Keukenontwerpaanhuis.nl logo

Keukenontwerpaanhuis.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Keukenontwerpaanhuis.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
426
Keukenontwerpaanhuis.nl logo
Website
Keukenontwerpaanhuis.nl
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Keukenontwerpaanhuis.nl

Ga je op een redelijk korte termijn de keuken onder handen nemen en kun je daar wel de nodige hulp bij gebruiken? Overweeg in dat geval eens de tool raad te plegen van Keukenontwerpaanhuis.nl. Op deze website stel je eenvoudig en snel de keuken van je dromen samen, zonder dat je hier een bezoek voor hoeft te brengen aan de showroom. En dat scheelt weer een hoop tijd en geld! Op deze pagina lees je e belangrijkste informatie over Keukenontwerpaanhuis.nl en andere consumenten delen op deze pagina hun mening over deze website.

Over Keukenontwerpaanhuis.nl

Via de website van Keukenontwerpaanhuis.nl stel je eenvoudig en snel een keuken naar wens samen. Dit doe je door gebruik te maken van de keukenplanner op de website. Je kiest eenvoudig en snel voor de afmeting en de vorm van de keuken en bijvoorbeeld de apparatuur en de kleur van de kastjes. Kun je hier toch de nodige hulp bij gebruiken? In dat geval heb je ook altijd de optie om gebruik te maken van de 1-op-1 service. Hierdoor wordt alles eerst netjes voor je opgemeten bij je thuis en er wordt enkel op afspraak gewerkt. Hierdoor weet je altijd zeker dat je erg goed geholpen gaan worden.

Waarom kiezen voor Keukenontwerpaanhuis.nl

Een keuken samenstellen via Keukenontwerpaanhuis.nl is helemaal geen slecht idee. Een ervaren expert uit de buurt helpt je maar al te graag van A tot Z. Heb je de keuken van je dromen uitgezocht? Je kunt altijd vertrouwen op een topkwaliteit als het aankomt op de spullen. Daarnaast heeft de complete collectie een erg korte levertijd van 4 tot 6 weken. Ook staat een no-nonsense calculatie centraal. Hierdoor kun je altijd zeker zijn van eerlijke en scherpe prijzen.

Is Keukenontwerpaanhuis.nl betrouwbaar?

100% aandacht voor montage en nazorg, dat is precies wat je van het team van Keukenontwerpaanhuis.nl kunt verwachten. Je weet hierdoor altijd zeker dat je erg goed wordt geholpen en dat het bestellen en het laten plaatsen van de nieuwe keuken zo makkelijk mogelijk kan verlopen. Je kunt altijd vertrouwen op het beste advies van specialisten, een scherpe prijs de keuken voldoet aan de hoogste standaarden. Door een bezoek te brengen aan de website van Keukenontwerpaanhuis.nl, krijg je direct een beter beeld van de stijlen waar je vandaag de dag zoal uit kunt kiezen.

Klantenservice en klachten

Het team van Keukenontwerpaanhuis.nl doet er graag alles aan om de keuken van je dromen te realiseren. Wil je meer weten over de tool of vraag je graag een persoonlijk gesprek aan? Je neemt contact op door het formulier in te vullen op de website van Keukenontwerpaanhuis.nl.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een keuken laten installeren bij jou in huis van Keukenontwerpaanhuis.nl of heb je een tijd geleden een bestelling geplaatst? Deel in beide gevallen je mening over Keukenontwerpaanhuis.nl door je review op deze pagina achter te laten.

Reviews over Keukenontwerpaanhuis.nl
Gerelateerde bedrijven
Keukenplaats logo
Keukenplaats
4 beoordelingen
10
Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
Transportbedrijf Bakker logo
Transportbedrijf Bakker
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Keukenontwerpaanhuis.nl

Keukenontwerpaanhuis.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Keukenontwerpaanhuis.nl bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Keukenontwerpaanhuis.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Keukenontwerpaanhuis.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Keukenontwerpaanhuis.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Keukenontwerpaanhuis.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne adviseur

We hebben ons ingeschreven voor het laten adviseren van de inrichting voor onze nieuwe keuken en het is echt top gegaan. De mensen hadden echt verstand van zaken. Top bedrijf!

Geplaatst op: 24-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michael H.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Keukenontwerpaanhuis.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Keukenplaats logo
Keukenplaats
4 beoordelingen
10
Intergard.eu logo
Intergard.eu
2 beoordelingen
9,5
Transportbedrijf Bakker logo
Transportbedrijf Bakker
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Keukenontwerpaanhuis.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Keukenontwerpaanhuis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Keukenontwerpaanhuis.nl actief?

Keukenontwerpaanhuis.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Keukenontwerpaanhuis.nl reviews? Dan kun je naar de website van Keukenontwerpaanhuis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie