KappersSolden.be logo

KappersSolden.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

KappersSolden.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2990
KappersSolden.be logo
Website
KappersSolden.be
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen KappersSolden.be

Ben jij benieuwd welke beoordelingen klanten KappersSolden.be geven? Neem dan de reviews die wij voor jou op een rij hebben gezet eens door. Door de recensies over KappersSolden.be te lezen, kun je een goede indruk krijgen over deze webshop. Zijn de klanten tevreden? Of kom je aan de hand van de beoordelingen juist tot de conclusie dat KappersSolden.be helemaal niet zo'n fijne webwinkel is? Als je de reviews eenmaal hebt gelezen, dan kun je inschatten of KappersSolden.be een betrouwbaar bedrijf is en dan kun je beslissen of deze winkel wel is waar je jouw kappersbenodigdheden wilt bestellen.

Over KappersSolden.be

KappersSolden.be is een webwinkel van Shops4YouOnline. Dit bedrijf is in 2009 ontstaan en runt naast KappersSolden.be andere webshops, waaronder Imperity.nl en Hairandbeautyonline.com. Shops4YouOnline wil zijn klanten haarproducten van topkwaliteit aanbieden tegen zeer gunstige prijzen. KappersSolden.be verkoopt kappersbenodigdheden voor bedrijven, maar ook als particulier kun je er terecht voor je shampoos, haarmaskers en conditioners. KappersSolden.be verkoopt haarproducten van meer dan 75 merken en garandeert een razendsnelle levering. Haarproducten die op een werkdag voor 20:00 uur worden besteld, kun je de eerstvolgende werkdag verwachten op het adres van jouw keuze. Je kunt de betaling van je keratinebehandelingen en haarverf op diverse manieren voldoen. Betalingen middels de verschillende creditcards en iDeal worden geaccepteerd. Belgische klanten kunnen betalen met Bancontact/MisterCash, voor Duitse klanten zijn betalingen met GiroPay en Sofort Banking beschikbaar gesteld en Franse klanten kunnen betalen met Carte Bleue. Als je liever pas betaalt nadat je je pakket hebt ontvangen, dan kun je AfterPay selecteren als betaalmethode.

Waarom kiezen voor KappersSolden.be

KappersSolden.be heeft een groot assortiment aan shampoos, conditioners, haarverf en haaroliën. Ook biedt de website tal van professionele kappersbenodigdheden aan tegen scherpe prijzen. Je kunt op diverse manieren extra korting vergaren. Door te winkelen in de outlet of door handig gebruik te maken van de uitverkoop kun je flink besparen. Je hebt ook de mogelijkheid om artikelen te bestellen die door andere klanten geretourneerd zijn. Deze zogenaamde retourdeals zijn erg gunstig geprijsd. Producten die onderdeel uitmaken van deze retourdeals zijn grondig nagekeken en functioneren naar behoren en dezelfde garantie is op deze artikelen van kracht als op splinternieuwe items. Als het jou niet deert om een stijltang of tondeuse te ontvangen die door een andere klant bekeken en teruggestuurd is, dan zijn deze deals een ideale manier om goedkoper uit te zijn. Mocht je zelf niet tevreden zijn met de geleverde producten, dan heb je 14 dagen de tijd om je retour aan te melden bij KappersSolden.be. Je bent niet verplicht om de reden dat je van je aankoop wilt afzien op te geven.

Is KappersSolden.be betrouwbaar?

De verschillende websites van Shops4YouOnline komen zeer professioneel en betrouwbaar over. De webwinkels van deze besloten vennootschap zijn alle een geldig lid van Stichting Webshop Keurmerk. De webshops voldoen hiermee aan eisen als openheid over producten en prijzen, het vertrouwelijk behandelen van de persoonlijke gegevens van klanten en het hebben van een goed bereikbare klantenservice. Shops4YouOnline is reeds langer dan 10 jaar actief in de verkoop van haar- en kappersproducten. De bedrijfsgegevens staan duidelijk vermeld op de verschillende websites, er is een KvK-registratie en de webwinkels voldoen aan de Europese wetgeving. Er is geen goede reden om aan te nemen dat KappersSolden.be oneerlijk te werk zou gaan of dat Shops4YouOnline een louche bedrijf zou zijn.

Klantenservice en klachten

KappersSolden.be bevat een aparte klantendienstpagina. Hierop vind je onder andere het correspondentieadres en het telefoonnummer van de klantenservice. Op deze pagina zijn eveneens de antwoorden op veel gestelde vragen te vinden en mocht je hier het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden, dan kun je het contactformulier invullen. Je kunt telefonisch contact opnemen met een medewerker tussen de tijden die op de website staan vermeld. Als je liever een e-mail stuurt, dan kun je het e-mailadres gebruiken dat op deze klantendienstpagina wordt genoemd. Ben je om welke reden dan ook ontevreden over je bestelling of ben je niet blij met de dienstverlening van KappersSolden.be? Dan wordt jou vriendelijk verzocht om je klacht binnen 7 dagen na het ontstaan ervan per e-mail aan KappersSolden.be voor te leggen en doet het geval zich nu voor dat jouw klacht niet naar wens wordt afgehandeld, dan mag je je klacht voorleggen aan Stichting Webshop Keurmerk. Deze stichting zal voor je gaan bemiddelen en op zoek gaan naar een oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Reviews en beoordelingen zijn een goede manier om een beeld te vormen over een webwinkel. Jij kunt andere mensen helpen bij het vormen van een beeld van KappersSolden.be door jouw persoonlijke ervaringen te omschrijven in een recensie. Heb je wel eens iets besteld bij deze specialist in kappersbenodigdheden of heb je ervaring met de klantendienst van dit bedrijf? Dan zou het prettig zijn als je even de tijd neemt om de webshop te beoordelen, zodat mensen die nog niet zeker weten of ze hier een order willen plaatsen een goede keuze kunnen maken.

Reviews over KappersSolden.be

Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Haarimport logo
Haarimport
2 beoordelingen
9,5
Menstruatiecups.nl logo
Menstruatiecups.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over KappersSolden.be

Het bedrijf KappersSolden.be is geverifieerd door ons. De webshop KappersSolden.be is al sinds 2018 een betrouwbare partij om te bestellen. KappersSolden.be is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. KappersSolden.be maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van KappersSolden.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van KappersSolden.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van KappersSolden.be.

Geplaatst op: 16-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Scherpe prijzen

Ik heb hier een aantal producten besteld voor een erg goede prijs. De klanten service werkt erg fijn en ze zijn altijd goed bereikbaar en ze werken ook erg snel. Echt een aanrader!

Geplaatst op: 29-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Levi B.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KappersSolden.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Haarimport logo
Haarimport
2 beoordelingen
9,5
Menstruatiecups.nl logo
Menstruatiecups.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KappersSolden.be een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over KappersSolden.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KappersSolden.be actief?

KappersSolden.be is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KappersSolden.be reviews? Dan kun je naar de website van KappersSolden.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie