Kompar logo

Kompar reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Kompar reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4003
Kompar logo
Website
Kompar
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen Kompar

Wil je voordat je een lening aangaat via Kompar, meer weten over hun services, betrouwbaarheid en historie? Hier lees je alles over Kompar en hun aanbod. Ook lees je waarom Kompar een goede keuze is en kun je je laten informeren door klanten over hun ervaringen. Zij schrijven namelijk alles over hun ervaringen hier in de reviews over Kompar.

Over Kompar

Kompar is opgericht om het MKB in Nederland, Zweden en Finland te helpen. Dit bedrijf is opgericht door een enthousiast team met een achtergrond in de financiële wereld. Door hun eigen ervaring met het aanvragen van een lening voor hun eerdere bedrijven, kwamen zij op het idee om dit proces te vereenvoudigen. Je kunt dan bij Kompar ook in slechts een paar minuten jouw bedrijfslening aanvragen. Je krijgt dan binnen 24 een aanbod van meer dan 10 kredietverstrekkers en hun voorwaarden. Zo vind je zelf eenvoudig de beste lening voor jou.

Kompar werkt al jarenlang samen met kredietverstrekkers en bedrijven en dit heeft geresulteerd in mooie samenwerkingen. Dit bedrijf heeft een goede naam op weten te bouwen en is nu actief in Nederland, Zweden en Finland. Alle Nederlandse bedrijven die ingeschreven staan bij de KvK kunnen bij Kompar een bedrijfslening aanvragen.

Waarom kiezen voor Kompar

Een bedrijfslening kan dé manier zijn om jouw onderneming sneller te laten groeien. Toch kan het vinden van een aantrekkelijke lening niet altijd eenvoudig zijn als onderneming. Het aanvragen van een lening kost veel tijd en geld. Het is daarom erg handig om dit via Kompar te doen. Je kunt gratis jouw aanvraag indienen en krijgt binnen een dag een aanbod van verschillende kredietverstrekkers die jou willen financieren. Zo kun je eenvoudig de beste lening met de beste voorwaarden kiezen voor jouw bedrijf. Het bespaart je dus heel wat moeite, door in één keer meerdere kredietverstrekkers in te lichten, dan stuk voor stuk.

Het is vanzelfsprekend dat je via Kompar kunt besparen op de lening. Het rentepercentage verschilt natuurlijk per kredietverstrekker en dankzij het grote aanbod, kun je eenvoudig het beste tarief selecteren. De kans is dus erg groot dat je voordeliger uit bent via Kompar, dan wanneer je zelf meerdere kredietverstrekkers zou moeten aanschrijven.

Het fijne van Kompar is dat je nergens aan vastzit. Je hoeft niet akkoord te gaan met het aanbod en je kunt ook simpelweg deze website gebruiken voor meer informatie over leningen. Je hoeft pas te betalen, wanneer je akkoord gaat met een lening. Wanneer je akkoord gaat, kun je ook al snel het gewenste bedrag op jouw rekening verwachten. In sommige gevallen wordt het bedrag dezelfde dag als dat je de zekerheidsdocumenten en kredietofferte hebt ondertekend.

Kompar is helemaal gratis. Dit is natuurlijk ook een goede reden om Kompar te gebruiken. Kompar wordt betaald door de kredietverstrekkers. Klanten worden dus niet opgezadeld met extra kosten. Hierdoor is Kompar dus echt gratis en vrijblijvend.

Is Kompar betrouwbaar?

Kompar werkt met een gepassioneerd en professioneel team met kennis over de financiële dienstverlening. Dit maakt Kompar erg betrouwbaar. Ook kun je altijd gratis en vrijblijvend advies inwinnen bij Kompar en zo kun je altijd een bewuste keuze maken. Dat Kompar er niet enkel is voor de Nederlandse markt, maar ook werkzaam is in Finland en Zweden, maakt het niet alleen professioneler, maar ook juist nog beter te vertrouwen.

Kompar werkt alleen samen met officiële kredietverstrekkers. Ook moeten klanten en kredietverstrekkers geldige documenten ondertekenen, voordat de kredietofferte officieel is. Het gaat altijd via de officiële wegen en je hoeft je geen zorgen te maken over jouw lening.

Klantenservice en klachten

Kompar biedt klanten gratis advies. Wil je meer weten over hun services of heb je een vraag over de aflossing van jouw lening? Dan kun je altijd bellen met Kompar of een mail sturen. Het team van Kompar is altijd bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies.

Heb je een klacht over Kompar? Ook jouw klachten over de website mag je melden bij Kompar. Zij gaan professioneel om met klachten en zullen je vakkundig helpen om de klachten op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een bedrijfslening via Kompar weten te regelen? Deel dan jouw ervaringen over Kompar in een review. Welke beoordeling zou jij Kompar geven en vind je dat Kompar aan te raden is voor andere ondernemers? Deel jouw mening en ervaringen over Kompar hier in een review.

Reviews over Kompar

Gerelateerde bedrijven

MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Kompar

Het bedrijf Kompar is geverifieerd door ons. De webshop Kompar is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Kompar is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kompar maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Kompar is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Kompar. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Kompar.

Geplaatst op: 06-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vriendelijk, behulpzaam, snel reageren.

Ze denken met je mee. Hebben hun uiterste best gedaan om ons bedrijf van dienst te kunnen zijn. Zou bij een volgende gelegenheid weer gebruik maken van hun diensten. Een aanrader.

Geplaatst op: 06-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kompar


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kompar een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kompar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kompar actief?

Kompar is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kompar reviews? Dan kun je naar de website van Kompar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie