Lensplaza logo

Lensplaza reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Lensplaza reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2929
Lensplaza logo
Website
lensplaza.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Lensplaza

Voor contactlenzen en oplossingen geldt Lensplaza als een bekende aanbieder. Om deze aanbieder duidelijk te kaderen, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen doorgenomen en samengevat. Met deze extra informatie kun je besluiten om eventueel ook zaken te gaan doen met Lensplaza.

Over Lensplaza

Lensplaza is de online winkel voor contactlenzen en oplossingen. Primaire doel van Lensplaza is om iedereen contactlenzen aan te bieden voor een altijd betaalbare prijs. Daarnaast is de service die verleend wordt aan de klant ook van levensbelang voor deze specialist. Lensplaza biedt alles; van lenzen en lenzenvloeistof tot oogdruppels en lenzen voor de dag, een week of een maand. Ook voor de meer speciale lenzen ben je bij Lensplaza aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Lensplaza?

Lensplaza biedt een zeer breed assortiment. Het biedt bijvoorbeeld zachte lenzen van de bekende fabrikanten als Alcon en Johnson & Johnson maar ook siliconen hydrogel lenzen, weeklenzen en maand- en daglenzen. Je koopt bij Lensplaza echter ook sferische lenzen, net als torische en multifocale lenzen en gekleurde contactlenzen. Ook voor lenzen met specifieke eigenschappen en wanneer je speciale behoeften hebt doe je prima zaken met deze specialist. In totaal biedt Lensplaza liefst 66 verschillende soorten contactlenzen.

Is Lensplaza betrouwbaar?

Uit alles en dus ook uit de reviews en ervaringen met Lensplaza blijkt dat we te maken hebben met een zeer betrouwbare aanbieder. Zo zijn de producten die geleverd worden erg betrouwbaar en kwalitatief uitstekend. Belangrijk is dat je volledig veilig kunt winkelen bij Lensplaza, dat werkt met een SSL gecodeerde verbinding. Ook betalen is veilig bij de specialist in contactlenzen. Dit kan onder meer middels iDeal, maar ook met PayPal, Maestro en Visa. Ook het hoge rapportcijfer dat bestaande klanten aan Lensplaza geven, een mooie 9,1, zegt veel over hoe betrouwbaar bestaande klanten Lensplaza vinden en hoe de service van de specialist gewaardeerd wordt. Daarnaast beschikt Lensplaza over het Thuiswinkel Waarborg en het predicaat ”˜Klasse Shop’ van Beslist.nl.

Klantenservice en klachten

Hoewel het slechts zelden voorkomt, kan het natuurlijk zijn dat je op zomaar een dag een klacht hebt over de producten of diensten van Lensplaza. Je kunt dan op verschillende manieren een klacht indienen. Zo kun je gewoon bellen met deze specialist, zoals je ook gebruik kunt maken van een speciaal contactformulier op de website. Een gratis abonnement op de nieuwsbrief is ook al de moeite waard, al was het alleen al vanwege de 5 procent korting die je op een volgende bestelling krijgt als jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Mocht je twijfels hebben bij een product, dienst of leverancier, dan helpen de beoordelingen van bestaande klanten je vaak verder. Je leest dan onafhankelijke beoordelingen met daarin veel praktische informatie over product, dienst of leverancier. Het helpt je daadwerkelijk bij het nemen van de beste beslissingen en verkleint de kans om verkeerde keuzes te maken. Daarom vragen we jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo help jij andere mensen namelijk ook als die keuzes moeten maken.

Reviews over Lensplaza

Gerelateerde bedrijven

Salontopper logo
Salontopper
4 beoordelingen
9,8
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Lensplaza

Lensplaza is geverifieerd door ons expert team. De webshop Lensplaza bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Lensplaza lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Lensplaza. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van lensplaza.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van lensplaza.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Lensplaza.

Geplaatst op: 28-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bestel al meerdere jaren

Ik bestel hier al meerdere jaren en ben super tevreden met de service die ze leveren. Het bestellen gaat erg gemakkelijk en het is ook erg goedkoop in vergelijking met de concurenten.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Niels V.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lensplaza


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Salontopper logo
Salontopper
4 beoordelingen
9,8
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9
Spiruella.nl logo
Spiruella.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lensplaza een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Lensplaza. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lensplaza actief?

Lensplaza is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lensplaza reviews? Dan kun je naar de website van Lensplaza gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie