Lebara logo

Lebara reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Lebara reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Lebara logo
Website
mobile.lebara.com
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Lebara

Het hoeft je geen enkele moeite te kosten om snel een sim-only abonnement voor de smartphone te regelen, net als het opwaarderen van je prepaid smartphone. Er zijn meer dan genoeg aanbieders. Omdat hij echter het liefst met de beste bedrijven werkt, wil je weten of Lebara voor jou een perfecte aanbieder van dergelijke diensten is. Speciaal voor jou hebben we daarom de beoordelingen van gebruikers van Lebara gebundeld en maken we je er hier deelgenoot van. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen en al dan niet kiezen voor Lebara.

Over Lebara

Lebara bestaat al vanaf 2001. Achter de oprichting gaat een prachtig verhaal schuil. Het bedrijf is namelijk gesticht door drie migranten, die voordeliger naar huis wilden bellen en meer vrijheid wilden genieten als het om bellen met de smartphone ging. Een en ander resulteerde in de onderneming zoals die nu is. Lebara biedt voor iedereen dezelfde voordelige sim-only en prepaid bundels. Wat je niet gebruikt, betaal je bij Lebara niet. En dat vindt men bij deze aanbieder niet meer dan logisch.

Waarom kiezen voor Lebara?

Voor de mensen achter Lebara zelf is helder waarom je zou moeten kiezen voor deze aanbieder. Dit doe je vanwege de prijzen die erg aantrekkelijk zijn en vanwege de grote mate van flexibiliteit. Bovendien is het netwerk waarvan Lebara gebruik maakt al verschillende keren als beste netwerk getest. Ook biedt Lebara de mogelijkheid om vanuit een zelf aangemaakt account de bundels gratis aan te passen. Daarnaast kun je al je smartphone zaken simpel regelen vanuit de speciale Lebara app, eenvoudig te downloaden vanuit de App Store en Google Play.

Is Lebara betrouwbaar?

Als je de gebruikers vraagt dan moeten we deze vraag met een volmondig ja beantwoorden. Zoals de oprichters zelf wilden geniet je de nodige vrijheid als je voor Lebara kiest. Het netwerk is zeer betrouwbaar en staat voor snelheid en een maximaal bereik. Wat dat betreft kun je echt op deze aanbieder rekenen. Een foutje maken mag bij deze aanbieder van flexibele sim-only en prepaid, want je kunt steeds opnieuw je bundel aanpassen, en dat geheel kosteloos. Het rapportcijfer 8,8 vertelt hoe de gebruikers van Lebara tegen de dienstverlening aankijken.

Klantenservice en klachten

Hoewel het zo goed als onmogelijk lijkt - want zoveel informatie biedt Lebara - kan het voorkomen dat je graag iemand van de onderneming wilt spreken. Of dat je een klacht hebt over de dienstverlening. Ook dan biedt deze aanbieder verschillende opties. Lees eerst altijd de veel gestelde vragen goed door, vaak staat daar ook jouw vraag tussen en vind je dus ook het antwoord. Verder kun je live chatten met een medewerker van Lebara, kun je contact zoeken via Twitter, via Facebook en kun je daarnaast ook gewoon telefonisch contact opnemen. Hadden we anders verwacht van een specialist in sim-only en prepaid?

Wil jij ook beoordelen?

Je mag de gebruikers van Lebara dank zeggen. Dankzij hun beoordelingen weet jij nu voor jezelf of je ook voor deze aanbieder kiest of niet. Zo zie je maar hoeveel baat je kunt hebben bij een beoordeling. Is dat een reden om voortaan ook een beoordeling te schrijven? Daar gaan we wel een beetje vanuit natuurlijk.

Reviews over Lebara

Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
40 beoordelingen
5,0
GSMweb logo
GSMweb
46 beoordelingen
7,9
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9
8,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Lebara

Lebara is geverifieerd door ons expert team. De webshop Lebara bestaat al sinds 2002 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Lebara lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Lebara. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van mobile.lebara.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van mobile.lebara.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Lebara.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Al ruim 10 jaar klant bij lebara

Vroeger altijd prepaid en tegenwoordig een abonnement. Nooit problemen mee gehad en erg fijn dat ze meedenkend zijn bij de klantenservice!

Geplaatst op: 21-10-2021
Laatst bewerkt op: 21-10-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Data gekocht maar niet ontvangen

Ik was altijd heel tevreden. Ik gebruik data voor mijn laptop op de camping. Nu 3 GB gekocht plus 3 GB gratis maar men heeft er beltegoed van gemaakt. Dat is maar ongeveer 1 GB in data en toen was het op. Man via chat was zeer onvriendelijk. Deed alsof ik een oplichter ben. Op Twitter geen antwoord. Ben al 10 jaar trouwe klant. Ga nu weg daar.

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 11-08-2021
Geschreven door: Yvonne V.

6 / 10
2/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Lebara


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
40 beoordelingen
5,0
GSMweb logo
GSMweb
46 beoordelingen
7,9
Pricewise logo
Pricewise
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lebara een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Lebara. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lebara actief?

Lebara is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lebara reviews? Dan kun je naar de website van Lebara gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie