Lastminute.com logo

Lastminute.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Lastminute.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2877
Lastminute.com logo
Website
nl.lastminute.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Lastminute.com

Minstens eens per jaar ben je wel toe aan een goed verzorgde vakantie, waar je even helemaal los kunt raken van de dagelijkse flow. Je geniet van overheerlijk eten, een andere cultuur en aangename temperaturen. Heb je op een relatief korte termijn besloten om op vakantie te gaan naar het buitenland, dan biedt een last-minute vakantie de ideale uitkomst. De beste deals, de mooiste hotels en de leukste bestemmingen vind je via Lastminute.com. Daarnaast lees je op deze pagina verschillende reviews die andere consumenten hebben geschreven over Lastminute.com.

Over Lastminute.com

Lastminute.com staat er bekend om reizigers de beste manieren te bieden om het maximale te kunnen halen uit hun vrije tijd. Dit betekent dat je als consument altijd zeker kunt zijn van erg scherpe deals en aanbiedingen. Of je nu enkel op zoek bent naar een ticket, naar een hotel of juist naar een compleet pakket, bij Lastminute.com ben je altijd aan het juiste adres. Naar wat voor soort pakket gaat je voorkeur uit? Bekijk het aanbod gerust eens online en ontdek alle mogelijkheden die er zijn voor het budget dat je op dit moment in gedachten hebt.

Waarom kiezen voor Lastminute.com

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een vakantie te boeken via Lastminute.com. En dat is natuurlijk met een reden. Je hebt de keuze uit tal van prachtige bestemming, waaronder het New York, het exotische Thailand of juist een leuke stedentrip bij je in de buurt. In alle gevallen ben je altijd zeker van een voordelig aanbod van fantastische reiservaringen. Het bedrijf vormt onderdeel van lm group. Deze overkoepelende organisatie is een Europese leider in de online reissector. Het totale bedrijf haalt60 miljoen unieke bezoekers per maand binnen, verdeeld over40 websites in 15 verschillende talen.

Is Lastminute.com betrouwbaar?

Kies je ervoor om je vakantie te boeken via Lastminute.com, dan profiteer je direct van een aantal leuke voordelen. Denk hierbij aan scherpe deals voor hotels, voor vliegtickets en voor complete reispakketten. Daarnaast zijn er enkel hotels te vinden waar je van alle gemakken voorzien bent en de locaties zijn ook nog eens erg gunstig. Hierdoor weet je zeker dat je helemaal ontzorgd gaat worden op vakantie en helemaal tot rust komt. Dat is immers waar het allemaal om draait, toch?

Klantenservice en klachten

Wil je op dit moment vooral graag meer weten over het aanbod van deze reisorganisatie? Neem dan eens een keer contact op met de behulpzame klantenservice. Een fulltime Nederlandstalig account management en ondersteuning denkt graag met je mee en voorziet je altijd van advies op maat voor je reisgezelschap en het budget dat je in gedachten hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je op dit moment erg te spreken over het aanbod van Lastminute.com en heb je wel eens een vakantie geboekt via dit platform? Laat dan je review achter op deze pagina en overtuig andere consumenten van de vakantie die jij hebt geboekt.

Reviews over Lastminute.com

Gerelateerde bedrijven

HotelSpecials logo
HotelSpecials
17 beoordelingen
6,9
De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Hotels.nl logo
Hotels.nl
4 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

4
15% zou hier weer kopen
21 beoordelingen
Ervaringen met Lastminute.com

Ons team van experts heeft Lastminute.com geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Lastminute.com bestaat al sinds 1998 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Lastminute.com is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Lastminute.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van nl.lastminute.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Verschil in berekening én betaling tussen offerte(s) en factuur

Factuur vs. offerte
Tijdens de voorbereiding van mijn reis naar Spanje vorige maand (24/05/22-02/06/22), bestudeerde ik twee offertes van lastminute.com.
OFFERTE
1) heenreis CRL 9,50-terug ALC 15,40: nettoprijs 150,48, alles in € 229,52 (+5,51-4,50, zie *)
2) heenreis CRL 9,50-terug ALC 15,05: nettoprijs 155,48, alles in € 234,52 (+5,51-4,50, zie *)
° Ik koos niet voor 'payment via Masterbuy' (dus geen korting van € 5.51) en niet voor 'checkin no problem' (dus geen kost van € 4.50).
Bagage: afgezien van een enkele kleine handtas die in de cabine mag, moest mijn koffer (Europese norm, afmetingen 55x40x20 cm, gewicht minder dan 10 kilo, volgens IATA) worden opgeborgen in het ruim van het vliegtuig voor € 37,27 per reis, m.a.w. € 74,54 euro.
Belasting: € 0.
Administratiekosten: + € 5,51 - € 4,50.
FACTUUR
Op de factuur waren enkele bedragen gewijzigd, en werden diensten toegevoegd waarvan ik niet op de hoogte was en geen akkoord voor gegeven had.
Nettoprijs retour: € 158,89
Bagage: € 31,98 (ik betaalde € 74,54)C
Commissies en bemiddelingsdiensten: € 47,57 euro (niet vermeld in het aanbod)
Administratiekosten: ontbreken (ik betaalde € 5,51)
Korting: 4,91 euro (waar komt die korting vandaan?)
Referenties
Een afdruk van de offertes en de factuur zijn beschikbaar als bewijs.

Geplaatst op: 21-06-2022
Laatst bewerkt op: 21-06-2022
Geschreven door: Véronique D.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte firma.

Instapkaarten de dag van de vlucht pas gekregen. Ga maar naar Ryanair op de luchthaven. Zeiden ze. Dat is oogelijk
Zeer stressful

Geplaatst op: 04-07-2022
Laatst bewerkt op: 04-07-2022
Geschreven door: Frans E.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
LOUSY, EMBARRASSING

Buy tickets with them from April to June to Colombia.
After having everything in order already paid a week I get an email flight change. I had to stay in Panama one night. And I had to do it finally lost a day of being in Colombia.
The following week another flight change back this time one night in Paris but with the great inconvenience that the airline did not pay me for the hotel so I called this company and they told me that that is not their problem. They take care of absolutely nothing.
After two weeks I change the return flight again now 8 hours of stopover in Madrid
And if I keep counting all the times they changed my flight I didn't finish finally I had to travel back on June 18 but they changed it for the 19th.
I call so many times to talk to them that I get a phone bill. 😱 Etc.
Only bad experience with them from minute 1 I bought the ticket until I had stress because I no longer know what was going to happen
They are scoundrels who attend you badly by phone nothing serious in their management
They do what they want with you
I am more than sure that my ticket was resold thousands of times
NEVER MORE

Geplaatst op: 24-06-2022
Laatst bewerkt op: 24-06-2022
Geschreven door: Paula andrea A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NOOIT MEER boeken via lastminute.com!

Een website gekoppeld aan booking.com vertrouwde ik ivm goede ervaringen in het verleden met booking. Helaas! Ik boekte een hotel+vlucht. Er wordt eerst gevraagd je roepnaam in te geven om het hotel te reserveren. Later zouden de gegevens tbv de tickets worden aangevuld. Ik kon na reservering inderdaad gegevens aanvullen/wijzigen zoals aangegeven, maar niet meer de naam aanpassen. Ik had gelukkig betaald voor de service om wijzigingen te kunnen maken. Telefonisch krijg je echter alleen een bandje met alg.informatie. Geen hulp. Dus meteen via chat wijziging aangevraagd. Vervolgens gedurende 8 dagen aan het lijntje gehouden via chat en telefoon (dagelijks contact). Mijn verzoek was als ‘priority" ingediend. Ik hoefde me geen zorgen te maken, "just be patient". Ook alle begrip voor het feit dat ik echt deze vlucht wilde halen ivm een zieke buitenlandse vriendin. ‘we understand’ en herhaaldelijk ‘apologies’. Er kwam echter steeds geen reactie, ondanks de beloofde termijnen (oa beloofde reactie binnen 24 uur). Uiteindelijk vandaag bericht gehad dat ze geen aanpassing hoeven maken vlg algemene voorwaarden ( 20 min. na een telefoontje dat het "echt prioriteit had" en ‘don’t worrie"). Net zo lang wachten tot de termijn van wijzigingen is verstreken en de tickets onbruikbaar zijn geworden is dus het beleid. Geen restitutie want ‘geen wijzigingen meer mogelijk’. Mij werd eerder geadviseerd contact op te nemen met Turkish Airlines. TA was behulpzaam en gaf aan dat ze mijn wijzigingen hebben doorgegeven aan lastminute.com en wachten op bevestiging. En ze waren not amused dat LM mij adviseerde zelf TA te bellen, aangezien LM de verkoper is en alleen kan wijzigen. De wijziging/bevestiging kwam dus niet. Alleen een mail binnen 48 uur voor vertrek dat ze (LM) dit niet (hoeven) doen. Gevolg: nieuwe tickets moeten kopen direct bij TA en geen restitutie bij LM ivm verstrijken wijzigingstermijn. Honderden euro’s lichter. Pure oplichting!!

Geplaatst op: 05-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marjan H.

5 / 10
3/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goedkope tickets, maar je wordt opgelicht met een service package

Tijdens het boeken van goedkope tickets heb ik aangegeven geen gebruik te willen maken van het aangeboden servicepakket.
Na het invullen van de betaalgegevens van de creditkaart kwam er geen overzicht van kosten maar wel een bevestigingsknop om te boeken. In de veronderstelling dat ik alles juist had ingevuld, mijn dochter had meegekeken en wist ook zeker dat ik het servicepakket niet geboekt had, heb ik geboekt.
Na bevestiging kreeg ik twee mails, eentje met bevestiging van de tickets en eentje waarin bevestigd werd dat het service pakkage werd geactiveerd, bij deze laatste mail stond ook dat je het pakket kon annuleren via een mailadres.
Bij controle van de creditcard bleek inderdaad ruim meer afgeschreven dan de ticketprijs. Bij een andere aanbieder zou ik, door deze extra kosten, goedkoper zijn voor dezelfde tickets.
Meerdere malen gemaild om aan te geven dat ik het servicepakket niet geboekt had en dat ik dat wilde annuleren, maar geen enkel reactie.
Kortom pure oplichterij!

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daan S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Simply thieves

Simply thieves, after payment I found 25 GBP added to the total which were not shown before payment, when I contacted them they told me that these are booking fees and refused to refund although they did not mention before payment and also said that it's mentioned in the confirmation email, actually confirmation email received after payment so it makes no sense also the email contains nothing, after the money stolen by them they are too expensive

Geplaatst op: 15-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
NOOIT MEER VIA LASTMINUTE!!!!!!!!

Mijn advies aan iedereen is om niet/nooit via deze maatschappij te boeken. Ik heb een retour voor drie personen geboekt van Weeze naar Gerona. Met opzet een duur servicepakket gekocht en annuleringsverzekering gekocht.
Helaas heb ik moeten annuleren en nu blijkt in de kleine letters dat ik wel mag annuleren maar niets aan betaald geld terug krijg!!!!!!!!!
Hoe is het mogelijk!

Geplaatst op: 26-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters zijn het

Wij zouden 8 okt 2020 vliegen. Ivm corona gecancelled. Ander half jaar!!! Heb ik moeten wachten tot ik mijn geld terug had. Honderden mailtjes, Honderden telefoontjes, maar niemand die ook maar dacht laat ik dit dossier is uitzoeken. Oplichters zijn het.

Geplaatst op: 09-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mirella B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk, oplichters, niet te bereiken

Ervaring met last minute.com is heel slecht.
Het boeken en de mails dat de boeking gelukt is werkt allemaal prachtig, maar als ze aam de bak moeten om je boardingpassen op te sturen of in te checken dan doen ze niks en staat er op je account we zijn we ermee bezig volgt snel een update......NOT!!! bij terugkomst van de vakantie zouden ze nog bezig zijn met mijn boardingpassen van zowel de heenreis als de terugreis.
Zelf alles geregeld met hulp van een medewerkster van Ryanair die ons een hoop geld heeft bespaart 275 heen boardingpassen en 275 terug boardingpassen.
Hoop stress van gehad.
Volgende keer gewoon tickets boeken bij de luchtvaartmaatschappij zelf
Waarschuwing boek niet bij lastminute.com

Geplaatst op: 27-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vanessa

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

OPLICHTERS: kort na het boeken plaatsen ze je op een andere vlucht die voor hen de helft kost en totaal niet op een menselijk uur is. De vlucht die je origineel boekte is gewoon nog beschikbaar rechtsreeks bij de airline dus dit is pure oplichting. Wanneer je wil annuleren krijg je een "krediet" om opnieuw bij deze oplichters te boeken.

VER VAN WEGBLIJVEN DIT IS MAFIA!

Geplaatst op: 16-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jonas V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Stay away from LastMinute.com

Had to change my trip due to unforeseen circumstances. Although you supposedly can reschedule your flights online, every time you enter new dates, you get an email that your request has been denied, without any alternatives provided. In between your online request and receiving an answer, you will have to wait up to 10 hours for a system generated denial is received by you. If you call (which I had to do 4 times), front office staff is friendly and willing to help. The issue is, they have no rights/authorisation beyond escalating your request to back office. It took LastMinute.com close to 36 hours to come up with a response other than denial. In the end, I was offered to change my flights at a cost of Eur 1,150 (for flight tickets that initial cost me around Eur 900). Worse than that, If you would book NEW flight tickets through LastMinute.com for the same period, I would pay Eur 600!!! After I declined their "kind" offer to pay rescheduling fees which are almost double the cost of new tickets, I was told I could also change my flight tickets through the airliner directly, which I ended up doing, at cost of only Eur 200. Please be very careful before you accept charge of rescheduling. First and last time I ever use LastMinute.com. Daylight robbery, in my opinion.

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

We hadden via Booking.com een vlucht naar Porto geboekt met appartement. Ook wij werden doorgeschakeld naar lastminute.com. Komen we aan bij ons appartement is daar niemand en kunnen we niet naar binnen. We krijgen lastminute.com en Booking.com niet aan de lijn en moeten op zoek naar een hotel. De volgende dag bellen we Guestready in Porto omdat het appartementbeheer onder hen valt (zelf uitgevogeld) . Moeten we naar de andere kant van Porto om daar een sleutel op te halen. Wat blijkt? Guestready heeft keurig een mail met instructies naar Booking.com/Lastminute.com hierover gestuurd, maar deze hebben ze nooit naar ons doorgestuurd. Inmiddels tig keer geprobeerd om in ieder geval het geld terug te krijgen van de hotelovernachting, maar tot nu toe geen enkele respons. Om om over anderhalve dag aan vakantie kwijt te zijn nog maar te zwijgen

Geplaatst op: 01-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Liesbeth V.

5 / 10
3/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk bedrijf. Allemaal slecht geregeld, moest overal zelf achteraan nadat ik meerdere pakketten heb afgesloten met zogezegde service. Nooit meer!

In 1 woord verschrikkelijk. Nooit meer

Geplaatst op: 16-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte klachtenafhandeling

Ik heb een pakketreis geboekt en betaald aan mylastminute.com (vlucht en hotel) met doorverwijzing van booking.com. Had ik dat maar nooit gedaan. Bij aankomst in het hotel moest ik het hotel betalen. Ik heb daar toen niet bij stil gestaan dat er weer geld werd belast. Uiteindelijk is mijn creditcard dubbelbelast en word ik al 2 maand aan het lijntje gehouden in reacties op mijn e-mail. Ze geven zelfs aan dat ze me vandaag hebben gebeld, maar ik heb geen gemiste oproep.

Geplaatst op: 08-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardellos en oplichters

Have canceled the entire trip, so assume that the amount of € xxxxx will be completely canceled and so refunded to my credit card!!
I didn't ask for a voucher?? The trip is normally canceled and therefore completely cancelled!!

Geplaatst op: 10-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan H.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Opgelicht, ook GEEN klantenservice

Wat een troep, ticket kostte voordat ik hem had betaalt 143 euro, nadat ik betaalt en bevestigt heb, rekenen ze 201 euro van mijn creditcard af.

Door dit probleem heb ik contact proberen op te nemen met het klantenservice en het gekste eraan is ; die hebben ze niet eens. Je wordt vrijwel direct of na een paar berichten gehoord te hebben opgehangen. Dus nutteloos ook!

Hier koop ik dus nooit meer, rampzalig!!!!

Geplaatst op: 20-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mustafa

4 / 10
1/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Opgelicht??

Helaas moest ik minimaal 1 ster geven, maar zelfs dat is onterecht.

We hadden twee hotelkamers geboekt via lastminute.com, maar toen we aankwamen was onze reservering niet doorgezet naar het hotel.
Zodoende moesten we nogmaals dezelfde boeking doen direct bij het hotel, maar het reeds overgemaakte bedrag aan lastminute.com hebben we nooit teruggezien.

inmiddels krijg ik al drie maanden lang mails dat ze eea in behandeling hebben, maar ik denk eigenlijk dat ik gewoon opgelicht ben...

Geplaatst op: 27-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Het boeken ging prima, helaas niet voor de tijd recensies gelezen.(dom, dom) Ook hadden we als extra optie inchecken door lastminute gedaan (betaald). Zouden de boardingpasses krijgen een dag van tevoren, niets! Op de dag zelf ook nog niets, gebeld, na lang lang wachten iemand aan de telefoon en moesten zelf maar inchecken op het vliegveld. Onderweg nogmaals gebeld, wederom lang gewacht en die kon ons uiteindelijk de boardingpassen zenden. Bij het hotel gaven ze aan dat we nog niet betaald hadden, wel aan lastminute.com. Na veel moeite en bewijzen laten zien was het ok. Dus hoop dat dat goed gaat. Bij de terugvlucht hetzelfde verhaals als de heenreis, geen boardingpassen, dus maar gelaten en gaan op het vliegveld wel inchecken. Daar konden ze de tickets niet vinden en moesten we als nog betalen. Wel bon gevraagd. Dus bij thuiskomst gebeld en moesten het opsturen. Ben nu anderhalve week verder en niets hoor, tig keer gemaild, betalen €9 terug voor het misgaan van het inchecken. Doen net of ze van niets weten, wat een WAARDELOOS bedrijf! Nooit, nooit weer!!

Geplaatst op: 23-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kristel F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
KLOTE!!!

Wat een klotebedrijf! Niet te geloven! Niet bereikbaar, doen absoluut niets aan communicatie, service of überhaupt iets voor hun cliënt! Overal moet je zelf achteraan, alles zelf checken, zelfs inchecken (terwijl ik dit bij hen heb afgesloten en betaald, maar ze doen gewoon niets voordat de laatste stoelen (goedkoopst) kunnen worden ingecheckt. Gevolg dat je met z’n allen door hele vliegtuig zit! Belachelijk! Voor veel geld (zwaar afgezet!) in deze site getrapt! NOOIT MEER EN VOOR IEDEREEN BOEK HIER NOOIT! DRAMATISCH KLOTEBEDRIJF!!

Geplaatst op: 07-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: C.C.M. B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

In eerste instantie best tevreden, totdat de vlucht moest worden omgeboekt. Telefonisch niet bereikbaar omdat mijn telefoonnummer niet aan een boeking gekoppeld zou zijn (ook nadat ik dat nummer aan mijn gegevens had toegevoegd). Geen live chat mogelijk. Vele emails gestuurd, maar reacties sterk vertraagd, onvolledig of gewoon fout. Uiteindelijk heb ik de vluchten niet kunnen omboeken of annuleren. geld weg. Wat een waardeloze organisatie. Totaal geen toegevoegde waarde. Volgende keer boek ik weer direct bij de vliegmaatschappij.

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob T.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Lastminute.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HotelSpecials logo
HotelSpecials
17 beoordelingen
6,9
De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
Hotels.nl logo
Hotels.nl
4 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lastminute.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 21 beoordelingen geplaatst over Lastminute.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 15% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lastminute.com actief?

Lastminute.com is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels en vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lastminute.com reviews? Dan kun je naar de website van Lastminute.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie