Lastminute.com logo

Lastminute.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Lastminute.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Lastminute.com logo
Website
nl.lastminute.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Lastminute.com

Minstens eens per jaar ben je wel toe aan een goed verzorgde vakantie, waar je even helemaal los kunt raken van de dagelijkse flow. Je geniet van overheerlijk eten, een andere cultuur en aangename temperaturen. Heb je op een relatief korte termijn besloten om op vakantie te gaan naar het buitenland, dan biedt een last-minute vakantie de ideale uitkomst. De beste deals, de mooiste hotels en de leukste bestemmingen vind je via Lastminute.com. Daarnaast lees je op deze pagina verschillende reviews die andere consumenten hebben geschreven over Lastminute.com.

Over Lastminute.com

Lastminute.com staat er bekend om reizigers de beste manieren te bieden om het maximale te kunnen halen uit hun vrije tijd. Dit betekent dat je als consument altijd zeker kunt zijn van erg scherpe deals en aanbiedingen. Of je nu enkel op zoek bent naar een ticket, naar een hotel of juist naar een compleet pakket, bij Lastminute.com ben je altijd aan het juiste adres. Naar wat voor soort pakket gaat je voorkeur uit? Bekijk het aanbod gerust eens online en ontdek alle mogelijkheden die er zijn voor het budget dat je op dit moment in gedachten hebt.

Waarom kiezen voor Lastminute.com

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een vakantie te boeken via Lastminute.com. En dat is natuurlijk met een reden. Je hebt de keuze uit tal van prachtige bestemming, waaronder het New York, het exotische Thailand of juist een leuke stedentrip bij je in de buurt. In alle gevallen ben je altijd zeker van een voordelig aanbod van fantastische reiservaringen. Het bedrijf vormt onderdeel van lm group. Deze overkoepelende organisatie is een Europese leider in de online reissector. Het totale bedrijf haalt60 miljoen unieke bezoekers per maand binnen, verdeeld over40 websites in 15 verschillende talen.

Is Lastminute.com betrouwbaar?

Kies je ervoor om je vakantie te boeken via Lastminute.com, dan profiteer je direct van een aantal leuke voordelen. Denk hierbij aan scherpe deals voor hotels, voor vliegtickets en voor complete reispakketten. Daarnaast zijn er enkel hotels te vinden waar je van alle gemakken voorzien bent en de locaties zijn ook nog eens erg gunstig. Hierdoor weet je zeker dat je helemaal ontzorgd gaat worden op vakantie en helemaal tot rust komt. Dat is immers waar het allemaal om draait, toch?

Klantenservice en klachten

Wil je op dit moment vooral graag meer weten over het aanbod van deze reisorganisatie? Neem dan eens een keer contact op met de behulpzame klantenservice. Een fulltime Nederlandstalig account management en ondersteuning denkt graag met je mee en voorziet je altijd van advies op maat voor je reisgezelschap en het budget dat je in gedachten hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je op dit moment erg te spreken over het aanbod van Lastminute.com en heb je wel eens een vakantie geboekt via dit platform? Laat dan je review achter op deze pagina en overtuig andere consumenten van de vakantie die jij hebt geboekt.

Reviews over Lastminute.com

Gerelateerde bedrijven

Tui logo
Tui
44 beoordelingen
6,4
BudgetAir logo
BudgetAir
2 beoordelingen
8,5
Aer Lingus logo
Aer Lingus
2 beoordelingen
9
5,8
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Lastminute.com

Ons team van experts heeft Lastminute.com geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Lastminute.com bestaat al sinds 1998 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Lastminute.com is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Lastminute.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van nl.lastminute.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
KLOTE!!!

Wat een klotebedrijf! Niet te geloven! Niet bereikbaar, doen absoluut niets aan communicatie, service of überhaupt iets voor hun cliënt! Overal moet je zelf achteraan, alles zelf checken, zelfs inchecken (terwijl ik dit bij hen heb afgesloten en betaald, maar ze doen gewoon niets voordat de laatste stoelen (goedkoopst) kunnen worden ingecheckt. Gevolg dat je met z’n allen door hele vliegtuig zit! Belachelijk! Voor veel geld (zwaar afgezet!) in deze site getrapt! NOOIT MEER EN VOOR IEDEREEN BOEK HIER NOOIT! DRAMATISCH KLOTEBEDRIJF!!

Geplaatst op: 07-10-2021
Laatst bewerkt op: 07-10-2021
Geschreven door: C.C.M. B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

In eerste instantie best tevreden, totdat de vlucht moest worden omgeboekt. Telefonisch niet bereikbaar omdat mijn telefoonnummer niet aan een boeking gekoppeld zou zijn (ook nadat ik dat nummer aan mijn gegevens had toegevoegd). Geen live chat mogelijk. Vele emails gestuurd, maar reacties sterk vertraagd, onvolledig of gewoon fout. Uiteindelijk heb ik de vluchten niet kunnen omboeken of annuleren. geld weg. Wat een waardeloze organisatie. Totaal geen toegevoegde waarde. Volgende keer boek ik weer direct bij de vliegmaatschappij.

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 28-06-2021
Geschreven door: Rob T.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opgelicht??

Helaas moest ik minimaal 1 ster geven, maar zelfs dat is onterecht.

We hadden twee hotelkamers geboekt via lastminute.com, maar toen we aankwamen was onze reservering niet doorgezet naar het hotel.
Zodoende moesten we nogmaals dezelfde boeking doen direct bij het hotel, maar het reeds overgemaakte bedrag aan lastminute.com hebben we nooit teruggezien.

inmiddels krijg ik al drie maanden lang mails dat ze eea in behandeling hebben, maar ik denk eigenlijk dat ik gewoon opgelicht ben...

Geplaatst op: 27-09-2021
Laatst bewerkt op: 27-09-2021
Geschreven door: Robert V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Het boeken ging prima, helaas niet voor de tijd recensies gelezen.(dom, dom) Ook hadden we als extra optie inchecken door lastminute gedaan (betaald). Zouden de boardingpasses krijgen een dag van tevoren, niets! Op de dag zelf ook nog niets, gebeld, na lang lang wachten iemand aan de telefoon en moesten zelf maar inchecken op het vliegveld. Onderweg nogmaals gebeld, wederom lang gewacht en die kon ons uiteindelijk de boardingpassen zenden. Bij het hotel gaven ze aan dat we nog niet betaald hadden, wel aan lastminute.com. Na veel moeite en bewijzen laten zien was het ok. Dus hoop dat dat goed gaat. Bij de terugvlucht hetzelfde verhaals als de heenreis, geen boardingpassen, dus maar gelaten en gaan op het vliegveld wel inchecken. Daar konden ze de tickets niet vinden en moesten we als nog betalen. Wel bon gevraagd. Dus bij thuiskomst gebeld en moesten het opsturen. Ben nu anderhalve week verder en niets hoor, tig keer gemaild, betalen €9 terug voor het misgaan van het inchecken. Doen net of ze van niets weten, wat een WAARDELOOS bedrijf! Nooit, nooit weer!!

Geplaatst op: 23-09-2021
Laatst bewerkt op: 23-09-2021
Geschreven door: Kristel F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Lastminute.com


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tui logo
Tui
44 beoordelingen
6,4
BudgetAir logo
BudgetAir
2 beoordelingen
8,5
Aer Lingus logo
Aer Lingus
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lastminute.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Lastminute.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lastminute.com actief?

Lastminute.com is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels en vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lastminute.com reviews? Dan kun je naar de website van Lastminute.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie