Keukenontwerpaanhuis.nl logo

Keukenontwerpaanhuis.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Keukenontwerpaanhuis.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Keukenontwerpaanhuis.nl

Keukenontwerpaanhuis.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Keukenontwerpaanhuis.nl bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Keukenontwerpaanhuis.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Keukenontwerpaanhuis.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Keukenontwerpaanhuis.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van keukenontwerpaanhuis.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne adviseur

We hebben ons ingeschreven voor het laten adviseren van de inrichting voor onze nieuwe keuken en het is echt top gegaan. De mensen hadden echt verstand van zaken. Top bedrijf!

Geplaatst op: 23-05-2021
Laatst bewerkt op: 02-08-2021
Geschreven door: Michael H.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Keukenontwerpaanhuis.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Instalcenter logo
Instalcenter
2 beoordelingen
8,5
Keukenglas logo
Keukenglas
2 beoordelingen
9,5
BetonStunter.nl logo
BetonStunter.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Keukenontwerpaanhuis.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Keukenontwerpaanhuis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Keukenontwerpaanhuis.nl actief?

Keukenontwerpaanhuis.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Keukenontwerpaanhuis.nl reviews? Dan kun je naar de website van Keukenontwerpaanhuis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie