Libema logo

Libema reviews, ervaringen en beoordelingen

Libema reviews, ervaringen en beoordelingen
1434
Libema logo
Website
Libema
Categorie
Vakantie & reizen

Libema ervaringen

Libema bouwt prachtige vakantieparken bij bekende pretparken en dierentuinen. Je kan zo een bezoekje aan een pretpark of dierentuin combineren met een verblijf in een luxe accommodatie. Toch twijfel je of je zo’n soort vakantie eigenlijk moet boeken. Is het wel zo leuk om bij een dierentuin te overnachten? En wat is de kwaliteit van de accommodaties? Dit soort vragen worden allemaal op onze website beantwoord met de Libema ervaringen. Dit zijn Libema ervaringen van bezoekers die je voorgingen en hier dus al op vakantie zijn geweest. Heb je zelf al een ervaring in één van de vakantieparken? Laat dan jouw persoonlijke Libema ervaringen achter en help anderen verder met het maken van hun keuze.

Over Libema

Libema is officieel gespecialiseerd in de vrije tijdsbesteding. Ze bouwen beursgebouwen, pretparken en dierentuinen om mensen te vermaken. Dit combineren ze met vakantieparken waarbij bezoekers kunnen verblijven in de buurt van een dierentuin of museum. Verschillende parken zijn de afgelopen jaren door ze opgekocht, waardoor ze inmiddels verspreid zijn over heel Nederland. Ze vinden het belangrijk dat gezinnen de mooiste tijd van hun leven doorbrengen tijdens een vakantie met Libema. Zo wordt er goed geluisterd naar bezoekers en proberen ze hun service telkens weer te verbeteren.

Beekse Bergen

Beekse Bergen is natuurlijk één van onze enige echte safariparken waar je met je auto tussen de wilde dieren verblijft. Afrika ligt nu ineens in het hart van Afrika. Met een vakantie bij Libema is het mogelijk om te kamperen bij Beekse Bergen. Ben je geen campingliefhebber? Dit is geen enkel probleem want er zijn ook luxe vakantiehuizen te huur met uiteraard een safari tintje. Tijdens je vakantie heb je uiteraard gratis toegang tot Beekse bergen en diverse andere vakantieparken in de omgeving van Libema.

Groepsaccommodaties

Naast vakantiewoningen zijn er bij Libema ook mogelijkheden voor groepsaccommodaties. Leuk voor een verblijf met de hele familie in een woning voor 35 personen. Of misschien een bedrijfsuitje inclusief een overnachting in één van de grote groepsaccommodaties? Ontdek zelf een uitje met Libema tijdens een gezellige vakantie.

Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
65 beoordelingen
5,4
TUI logo
TUI
135 beoordelingen
5,5
Detweebruggen logo
Detweebruggen
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Libema

Libema is geverifieerd door ons expert team. De webshop Libema bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Libema lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Libema. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Libema is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Libema te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg leuke dag gehad

We zijn met de fietsgroep naar het veldrijen in rosmalen geweest en de accomodaties waren echt top. Overal stonden genoeg toiletten. Er stonden ook grote beeldschermen waar je alles op kon volgen.

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Benthe H.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Libema
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
65 beoordelingen
5,4
TUI logo
TUI
135 beoordelingen
5,5
Detweebruggen logo
Detweebruggen
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Libema een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Libema. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Libema actief?

Libema is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Libema reviews? Dan kun je naar de website van Libema gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie