KredietVooruit.nl logo

KredietVooruit.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

KredietVooruit.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2727
KredietVooruit.nl logo
Website
KredietVooruit.nl
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen KredietVooruit.nl

Heb je als ondernemer een kortlopend krediet nodig? Dan is de stap naar een bank vaak een vrij trage. Er is heel wat papierwerk bij betrokken, het sleept al snel even aan en heel wat aanvragen worden afgekeurd. Een alternatief is een dienst als deze aangeboden door KredietVooruit.nl. Maar is dat eigenlijk wel betrouwbaar? Op basis van de echte ervaringen van klanten kan je zelf een goede beoordeling maken van de betrouwbaarheid van websites als KredietVooruit.nl. Ben jij op zoek naar reviews over deze dienstverlener? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben voor jou alle reviews over KredietVooruit.nl op een rijtje gezet. Zo leer jij door de ervaringen en beoordelingen van anderen!

Over KredietVooruit.nl

KredietVooruit.nl is een webshop die kortlopende kredieten aan ondernemers toestaat. Als zaakvoerder moet je soms innoveren, op korte termijn herstellingen doorvoeren of gewoon investeren in nieuwe apparatuur of aanverwanten. Om door de rode tape en kredietchecks heen te komen is KredietVooruit.nl voor ondernemers. Je kunt eenvoudig online een aanvraag indienen en binnen 24 uur krijg je al een antwoord of je al dan niet in aanmerking komt voor een kredietverstrekking. KredietVooruit.nl is een onderdeel van SwishFund en beschouwt zichzelf als een innovatieve financiële dienstverlener. De doelstelling is om ondernemers een duwtje in de rug te geven waar nodig. Dat is dan ook de reden dat het hele proces sterk gesimplificeerd is in vergelijking met een aanvraag bij een bank of een alternatieve financiële dienstverlener.

Waarom kiezen voor KredietVooruit.nl?

De enige dienst die KredietVooruit.nl dus aan de man brengt is het verstrekken van krediet. Zo goed als iedere onderneming die al langer dan een jaar bestaat en een omzet van zeker 50.000 euro draait komt in aanmerking voor een kortlopend krediet van KredietVooruit.nl. Die kredieten worden samen met jou bekeken naargelang de nood en gaan van 3000 euro tot 250.000 euro dat binnen enkele dagen op jouw zakelijke rekening kan staan. Qua looptijd is er de keuze tussen 3 maand of 6 maanden afhankelijk van jouw situatie. Terugbetaling kan op twee manieren geregeld worden en verloopt volledig automatisch. Heb je een PIN-apparaat? Dan wordt er doorheen de terugbetalingsperiode een vast percentage van de omzet afgehouden om het krediet terug te betalen. Dat betekent dus dat je sowieso geen betalingstermijn mist en jouw omzet de bepalende factor is in de snelheid van terugbetaling. Beschik je niet over een PIN-apparaat? Dan wordt er gewerkt met dagelijkse incasso’s aangepast aan de dagelijkse omzetverschillen.

Is KredietVooruit.nl betrouwbaar?

Je hebt natuurlijk graag dat iedere webshop waarmee je in zee gaat betrouwbaar is. Maar wanneer het om geld gaat komt die wens vaak nog extra door. Op de website van KredietVooruit.nl vind je geen btw nummer of KvK-nummer terug, enkel het adres van de hoofdzetel. Echter is de website een onderdeel van het grotere Swishfund en daar kan je wel die informatie terugvinden. De website zelf werkt via een beveiligde SSL-verbinding dus jouw persoonsgegevens worden alvast niet ten grabbel gegooid. KredietVooruit.nl beschikt tevens over een klantenservice waar je je bij vragen of problemen toe kunt wenden. Klik je even door op algemene voorwaarden kan je ook alle kleine lettertjes zelf op een rustige manier doornemen. KredietVooruit.nl is dus een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Als het om iets delicaat als geld gaat spreekt het voor zich dat je bij het minste probleem wel om uitleg wilt kunnen vragen. Dat kan bij KredietVooruit.nl door contact op te nemen met de klantenservice. Deze kan je bereiken via het contactformulier op de website, per post of telefonisch. Indien je telefonisch contact opneemt kan dat op elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Neem je per mail contact op? Kijk dan even op de website na welke van de diverse mailadressen het best aansluit bij jouw probleem, vraag of klacht. Ten slotte beschikt KredietVooruit.nl ook over een LinkedIn en een Facebookprofiel. Ook daar kan je eventueel een bericht sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een ondernemer en gebruikte je in het verleden de diensten van KredietVooruit.nl? Dan kan jij van groot belang zijn voor heel wat andere ondernemers. Schrijf op deze pagina een review over jouw ervaringen met KredietVooruit.nl. Zou je hun dienstverlening als goed en eerlijk beoordelen? Verliep het contact vlot en waren er geen problemen doorheen de looptijd? Zou je opnieuw een beroep doen op hun diensten? Met 1 review kan je voor tientallen ondernemers een groot verschil maken.

Reviews over KredietVooruit.nl
Gerelateerde bedrijven
MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Bridgefund logo
Bridgefund
5 beoordelingen
9
Finturi logo
Finturi
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met KredietVooruit.nl

Ons team van experts heeft KredietVooruit.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van KredietVooruit.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. KredietVooruit.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

KredietVooruit.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van KredietVooruit.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top bedrijf

Ik had met spoed een lening nodig maar deze kon ik bij de bank helaas niet krijgen maar toen ik hier om een lening vroeg deden ze niet moeilijk en kon ik het meteen snel krijgen.

Geplaatst op: 15-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rosalie V.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KredietVooruit.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Bridgefund logo
Bridgefund
5 beoordelingen
9
Finturi logo
Finturi
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KredietVooruit.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over KredietVooruit.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KredietVooruit.nl actief?

KredietVooruit.nl is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KredietVooruit.nl reviews? Dan kun je naar de website van KredietVooruit.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie