Koi Footwear logo

Koi Footwear reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Koi Footwear reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2503
Koi Footwear logo
Website
Koi Footwear
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Koi Footwear

Ben je begaan met dierenwelzijn en het milieu en ben je op zoek naar meer vegan fashion in je kledingkast? Dan ben je bij Koi Footwear aan het juiste adres! Dit merk toont je dat vegan cool is. Maar voor je je bestelling met leuke boots en dito sokken afrondt, wil je natuurlijk graag weten of het merk ook betrouwbaar is. Gelukkig ben je bij ons terecht gekomen. Wij vertellen je graag meer over Koi Footwear en de ervaringen van andere kopers met het merk. Hieronder hebben we de reviews van Koi Footwear op een rijtje gezet. Lees snel verder naar de ervaringen van andere online shoppers en neem een weloverwogen beslissing om bij Koi Footwear te kopen.

Over Koi Footwear

Koi Footwear is het veganistische schoenenmerk dat toont dat veganisme cool is. Het is hun constante missie om een duurzaam en vriendelijk bedrijf te zijn. Zo houden zij rekening met de impact die ze hebben op deze planeet. Processen en procedures worden constant herbekeken om zo de koolstofschoenafdruk van het bedrijf te kunnen verlagen. Zo hebben ze samenwerkingen met bedrijven je helpen om producten te recycleren, gebruiken ze groenere verpakkingen die minder afval produceren, hergebruiken ze water tijdens de productieprocessen en werken ze samen met milieuvriendelijke koeriers. Koi Footwear geeft je eveneens de mogelijkheid om je oude schoenen te doneren voor recyclage om zo jouw koolstofschoenafdruk te verminderen.

Waarom kiezen voor Koi Footwear?

Bij Koi Footwear vind je een uitgebreide collectie vegan schoenen. Van een leuke enkelboot, over kleurrijke Mary Janes, tot chunky sandalen; je vindt het allemaal bij Koi Footwear. Zowel mannen als vrouwen vinden gegarandeerd hun gading in het uitgebreide assortiment. Je schoenen combineer je met een lange oorbel, geprinte sokken of een cross body handtas. Allemaal vegan, zonder in te boeten op fashion.

Is Koi Footwear betrouwbaar?

Een kleine onderzoek via onafhankelijke platformen leert je dat Koi Footwear zeker een betrouwbaar bedrijf is. De klantenreviews zijn stuk voor stuk laaiend enthousiast en zeer positief over de missie van het bedrijf en de goedzittende schoenen. Daarnaast leidt het bedrijf een hele #Koigang. Dit zijn hun mannelijke ambassadeurs die het merk op Instagram en Tiktok onder de aandacht brengen. Deze ambassadeurs genieten als eerste van de nieuwe collecties en andere gratis spullen. Het bedrijf zelf is ook aanwezig op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of een klacht voor Koi Footwear? Op de contactpagina kun je je probleem aangeven en hoef je enkel het contactformulier in te vullen. Je moet dan wel enkele uren wachten op je antwoord. Je kunt een antwoord verwachten op weekdagen tussen 9u en 17u30.

Wil jij ook Koi Footwear beoordelen?

Heb je zelf een paar vegan boots gekocht bij Koi Footwear en wil je je enthousiasme van de daken schreeuwen? Of heb je ontdekt dat vegan fashion niet aan jou besteed is? Laat je stem horen! Jouw review, groot of klein, positief of negatief, helpt andere shoppers de juiste beslissing te nemen. Laat snel jouw beoordeling over Koi Footwear achter.

Gerelateerde bedrijven

Onlineschoenenwinkel.nl logo
Onlineschoenenwinkel.nl
2 beoordelingen
10
Schoenenwinkel.nl logo
Schoenenwinkel.nl
3 beoordelingen
8
Esgii logo
Esgii
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

6,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Koi Footwear

Het bedrijf Koi Footwear is geverifieerd door ons. De webshop Koi Footwear is al sinds 2015 een betrouwbare partij om te bestellen. Koi Footwear is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Koi Footwear maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Koi Footwear is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Koi Footwear. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Koi Footwear.

Geplaatst op: 14-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bestellen via Nederlandse site!.

Meerdere malen contact proberen te maken met Koifootwear via (engelstalige) mail.Geen reactie.
Wou mijn bestelling annuleren na 3 weken. Nu krijg ik na een maand berichtje van post nl dat pakketje in haven is aangekomen en dat er ook inklaringskosten betaald moet worden bijna hetzelfde bedrag als de waarde van de schoenen. Dit allemaal vanwege Halloweenactie, echt horror👻😱!
Voortaan via Nederlandse site bestellen dus..

Geplaatst op: 21-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eerste keer bestellen hier

Dit is de eerste keer dat ik deze website gebruik. Het was een zeer goede ervaring. Ik keek naar dansko-schoenen en vond het paar dat ik wilde voor ongeveer de helft van de prijs. Een aanzienlijke besparing. Bovendien gratis verzending. Ik zal het opnieuw gebruiken en het ten zeerste aanbevelen.

Geplaatst op: 28-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Inge T.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koi Footwear


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Onlineschoenenwinkel.nl logo
Onlineschoenenwinkel.nl
2 beoordelingen
10
Schoenenwinkel.nl logo
Schoenenwinkel.nl
3 beoordelingen
8
Esgii logo
Esgii
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koi Footwear een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Koi Footwear. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koi Footwear actief?

Koi Footwear is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Koi Footwear reviews? Dan kun je naar de website van Koi Footwear gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie