.nl op deze pagina een review na te laten help je de volgende potentiële klant om een gefundeerd oordeel te vellen!

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Microsoft logo
Microsoft
5 beoordelingen
8,6
Autodesk logo
Autodesk
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Licentie-codes.nl

Licentie-codes.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Licentie-codes.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Licentie-codes.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Licentie-codes.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Licentie-codes.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Licentie-codes.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Licentie-codes.nl.

Geplaatst op: 13-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Simpel en snel

Ik heb hier al vaker een licentie key besteld en deze werkt bijna altijd. Ik heb een keer gehad dat die niet werkten en toen werd dit super snel opgelost door de service van de site!

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Matthijs V.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Licentie-codes.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Microsoft logo
Microsoft
5 beoordelingen
8,6
Autodesk logo
Autodesk
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Licentie-codes.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Licentie-codes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Licentie-codes.nl actief?

Licentie-codes.nl is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Licentie-codes.nl reviews? Dan kun je naar de website van Licentie-codes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie