Junai logo

Junai reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Junai reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4308
Junai logo
Website
junai.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Junai

Huisdieren komen er in alle maten, vormen en zelfs soorten. Naast huisdieren kan het ook zijn dat je thuis heel wat dieren hebt staan om professionele redenen. Denk bijvoorbeeld maar aan pluimvee! Het spreekt voor zich dat elke soort dier zo zijn of haar eigen specifieke voeding en specifieke verzorging nodig heeft. Laat dat nu net zijn wat je terug kunt vinden op Junai. Maar is Junai wel de beste keuze voor jou? Wat zijn de voordelen van deze webwinkel? Zijn de ervaringen van hun klanten positief? Hoe zit het met de beoordelingen? Ben je op zoek naar dergelijke informatie over Junai? Dan kan je hier de reviews er even op na lezen!

Over Junai

Junai is een Nederlandse webshop die zich in de markt zet als de expert op het gebied van huisdieren, erf, stal, huishoudelijke artikelen en zelfs in auto-onderhoud. Junai mikt op een veelzijdig assortiment, een uitstekende service en een groot bereik. Zo kan je de mobiele app van Junai downloaden voor extra winkelgemak. Zo kan je bij Junai ook genieten van een gratis spaarprogramma waarmee je heel wat geld uit kunt sparen bij herhaaldelijke aankopen. Ook als je vragen hebt over het assortiment of net op zoek bent naar advies over wat de beste koop zou zijn voor jouw situatie kan je bij Junai terecht. Je wordt er met de nodige expertise bijgestaan door een team van professionelen. Ben je graag als eerste op de hoogte van nieuwtjes of van promoties? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Junai!

Waarom kiezen voor Junai?

Junai heeft in de eerste plaats een enorm veelzijdig aanbod waarin je altijd wel iets naar jouw zin terug kunt vinden. Om maar even een kleine greep te nemen uit de categorieën die je op de webwinkel terug kunt vinden: pluimvee, paarden, schapen & geiten, varkens, runderen, knaagdieren, honden, katten en ga zo maar door. Je kunt op de website gemakkelijk zoeken via de filters of je kunt gebruik maken van de zoekbalk en op trefwoord zoeken. Heb je in het aanbod een keuze kunnen maken? Dan kan je genieten van gratis levering vanaf een bestelbedrag van 49 euro. Junai levert zo goed als wereldwijd maar is vooral actief in België, Nederland en Duitsland. De leverdatum in die drie landen is in principe de volgende dag bij een bestelling voor 22 uur. Twijfel je na een aankoop nog altijd? Dan geniet je bij Junai van de optie om jouw bestelling gratis retour te zenden binnen de twee maanden na ontvangst!

Is Junai betrouwbaar?

Junai is een webwinkel die al enige jaren bestaat en ook één van de grootste in zijn soort in de Benelux is. In totaal mocht de webshop al meer dan 350 000 klanten bedienen. Er is dus een ruime geschiedenis van kwaliteit en betrouwbaarheid om op te steunen bij Junai. Daarnaast is het zo dat Junai beschikt over een eigen klantendienst en aangesloten is bij het keurmerk WebwinkelKeur. Dat betekent concreet dat je je geen zorgen hoeft te maken: de informatie op de website klopt. Ten slotte is ook de verbinding met de website een veilige. Dat betekent dat je veilig kunt surfen en veilig kunt betalen via onder andere iDeal, Bancontact, Visa, PayPal, GiroPay en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Klantenservice en klachten

Vind je op de website geen antwoord op jouw vraag? Dan kan je op heel wat verschillende manieren contact opnemen met de klantendienst van Junai. Dat kan via WhatsApp of door telefonisch contact op te nemen. Dat kan per mail of door middel van de spraakballon op de website. Dat kan door een brief te sturen of door te sms’en. Ook kan je een telegram sturen of via één van de vele sociale media kanalen een berichtje te sturen. Bij Junai ontvang je een antwoord binnen enkele uren op werkdagen. Heb je een klacht? Dan stuur je deze best per mail door of je neemt meteen contact op met de dienst bemiddeling van het keurmerk WebwinkelKeur.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden al eens iets bij Junai? Dan heb jij de ervaring waar wij naar zoeken. Wat vond je van het hele gebeuren? Hoe zou je het aanbod aan voeder en accessoires op de website beoordelen? Wat is jouw mening over de kwaliteit en over de prijs van de producten? Schrijf jouw review over Junai op deze pagina en help anderen!

Reviews over Junai
Gerelateerde bedrijven
Minihorseshop logo
Minihorseshop
1 beoordeling
8,5
Schecker logo
Schecker
1 beoordeling
9
Pippa Equestrian logo
Pippa Equestrian
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,4
50% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Zeer teleurgesteld

Zeer teleurgesteld, beloofd daags nadien te verzenden omdat het in stock was . Een week later nog niets ontvangen . Mailen en ook daar zeggen ze het wordt vanavond verstuurd . Er jammer maar niet betrouwbaar

Geplaatst op: 06-11-2023
Laatst bewerkt op: 06-11-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet goed geld terug

Bestelling, levering en retour verzending verliepen naar wens.
Ook de terugbetaling verliep vlot. Geen gedoe. Ze hebben waargemaakt wat op hun site staat.
Het enige vreemde was dat ik een mail kreeg na retour verzending dat het niet in ontvangst was genomen. Echter na een belletje bleek de betaling al onderweg. Dat klopte helemaal.
Ook de snelle telefonische afhandeling is een voorbeeld voor veel bedrijven.
Gewoon goed.

Geplaatst op: 07-08-2023
Laatst bewerkt op: 08-08-2023
Geschreven door: Bjorn K.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer teleurgesteld

Ik ben enorm teleurgesteld ´ artikelen zijn zogenaamd op stock en word geadverteerd dat ze daags nadien worden geleverd ´ na 2 weken nog niets ontvangen´ er word wel op de mails geantwoord maar zeer oppervlakkig.
Ik vind dit gewoon valse reclame en oplichting aangezien je hier besteld net omdat het meteen zou worden geleverd.
Het is misleidend teleurstellend en helemaal niet correct want je betaald ook meteen.
Ik kan ´ deze winkel aan niemand aanraden omdat het een zeer slechte ervaring is.
Ik had beter al de review 1st gelezen alvorens hier te kopen want blijkbaar is mijn ervaring de norm bij junai.

Geplaatst op: 11-02-2023
Laatst bewerkt op: 11-02-2023
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ongekend klantvriendelijk

Ik had n retour. Ik heb nog nooit zo’n prettige afhandeling gehad. Geautomatiseerd systeem om t aan te geven plus retour etiket, maar toch persoonlijke reactie per e-mail over verder afhandeling. En allemaal heel snèl, ook de terugstorting!

Geplaatst op: 13-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wil N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Junai
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Minihorseshop logo
Minihorseshop
1 beoordeling
8,5
Schecker logo
Schecker
1 beoordeling
9
Pippa Equestrian logo
Pippa Equestrian
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Junai een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Junai. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Junai actief?

Junai is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Junai reviews? Dan kun je naar de website van Junai gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie