Lazyfitgirl logo

Lazyfitgirl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Lazyfitgirl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5023
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Lazyfitgirl

Het bedrijf Lazyfitgirl is geverifieerd door ons. De webshop lazyfitgirl.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Lazyfitgirl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Lazyfitgirl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Lazyfitgirl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van lazyfitgirl.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Lazyfitgirl.

Geplaatst op: 17-03-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Lazyfitgirl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
COS logo
COS
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lazyfitgirl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Lazyfitgirl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lazyfitgirl actief?

Lazyfitgirl is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lazyfitgirl reviews? Dan kun je naar de website van Lazyfitgirl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie