JustFashionNow logo

JustFashionNow reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
JustFashionNow reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3063
JustFashionNow logo
Website
justfashionnow.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen JustFashionNow

Heb jij de nieuwe collectie van JustFashionNow ontdekt en wil je, voor je gaat bestellen, weten of dit bedrijf betrouwbaar is? Wil je graag meer weten over beoordelingen van JustFashionNow en weten of hun kledij kwalitatief is? Wij hebben de reviews van JustFashionNow hieronder op een rijtje gezet. Lees wat de ervaringen van andere fashionista's zijn en neem de juiste beslissing om bij JustFashionNow te kopen.

Over JustFashionNow

JustFashionNow werd opgericht door een groep werkende vrouwen, die met mode het zelfvertrouwen van elke vrouw wilde vergroten. Het bedrijf biedt snelle mode met een goede kwaliteit aan betaalbare prijzen en dit voor iedereen. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich uitgebreid over de hele wereld en heeft het klanten in Europa, Australië en Noord-Amerika.

Waarom kiezen voor JustFashionNow?

JustFashionNow is een fast fashion e-commerce platform. De kleding is betaalbaar en van goede kwaliteit. De inspiratie voor de kleding komt van de natuur en uit de kunstwereld. De ontwerpen vertalen de schoonheid van natuur en kunst naar mode. Er wordt gebruik gemaakt van elementen zoals bloemen, planten, dieren, oceaan, lucht en universum. Met een kledingstuk van JustFashionNow draag je letterlijk de natuur op je lichaam. Dankzij de jarenlange ervaring van de oprichters is de kleding perfect op maat gemaakt.

Is JustFashionNow betrouwbaar?

Voor je een bestelling plaatst bij JustFashionNow wil je natuurlijk weten of het bedrijf betrouwbaar is. Het bedrijf is PCI DSS Merchant gecertificeerd. Dit betekent dat JustFashionNow alle betaalkaarten met een logo van de PCI SSC leden aanvaardt. Hieronder vallen American Express, JBC, MasterCard, Visa en Discover. Zo ben je ten alle tijden zeker van een veilige betaling. Wie het bedrijf opzoekt op de gekende ervaringensites zal merken dat de meningen over JustFashionNow verdeeld zijn. De ene klant roemt de snelle levering en de goedkope kledij, terwijl de andere klant ontevreden is over de levering en de verkeerde maatvoering. Dat overkomt uiteraard de beste webshops.

Klantenservice en klachten

Het bedrijf hecht veel belang aan een efficiënte winkelervaring voor de klant. De klantenservice is 7 op 7 bereikbaar en er geldt een retourbeleid van 30 dagen. Het contact met het bedrijf verloopt via een invulformulier dat je op de website vindt en in het Engels. Het is aangeraden om vooraf even de pagina met de meest gestelde vragen te bekijken, hier vind je vaak al een antwoord op je meest brandende vragen. Als je vraag niet tijdig wordt beantwoord, kun je ook via Facebook of Twitter in contact komen met het bedrijf.

Wil jij ook JustFashionNow beoordelen?

Heb jij onlangs een bestelling gedaan bij JustFashionNow en je nieuwe favoriete jurkje gevonden? Of past de broek die je bestelde helemaal niet? Wij willen graag weten wat jouw ervaringen zijn met JustFashionNow. Of je nu een goede of een slechte ervaring hebt met JustFashionNow, wij willen het allemaal weten. Laat hieronder jouw beoordeling van dit bedrijf achter en help zo andere klanten om een weldoordachte beslissing te nemen om te kopen bij deze webshop.

Reviews over JustFashionNow

Gerelateerde bedrijven

Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Newchic logo
Newchic
3 beoordelingen
7,7
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met JustFashionNow

Het bedrijf JustFashionNow is geverifieerd door ons. De webshop justfashionnow.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. JustFashionNow is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. JustFashionNow maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

JustFashionNow is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van justfashionnow.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Return Policy is impossible. If you want to return items, it has to be sent back to an adress in China at your own costs.

Negatieve ervaring : Bestel niet, want je kunt spullen bijna niet retourneren als ze niet passen of niet bevallen. Ik bestel hier nooit meer !

Geplaatst op: 01-08-2022
Laatst bewerkt op: 01-08-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over JustFashionNow


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Newchic logo
Newchic
3 beoordelingen
7,7
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is JustFashionNow een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over JustFashionNow. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is JustFashionNow actief?

JustFashionNow is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de JustFashionNow reviews? Dan kun je naar de website van JustFashionNow gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie