Kringloopenergie logo

Kringloopenergie reviews, ervaringen en beoordelingen

Kringloopenergie reviews, ervaringen en beoordelingen
244
Kringloopenergie logo
Website
Kringloopenergie
Categorie
Energie aanbieders

Kringloopenergie ervaringen

Kringloopenergie ervaringen spelen een belangrijke rol in het kiezen of Kringloopenergie de juiste energieleverancier voor jou is. Kringloopenergie wekt energie op uit afval en is daarmee een nieuwe weg ingeslagen als het aankomt op energie opwekking. Jij als consument wilt dan wel zeker weten dat Kringloopenergie de juiste energie leverancier is. Lees hier alle Kringloopenergie ervaringen en maak zelf de keuze of je in zee gaat met die bedrijf. Heb jij Kringloopenergie ervaringen plaats deze dan voor andere consumenten

Over Kringloopenergie

Kringloopenergie is onderdeel van HVC, het grootste niet-commerciële afvalenergiebedrijf van Nederland. Volgens Kringloopenergie bestaat er geen afval, maar is bestaat het uit waardevolle grondstoffen en is het dus energie. Door de grondstoffen zo goed mogelijk te scheiden kunnen de grondstoffen weer worden hergebruikt. De afvalstoffen welke niet hergebruikt kunnen worden, gebruikt Kringloopenergie om energie op te wekken. Hierdoor word er optimaal gebruik gemaakt van het afval.

Kringloopenergie meer dan afval

Kringloopenergie hanteerd net zoals veel andere groene energieleveranciers een eerlijke prijs. Dit betekend dat zij energie en gas aanbieden voor inkoopprijzen. Daarbij investeren zij zoveel mogelijk geld weer in het opwekken van duurzame energie. Dit doen zij door onder andere naast het opwekken van energie uit afval ook energie op te wekken uit duurzame bronnen als biomass, wind en zon Heb jij Kringloopenergie ervaringen? Plaats hem hier dan en help andere consumenten.

Gerelateerde bedrijven
Engie logo
Engie
17 beoordelingen
5,7
Vandebron EV Laadpas logo
Vandebron EV Laadpas
2 beoordelingen
8,5
om | nieuwe energie logo
om | nieuwe energie
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Kringloopenergie

Kringloopenergie is geverifieerd door ons expert team. De webshop Kringloopenergie bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Kringloopenergie lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Kringloopenergie. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Kringloopenergie is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Kringloopenergie. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Kringloopenergie.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Na telefoongesprek erg tevreden

Ik had nog nooit van Kringloop energie gehoord, maar de tarieven waren erg goed te doen en de manier van opwekken stond mij erg aan. Na een telefoongesprek hoe en wat heb ik een energiepakket afgesloten en is alles goed geregeld

Geplaatst op: 23-09-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mr

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed voor het millieu

Gevraagd of deze energieleverancier toegevoegd kon worden aan ervaringensite. Het is nog niet zo bekend, maar is een echt groen bedrijf. Zorgt voor optimale winning uit afval en hierdoor 100% groen energie.

Geplaatst op: 17-08-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: F

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kringloopenergie
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Engie logo
Engie
17 beoordelingen
5,7
Vandebron EV Laadpas logo
Vandebron EV Laadpas
2 beoordelingen
8,5
om | nieuwe energie logo
om | nieuwe energie
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kringloopenergie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Kringloopenergie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kringloopenergie actief?

Kringloopenergie is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groene energie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kringloopenergie reviews? Dan kun je naar de website van Kringloopenergie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie