Leifheit logo

Leifheit reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Leifheit reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4544
Leifheit logo
Website
leifheit.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Leifheit

Tja, als je een eigen huis hebt, dan heb je nog weleens iets nodig. De ene keer zijn je doeken om de ramen te lappen aan vervanging toe en de volgende keer wil je toch echt een extra vuilnisbak in de keuken. Het is ideaal als je al je spullen voor huishoudelijke doeleinden op een en hetzelfde adres kunt bestellen. En het liefst ga je natuurlijk voor kwaliteit, zodat je spulletjes zo lang mogelijk meegaan en ook echt doen wat ze moeten doen. Hoe zit dat bij Leifheit? Het is een naam die klinkt en die zelf je oma misschien al kende. Maar zijn ze nog altijd zo betrouwbaar en hoe snel worden de producten geleverd? Als je wilt weten of het een goed idee is om bij Leifheit te shoppen, bekijk dan wat recensies van andere klanten. De reviews zijn al door ons verzameld, dus je vindt ze hier handig op een rijtje. Lees de beoordelingen en beslis vervolgens of jij wel of niet bij hen wilt shoppen.

Over Leifheit

Leifheit is al meer dan 60 jaar een van de toonaangevende Europese merkleveranciers op het gebied van huishoudelijke artikelen. Belangrijke pijlers zijn een goede kwaliteit en een goede gebruiksvriendelijkheid. Het gaat hier om een groot bedrijf, want er zijn meer dan 1000 mensen in dienst en er zijn 14 vestigingen verspreid over de hele wereld. Leifheit maakt het mensen graag makkelijker bij hun werk in huis. Het gaat hierbij onder meer om strijken, het drogen van de was of het werken in de keuken. De producten zijn zinvol en goed doordacht. De designs zijn modern en tegelijk tijdloos en praktisch.

Waarom kiezen voor Leifheit

Kies je voor Leifheit, dan kies je voor een bedrijf en merk dat al heel wat jaren producten verkoopt. Een voordeel van shoppen bij Leifheit is dat je er vanuit mag gaan dat je met hun artikelen zo effectief mogelijk je huishoudelijke taken kunt uitvoeren. Leifheit wil het je elke dag makkelijker en comfortabeler maken in huis. De Duitse kwaliteit garandeert je een lange levensduur, een uitstekende functionaliteit en een hoge kwaliteit. Je mag verder ook rekenen op een goede garantie. Heb je iets nodig in de shop, dan is het handig om slim te filteren. Het aantal producten is namelijk zeer groot. Het handige is dat je meteen zoekt op de was, een schoon huis of voor producten in de keuken. Ook hier kun je natuurlijk nog verder filteren, zodat je zo snel mogelijk bijvoorbeeld bij de weegschalen of juist bij de strijkplanken terecht komt. Binnen 3 tot 5 werkdagen mag je de producten thuis verwachten en je hebt 30 dagen de tijd om nog iets terug te zenden. Bestel je voor 40 euro of meer, dan betaal je geen verzendkosten. Lijkt het je wel wat om meteen te shoppen met een korting van 5 euro, schrijf je dan even in voor de nieuwsbrief.

Is Leifheit betrouwbaar?

Is een bedrijf al meer dan 60 jaar actief, dan mag je er natuurlijk wel vanuit gaan dat je te maken hebt met een betrouwbare onderneming. Als je goed rondkijkt, zie je misschien wel dat je nu ook al producten van Leifheit gebruikt in je huis. Het kost je geen enkele moeite om contact op te nemen met de klantenservice en dat zegt ook al veel over de betrouwbaarheid. Tenslotte zie je als je de recensies over het bedrijf bekijkt, vrijwel alleen positieve ervaringen.

Klantenservice en klachten

De veelgestelde vragen zijn heel uitgebreid. Heb je dus de klantenservice nodig, dan kan het handig zijn om even bij deze vragen te kijken. Dat bespaart je misschien extra tijd en moeite. Heb je een klacht, dan is het altijd mogelijk om dat kenbaar te maken bij deze online shop. Je kunt bellen of mailen met een van de medewerkers. Of je plaatst even een berichtje via Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij echt fan van Leifheit? Heb je iets nieuws nodig voor in de keuken, dan bestel je het snel bij deze online winkel? Het kan natuurlijk ook dat je een strijkbout bestelde bij deze shop en dat je helemaal niet tevreden bent. Als je een klacht indiende, laat dan weten hoe de klantenservice daarmee omging. Beschrijf jouw ervaringen met dit bedrijf in een review. Zo help je andere mensen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Reviews over Leifheit

Gerelateerde bedrijven

Dierplagenshop.nl logo
Dierplagenshop.nl
2 beoordelingen
9
Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
Meubello logo
Meubello
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Leifheit

Leifheit is geverifieerd door ons expert team. De webshop Leifheit bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Leifheit lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Leifheit. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van leifheit.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van leifheit.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Leifheit.

Geplaatst op: 06-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Leifheit


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Dierplagenshop.nl logo
Dierplagenshop.nl
2 beoordelingen
9
Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
Meubello logo
Meubello
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Leifheit een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Leifheit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Leifheit actief?

Leifheit is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Leifheit reviews? Dan kun je naar de website van Leifheit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie