Klekt logo

Klekt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Klekt reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Klekt logo
Website
Klekt
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Klekt

Fan van sneakers? Dan voel je jezelf vast en zeker thuis bij Klekt. Wil je sneakers via hen kopen of gaat het om een paar schoenen die je zelf wilt verkopen? In beide gevallen wil je misschien meer weten over dit bedrijf. Hoe betrouwbaar zijn ze? Ze opereren tenslotte nog niet lang in Nederland. Wij verzamelden recensies van andere klanten over Klekt. Bekijk wat zij in hun beoordeling zeggen over deze shop. Zijn ze tevreden over de sneakers? Hoe verliep het proces van kopen en/of verkopen? Na het doornemen van de reviews is het voor jou niet moeilijk meer om een weloverwogen beslissing te nemen en wel of niet bij hen te kopen of verkopen.

Over Klekt

Kekt is in 2013 opgericht door Heiko Lanzke en Marius Obiegala. Ze begonnen in Duitsland, maar sinds 2021 zijn ze ook actief in Nederland. Hun bedrijf is gevestigd in Keulen. Klekt is een Europese marktplaats die kopers en verkopers van sneakers vanuit de hele wereld bij elkaar brengt. Het voordeel van het feit dat ze nu ook in Nederland opereren, is dat er in Nederland nu een veel snellere verzending plaats kan vinden.

Waarom kiezen voor Klekt

Het kopen en verkopen van sneakers werkt via Klekt heel eenvoudig. Als je sneakers wilt bestellen, dan stuurt de verkoper het gewenste paar naar Klekt. Daar worden de sneakers eerst gecontroleerd. Er wordt gecheckt op authenticiteit en ook op eventuele gebreken. Na goedkeuring komen de schoenen meteen jouw kant op. Dit proces duurt ongeveer 3 werkdagen. Het kan natuurlijk voorkomen dat het paar niet door de keuring komt. Dan gaan de sneakers terug naar de koper. Zo ben jij verzekerd van kwaliteit. Er zijn meerdere experts die de schoenen keuren, dus je weet zeker dat het echt voor 100% in orde is als de schoenen jouw kant op komen. Mensen die in de EU wonen, kunnen ook zelf verkopen. Je hebt wel een PayPalrekening nodig. Als je sneakers wilt verkopen en ze zijn daadwerkelijk verkocht, dan moet jij deze verkoop binnen 24 uur bevestigen. Vervolgens heb je nog 48 uur de tijd om ze naar Klekt te verzenden. Dit doe je met behulp van een gratis verzendetiket. Klekt controleert jouw sneakers en zijn ze in orde bevonden, dan gaan ze meteen naar de koper. Daarna wordt de betaling verwerkt. Als je zelf sneakers wilt verkopen, is het van belang om te weten dat dit beslist deadstock sneakers moeten zijn. Ze moeten ongedragen en compleet zijn. Zelfs de originele doos moet aanwezig zijn. Tweedehands sneakers worden niet geaccepteerd. Als je sneakers koopt, reken er dan op dat er verzendkosten bijkomen. Dat zijn de enige extra kosten, want verwerkingskosten zijn al inbegrepen. Qua betalen kun je uit verschillende methodes kiezen.

Is Klekt betrouwbaar?

Klekt verkoopt en koopt al jarenlang sneakers door. Je mag dus zeker vertrouwen op hun betrouwbaarheid. Dit wordt nog bevestigd als je beoordelingen van klanten leest. Zij zijn heel tevreden over de service. De schoenen die je ontvangt, zijn echt in orde.

Klantenservice en klachten

Wil je contact opnemen met de klantenservice, dan is het belangrijk dat je even kijkt over wel onderwerp je een vraag hebt. Daar kun je op de site namelijk op selecteren. Er zijn veel vragen al gesteld, dus de kans is groot dat je die van jou ook daar tegenkomt. Er is geen telefoonnummer te vinden dat je kunt gebruiken om contact op te nemen. Wel is Klekt actief op de social media. Daar zou je dus wel een bericht achter kunnen laten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Klekt? Dan is het fijn als je je ervaring deelt met anderen. Dat doe je door hier een recensie achter te laten. Heb je zelf sneakers gekocht of verkocht je een paar van jezelf? Hoe werkte dat? Ben je tevreden? Beschrijf dit in je review en help zo andere consumenten. Voordat zij een bestelling doen bij dit bedrijf willen ze eerst weten of dat wel vertrouwd is. Jouw beoordeling geeft hen een beter beeld van deze shop.

Gerelateerde bedrijven

Peek & Cloppenburg logo
Peek & Cloppenburg
8 beoordelingen
7,3
IntensoFashion logo
IntensoFashion
2 beoordelingen
8,5
FashionforLess.nl logo
FashionforLess.nl
2 beoordelingen
9
7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Klekt

Klekt is geverifieerd door ons expert team. De webshop Klekt bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Klekt lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Klekt. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Klekt is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Klekt. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Klekt.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top service

Wat een top service. Deze site ga ik zeker blijven gebruiken zowel voor aankoop en als verkoop. Het hele systeem werkt super efficient waardoor je snel je schoenen verkocht krijgt en ook weer snel leuke schoenen kunt vinden.

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 29-05-2021
Geschreven door: Robin P.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloze klantenservice.

Al ruim 12 dagen aan het wachten op antwoord op e-mails. De schoenen zijn verzonden volgens KLEKT. Ups heeft ze nog niet daadwerkelijk ontvangen. Geen idee waar ze zijn maar helpen…. Ho maar. Ondertussen heb ik al 4 weken geleden betaald

Geplaatst op: 21-10-2021
Laatst bewerkt op: 21-10-2021
Geschreven door: Stefan J.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Klekt


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Peek & Cloppenburg logo
Peek & Cloppenburg
8 beoordelingen
7,3
IntensoFashion logo
IntensoFashion
2 beoordelingen
8,5
FashionforLess.nl logo
FashionforLess.nl
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Klekt een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Klekt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Klekt actief?

Klekt is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires en schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Klekt reviews? Dan kun je naar de website van Klekt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie