Lebara logo

Lebara ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Lebara logo
Lebara ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
GSMweb logo GSMweb
90 beoordelingen
4,5
L-mobi Mobile logo L-mobi Mobile
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Lebara

Het hoeft je geen enkele moeite te kosten om snel een sim-only abonnement voor de smartphone te regelen, net als het opwaarderen van je prepaid smartphone. Er zijn meer dan genoeg aanbieders. Omdat hij echter het liefst met de beste bedrijven werkt, wil je weten of Lebara voor jou een perfecte aanbieder van dergelijke diensten is. Speciaal voor jou hebben we daarom de beoordelingen van gebruikers van Lebara gebundeld en maken we je er hier deelgenoot van. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen en al dan niet kiezen voor Lebara.

Over Lebara

Lebara bestaat al vanaf 2001. Achter de oprichting gaat een prachtig verhaal schuil. Het bedrijf is namelijk gesticht door drie migranten, die voordeliger naar huis wilden bellen en meer vrijheid wilden genieten als het om bellen met de smartphone ging. Een en ander resulteerde in de onderneming zoals die nu is. Lebara biedt voor iedereen dezelfde voordelige sim-only en prepaid bundels. Wat je niet gebruikt, betaal je bij Lebara niet. En dat vindt men bij deze aanbieder niet meer dan logisch.

Waarom kiezen voor Lebara?

Voor de mensen achter Lebara zelf is helder waarom je zou moeten kiezen voor deze aanbieder. Dit doe je vanwege de prijzen die erg aantrekkelijk zijn en vanwege de grote mate van flexibiliteit. Bovendien is het netwerk waarvan Lebara gebruik maakt al verschillende keren als beste netwerk getest. Ook biedt Lebara de mogelijkheid om vanuit een zelf aangemaakt account de bundels gratis aan te passen. Daarnaast kun je al je smartphone zaken simpel regelen vanuit de speciale Lebara app, eenvoudig te downloaden vanuit de App Store en Google Play.

Is Lebara betrouwbaar?

Als je de gebruikers vraagt dan moeten we deze vraag met een volmondig ja beantwoorden. Zoals de oprichters zelf wilden geniet je de nodige vrijheid als je voor Lebara kiest. Het netwerk is zeer betrouwbaar en staat voor snelheid en een maximaal bereik. Wat dat betreft kun je echt op deze aanbieder rekenen. Een foutje maken mag bij deze aanbieder van flexibele sim-only en prepaid, want je kunt steeds opnieuw je bundel aanpassen, en dat geheel kosteloos. Het rapportcijfer 8,8 vertelt hoe de gebruikers van Lebara tegen de dienstverlening aankijken.

Klantenservice en klachten

Hoewel het zo goed als onmogelijk lijkt - want zoveel informatie biedt Lebara - kan het voorkomen dat je graag iemand van de onderneming wilt spreken. Of dat je een klacht hebt over de dienstverlening. Ook dan biedt deze aanbieder verschillende opties. Lees eerst altijd de veel gestelde vragen goed door, vaak staat daar ook jouw vraag tussen en vind je dus ook het antwoord. Verder kun je live chatten met een medewerker van Lebara, kun je contact zoeken via Twitter, via Facebook en kun je daarnaast ook gewoon telefonisch contact opnemen. Hadden we anders verwacht van een specialist in sim-only en prepaid?

Wil jij ook beoordelen?

Je mag de gebruikers van Lebara dank zeggen. Dankzij hun beoordelingen weet jij nu voor jezelf of je ook voor deze aanbieder kiest of niet. Zo zie je maar hoeveel baat je kunt hebben bij een beoordeling. Is dat een reden om voortaan ook een beoordeling te schrijven? Daar gaan we wel een beetje vanuit natuurlijk.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Lebara

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Lebara

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
GSMweb logo GSMweb
90 beoordelingen
4,5
L-mobi Mobile logo L-mobi Mobile
0 beoordelingen
10