Keukenglas logo

Keukenglas reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Keukenglas reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1765
Keukenglas logo
Website
keukenglas.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Keukenglas

Ben je aan het overwegen om je keuken op korte termijn grondig te gaan verbouwen? Of denk je er juist aan om de keuken licht te gaan renoveren? In beide gevallen is de kans erg groot dat je er over aan het nadenken bent om de achterwand aan te pakken. Om te voorkomen dat dit een grote kostenpost wordt en je toch zeker kunt zijn van een trendy look, is het slim om te investeren in een glazen achterwand van Keukenglas. Je leest diverse reviews over Keukenglas op deze pagina.

Over Keukenglas

Keukenglas is een zelfstandig gevestigd glasbedrijf in Eindhoven en plaatst vandaag de dag wanden van glas op maat in Nederland én België. Voor zowel de levering als de plaatsing ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres en dankzij het maatwerk is er voor iedere keuken een passende optie. Dus of je nu een langwerpige keuken, een keuken in een U-vorm of een keuken in een L-vorm hebt, je kunt altijd een fraaie achterwand van glas bestellen. Ook zijn er vele designs mogelijk waar LED-verlichting in is verwerkt. Naar wat voor soort design gaat je voorkeur uit?

Waarom kiezen voor Keukenglas

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een van de glazen keuken achterwanden uit de collectie van Keukenglas. Je hebt namelijk de keuze uit meer dan 30.000 kleuropties en je ontvangt een offerte binnen drie werkdagen. Je kunt vertrouwen op inmeting en advies door een professional en je ontvangt een eerlijk kleuradvies op locatie. Keukenglas is vandaag de dag de nummer 1 in Nederland én België en biedt altijd een eerlijke prijs voor jouw keuken.

Is Keukenglas betrouwbaar?

Keukenglas is een erg betrouwbare webwinkel voor het bestellen van een glazen keuken achterwand. De levertijd van een keuken achterwand op maat bedraagt vijf tot zes weken en je hebt de mogelijkheid om de achterwand van glas achteraf te betalen. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat meer dan 2.500 klanten je al voor zijn gegaan.

Klantenservice en klachten

De kans is erg groot dat je maar eens in je leven een nieuwe keuken gaat kopen. Daarom wil je er ook graag zeker van zijn dat je een achterwand van glas koopt die volledig op je wensen en op de vorm van je keuken aansluit. Voor vragen, voor meer informatie of voor advies op maat helpt het team van Keukenglas je graag verder. Je stelt je vragen door een e-mail te sturen of door even te bellen. Daarnaast ben je ook altijd vrij om alvast een offerte aan te vragen via de website van Keukenglas.

Wil jij ook beoordelen?

Geniet je op dit moment al van een prachtige wand van glas in de keuken? Dan is de kans erg groot dat je zeer bent te spreken over de kwaliteit van de glazen plaat en van de service die je tijdens het bestellen en plaatsen hebt ontvangen. Deel je mening met andere consumenten en laat je review achter op deze pagina.

Reviews over Keukenglas
Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
234 beoordelingen
5,4
Gadgets & Trends logo
Gadgets & Trends
1 beoordeling
8,5
Barrelkings logo
Barrelkings
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Keukenglas

Het bedrijf Keukenglas is geverifieerd door ons. De webshop keukenglas.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Keukenglas is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Keukenglas maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van keukenglas.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van keukenglas.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Keukenglas.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtig en functioneel.

Vriendelijke en daadkrachtige geholpen door de vrouwen op kantoor. Vlotte inmetingen en kleurstelling grote platen, zodat je goed het eindresultaat kunt voorstellen. Uiteindelijk resultaat met prachtige print van ijsvogeltje is heel mooi en vlot en vrolijk geplaatst. Zeer tevreden.

Geplaatst op: 31-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ceylin G.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Keukenglas
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
234 beoordelingen
5,4
Gadgets & Trends logo
Gadgets & Trends
1 beoordeling
8,5
Barrelkings logo
Barrelkings
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Keukenglas een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Keukenglas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Keukenglas actief?

Keukenglas is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Keukenglas reviews? Dan kun je naar de website van Keukenglas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie