Libero Aankoop logo

Libero Aankoop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Libero Aankoop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3131
Libero Aankoop logo
Website
liberoaankoop.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Libero Aankoop

Een huis is de grootste aankoop die je in je leven zult doen. Tegelijkertijd is het een aankoop waar je je vaak alleen bij voelt. Door een aankoopmakelaar in te schakelen kan je alvast enkele zaken uit handen geven waar je je niet echt comfortabel bij voelt. Maar valt dat wel te vertrouwen zo’n aankoopmakelaar als bijvoorbeeld Libero Aankoop? Wat zijn de ervaringen van de klanten van dit bedrijf? Hoe beoordelen zij de hulp die Libero Aankoop geeft? Als je op zoek bent naar reviews van Libero Aankoop zit je hier goed. Op deze webpagina vind je alle informatie van echte klanten terug die je nodig hebt om een goed oordeel over Libero Aankoop te vormen.

Over Libero Aankoop

Libero Aankoop is een aankoopmakelaar die jou van a tot z begeleidt in het hele proces van het aankopen van een woning. Het bedrijf steunt daarbij op twee duidelijke en belangrijke pijlers. Zo biedt Libero Aankoop een complete aankoopbegeleiding. Dat betekent dat vanaf je weet welke woning jij op het oog hebt alle werk uit handen wordt genomen door de professionals van Libero Aankoop. Zij helpen met de onderhandelingen, regelen een taxateur en ook de bouwkundige check. Zelfs bij de zoektocht naar een notaris is Libero Aankoop betrokken partij. Een tweede pijler is een eerlijk tarief. Bij Libero Aankoop is er een vast en transparant tarief. Er zijn dus geen verborgen kosten of de traditionele courtage die bij makelaars er vaak is. Je hebt op voorhand duidelijkheid over het bedrag dat je gaat uitgeven aan Libero Aankoop.

Waarom kiezen voor Libero Aankoop?

Libero Aankoop is dus een aankoopmakelaar die een complete begeleiding aanbiedt bij de aankoop van een huis. Maar wat is nu de werkwijze van het bedrijf? Waarom zou je moeten kiezen voor Libero Aankoop? In een eerste fase draait het allemaal om de juiste woning te vinden. Heb je die nog niet gevonden? Dan kan je op de website ook een online training volgen voor wat gouden tips die de keuze gemakkelijker kunnen maken. Heb je de woonst gevonden? Dan kan je via een telefonisch gesprek een aankoopscan laten maken en zal Libero Aankoop in overleg met jou onderhandelen. Zijn de onderhandelingen geslaagd? Dan worden de nodige checks zoals de bouwkundige meeloopkeuring en de taxatie door Libero Aankoop uitgevoerd en komt er ook een juridische check van de koopakte. Kan Libero Aankoop nog wat van de prijs afkrijgen? Dan betaal je een percentage op het bedrag dat onder de vraagprijs wordt gegaan. Wil je even aftoetsen of Libero Aankoop een goede fit is? Dan kan je altijd even vrijblijvend contact opnemen.

Is Libero Aankoop betrouwbaar?

Een huis kopen kost heel wat geld en een aankoopmakelaar is natuurlijk ook niet goedkoop. Het spreekt dan ook voor zich dat je toch graag eerst even controleert of Libero Aankoop wel betrouwbaar is. Op de website van Libero Aankoop vind je al snel de nodige contactgegevens en de relevante bedrijfsinformatie terug. Tevens heeft Libero Aankoop een eigen klantenservice en vind je ook de algemene voorwaarden op de website. De verbinding met de website is een veilige SSL-verbinding en het is ook zo dat Libero Aankoop ervaringen van klanten op hun website publiceert. Ten slotte vind je op de website ook tal van artikelen met Libero Aankoop in de pers. We kunnen dan ook vrij zeker vertellen dat Libero Aankoop een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor de klantenservice? Zit je misschien met een probleem? Of wil je gewoon een vrijblijvend gesprek aanknopen? Dan zijn er diverse opties om de klantenservice te bereiken. Dat kan via het contactformulier op de website, maar dat kan ook telefonisch. Je kunt een mail sturen of je kunt ook via één van de social media kanalen van Libero Aankoop een bericht sturen. Heb je een klacht? Dan stuur je deze bij voorkeur per mail of meld je dit telefonisch. Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging en binnen de veertien dagen een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij bij de aankoop van jouw huis gebruik van de diensten van Libero Aankoop? Dan zijn wij p zoek naar jouw verhaal. Wat is jouw ervaring met Libero Aankoop? Zou je hun werkwijze als goed beoordelen? Zou je Libero Aankoop aanraden aan vrienden of familie? Wat liep er goed? Wat ging minder vlot? Schrijf op deze pagina een review over Libero Aankoop en help een ander met jouw informatie verder!

Reviews over Libero Aankoop

Gerelateerde bedrijven

TradeTracker logo
TradeTracker
2 beoordelingen
10
123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
12 beoordelingen
5,2
Huurflits.nl logo
Huurflits.nl
10 beoordelingen
6,1

Gerelateerde blogartikelen

8,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Libero Aankoop

Libero Aankoop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Libero Aankoop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Libero Aankoop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Libero Aankoop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Libero Aankoop is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van liberoaankoop.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Libero Aankoop.

Geplaatst op: 31-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lijkt goedkoop, maar let op.

Ik vond het idee van een online makelaar die landelijk opereert een prima idee. Het webminar en boek zetten je er zeker toe aan zelf stappen te gaan zetten. Het bedrag dat ik in eerste instantie kwijt was viel reuze mee en ze gaan door tot je een huis hebt. Echter doordat ik een huis vond en voorkennis had, waardoor we lager konden bieden, eindigde ik met nog een afrekening van 10% van het verschil. Uiteindelijk kostte de makelaar alsnog tegen de €4000,- en daar vind ik de service dan weer veel te weinig voor.

Geplaatst op: 23-09-2022
Laatst bewerkt op: 23-09-2022
Geschreven door: Nanda K.

7 / 10
4/5 4/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Libero Aankoop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TradeTracker logo
TradeTracker
2 beoordelingen
10
123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
12 beoordelingen
5,2
Huurflits.nl logo
Huurflits.nl
10 beoordelingen
6,1

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Libero Aankoop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Libero Aankoop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Libero Aankoop actief?

Libero Aankoop is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) makelaars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Libero Aankoop reviews? Dan kun je naar de website van Libero Aankoop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie