Just Geek logo

Just Geek reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Just Geek reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3994
Just Geek logo
Website
Just Geek
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Just Geek

Wil je een bestelling plaatsen bij Just Geek, maar wil je eerst graag wat meer te weten komen over Just Geek, en weten of de webwinkel daadwerkelijk te vertrouwen is? Dan ben je op deze website bij het juiste adres. Hier lees je namelijk alles wat je moet weten over Just Geek, zoals hoe je de klantenservice kunt benaderen, of het bedrijf wel of niet betrouwbaar is en wat de huidige klanten van het bedrijf zoal te vertellen hebben over Just Geek. Door de informatie op deze pagina door te nemen kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om juist wel of geen aankoop te doen bij Just Geek.

Over Just Geek

Just Geek, is zoals de naam al prijsgeeft, een winkel voor nerds. Just Geek heeft als doel om gelijkgestemde mensen te voorzien van het soort merchandise en kleding dat bij geeks in de smaak valt. Just Geek is onderdeel van het geregistreerde bedrijf Yellow Bulldog Ltd. De onderneming verkoopt haar producten enkel online en verstuurt haar producten over de hele wereld.

Waarom kiezen voor Just Geek

Bij Just Geek kun je terecht voor een zeer ruim assortiment aan officieel gelicentieerde film-, tv-, stripboek- en gameartikelen. Zo biedt de onderneming producten van alle grote merken en kun je terecht voor vrijwel elk type geek product. De onderneming biedt naast een groot assortiment ook een goede service en algemene voorwaarden. Zo kun je zonder problemen een bestelling plaatsen en retourneren indien gewenst. Ook kun je bij Just Geek vertrouwen op goede kwaliteit en een snelle levering.

Is The Just Geek betrouwbaar?

Just Geek is een bekende en succesvolle onderneming met een grote naamsbekendheid. De producten van Just Geek worden over heel de wereld gekocht en zijn razend populair. Je kunt de webwinkel dan ook zeker vertrouwen. Ook voldoet deze webwinkel aan belangrijke veiligheiddstandaarden, zoals diverse veilige betaalmethoden en privacy-wetgeving

Klantenservice en klachten

Indien je een medewerker van Just Geek wilt spreken kun je op de website terecht voor al jouw vragen. De website bevat tal van handige informatie en antwoord op veel gestelde vragen. Hier lees je ook hoe je een klacht kunt indienen en hoe je beroep kunt doen op het retourbeleid van de onderneming. Doorgaans wordt je klacht snel in behandeling genomen en word je snel geholpen door een medewerker van Just Geek.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Just Geek en wil je graag andere potentiële klanten van Just Geek over jouw ervaringen vertellen? Schrijf dan een recensie over jouw aankoop en beschrijf over jouw bevindingen van Just Geek. Schrijf bijvoorbeeld of de producten snel geleverd werden, of de producten van goede kwaliteit zijn en of je in de toekomst wellicht vaker een aankoop zou doen bij Just Geek. Schrijf daarnaast bijvoorbeeld ook of je snel en goed geholpen bent door een medewerker van de klantenservice indien je deze wellicht benaderd hebt. Met jouw eerlijke review help je andere met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of geen aankoop te doen bij Just Geek.

Reviews over Just Geek

Gerelateerde bedrijven

Fanssite logo
Fanssite
2 beoordelingen
8,5
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5
BBQ en gourmet.nl logo
BBQ en gourmet.nl
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Just Geek

Just Geek is geverifieerd door ons expert team. De webshop Just Geek bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Just Geek lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Just Geek. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Just Geek is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Just Geek. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Just Geek.

Geplaatst op: 30-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Just Geek


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fanssite logo
Fanssite
2 beoordelingen
8,5
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5
BBQ en gourmet.nl logo
BBQ en gourmet.nl
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Just Geek een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Just Geek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Just Geek actief?

Just Geek is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en koopjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Just Geek reviews? Dan kun je naar de website van Just Geek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie