Lensway logo

Lensway reviews, ervaringen en beoordelingen

Lensway reviews, ervaringen en beoordelingen
1400
Lensway logo
Website
Lensway
Categorie
Webshops

Lensway ervaringen

Online lenzen bestellen of een nieuwe bril. Online is alles mogelijk tegenwoordig. Bij lensway regel je het simpel en voordelig. Wil je Lensway ervaringen lezen van mensen die gebruik hebben gemaakt van het gemak van online lenzen en brillen kopen? Bekijk dan de Lensway reviews en oordeel zelf wat jij van Lensway vindt.

Over Lensway

Lensway is de grootste online shop voor contactlenzen en brillen. Je kunt via de website van Lensway contactlenzen, brillen en zonnebrillen kopen voor scherpe prijzen. Door een groot assortiment aan brillen en lenzen heb je niet alleen de beste keuze, ook door de goede service en snelle levering zal je zeker tevreden zijn. Al meer dan 70.000 mensen gingen je voor en kunnen jou vertellen over hun ervaringen met Lensway. Ben jij binnenkort ook een gelukkige eigenaar van een nieuwe bril of set met lenzen? Bekijk dan het gehele assortiment en de geweldige prijzen op de website.

Lensway ervaringen en klachten

Wil jij weten hoe voordelig het online bestellen van lenzen en brillen kan zijn bij Lensway? Bekijk dan de Lensway ervaringen van mensen die al eens een bestelling hebben gedaan. Heb je zelf misschien een bestelling gedaan en ben je te speken over de service en kwaliteit van Lensway? Schrijf dan een Lensway review en deel jouw positieve Lensway ervaringen. Maar misschien heb je wel eens een bestelling gedaan bij Lensway en ben je niet zo tevreden. Dat kan zijn omdat de bestelling niet goed is gegaan of omdat bijvoorbeeld de service die je had verwacht wat tegenviel. Ook dan horen we graag jou mening. Schrijf ook in dit geval een review en deel je Lensway klachten. Zo kun je andere mensen, die gebruik willen maken van deze brillen en lenzen leverancier, adviseren.    

Gerelateerde bedrijven
Sinner logo
Sinner
2 beoordelingen
9,5
Lentiamo logo
Lentiamo
1 beoordeling
10
Leesbrilhuis logo
Leesbrilhuis
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg mooie website

De webpagina is heel gemakkelijk te volgen, er is een goede variëteit aan producten en het plaatsen van de bestelling is zeer gebruiksvriendelijk. En mijn bestelling was super snel binnen. Echt een super service!

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mandy O.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lensway
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sinner logo
Sinner
2 beoordelingen
9,5
Lentiamo logo
Lentiamo
1 beoordeling
10
Leesbrilhuis logo
Leesbrilhuis
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lensway een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Lensway. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lensway actief?

Lensway is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) brillen en lenzen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lensway reviews? Dan kun je naar de website van Lensway gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie