Lensway logo

Lensway reviews, ervaringen en beoordelingen

Lensway reviews, ervaringen en beoordelingen
1400
Lensway logo
Website
Lensway
Categorie
Webshops

Lensway ervaringen

Online lenzen bestellen of een nieuwe bril. Online is alles mogelijk tegenwoordig. Bij lensway regel je het simpel en voordelig. Wil je Lensway ervaringen lezen van mensen die gebruik hebben gemaakt van het gemak van online lenzen en brillen kopen? Bekijk dan de Lensway reviews en oordeel zelf wat jij van Lensway vindt.

Over Lensway

Lensway is de grootste online shop voor contactlenzen en brillen. Je kunt via de website van Lensway contactlenzen, brillen en zonnebrillen kopen voor scherpe prijzen. Door een groot assortiment aan brillen en lenzen heb je niet alleen de beste keuze, ook door de goede service en snelle levering zal je zeker tevreden zijn. Al meer dan 70.000 mensen gingen je voor en kunnen jou vertellen over hun ervaringen met Lensway. Ben jij binnenkort ook een gelukkige eigenaar van een nieuwe bril of set met lenzen? Bekijk dan het gehele assortiment en de geweldige prijzen op de website.

Lensway ervaringen en klachten

Wil jij weten hoe voordelig het online bestellen van lenzen en brillen kan zijn bij Lensway? Bekijk dan de Lensway ervaringen van mensen die al eens een bestelling hebben gedaan. Heb je zelf misschien een bestelling gedaan en ben je te speken over de service en kwaliteit van Lensway? Schrijf dan een Lensway review en deel jouw positieve Lensway ervaringen. Maar misschien heb je wel eens een bestelling gedaan bij Lensway en ben je niet zo tevreden. Dat kan zijn omdat de bestelling niet goed is gegaan of omdat bijvoorbeeld de service die je had verwacht wat tegenviel. Ook dan horen we graag jou mening. Schrijf ook in dit geval een review en deel je Lensway klachten. Zo kun je andere mensen, die gebruik willen maken van deze brillen en lenzen leverancier, adviseren.    

Gerelateerde bedrijven

Sinner logo
Sinner
2 beoordelingen
9,5
Lentiamo logo
Lentiamo
2 beoordelingen
10
Leesbrilhuis logo
Leesbrilhuis
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Lensway

Het bedrijf Lensway is geverifieerd door ons. De webshop Lensway is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Lensway is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Lensway maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Lensway is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Lensway te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Lensway.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg mooie website

De webpagina is heel gemakkelijk te volgen, er is een goede variëteit aan producten en het plaatsen van de bestelling is zeer gebruiksvriendelijk. En mijn bestelling was super snel binnen. Echt een super service!

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mandy O.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lensway


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sinner logo
Sinner
2 beoordelingen
9,5
Lentiamo logo
Lentiamo
2 beoordelingen
10
Leesbrilhuis logo
Leesbrilhuis
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lensway een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Lensway. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lensway actief?

Lensway is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) brillen en lenzen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lensway reviews? Dan kun je naar de website van Lensway gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie