Jopenbier.nl logo

Jopenbier.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Jopenbier.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
4883
Jopenbier.nl logo
Website
Jopenbier.nl
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Jopenbier.nl

jopenbier.nl is een online webshop die zich richt op het aanbieden van bijzondere bieren. Ze zijn hun bedrijf 25 jaar geleden begonnen met het doel nieuwe smaken en verassende combinaties te ontdekken en verkopen. Ze staan echt voor het ontdekken van speciale bieren die in lokale kringen zeer geliefd zijn en willen deze aan een groter publiek aanbieden. Hun eigen motto luid: ‘There is simply no excuses for boring beer’ en dat is het motto waar ze ook echt naar leven. De bieren die op jopenbier.nl worden aangeboden zijn bijzonder, uniek en verassend. Je wordt uitgedaagd nieuwe en unieke smaakcombinaties te proberen. Elke maand wordt er een nieuw biertje aan het assortiment toegevoegd. Als jij ook op de hoogte wilt blijven over hun actuele assortiment, aanbiedingen en promoties kun je via de website je gratis aanmelden voor de online nieuwsbrief. Deze wordt één keer per maand per e-mail verstuurd. Ben jij ook opzoek naar een bedrijf waar je bijzondere bieren kunt kopen of wellicht nieuwe bieren kunt ontdekken? Je zit bij jopenbier.nl goed. Maar is deze webshop betrouwbaar? Hoe zit het met de kwaliteit van het bier? Kan je hier gerust bestellen en krijg je dan ook echt hetgeen dat je hebt besteld? Wij hebben het voor je uitgezocht. We hebben alle online recensies over dit bedrijf goed doorgenomen en de belangrijke feiten over deze webshop voor jou op een rijtje gezet.

Over Jopenbier.nl

Jopenbier.nl bestaat al ruim 25 jaar. Zoals hierboven vermeld is hun motto ‘There is simply no excuses for boring beer’ en dat hebben ze ook bewezen. Jopenbier.nl komt regelmatig met verassende bieren die bestaan uit unieke smaakcombinaties. Deze unieke smaakcombinaties zal je doorgaans niet zo snel tegenkomen, maar bij jopenbier.nl heb je de mogelijkheid om deze unieke smaakcombinaties te ontdekken. De oorsprong van dit bedrijf ligt in Haarlem. Toen de stad in 1994 vierde 750 jaar te bestaan besloten de eigenaren van jopenbier.nl om twee vergeten Haarlemse bieren opnieuw te produceren. Deze bevielen zo goed dat ze het verzoek kregen meer biersmaken te ontwikkelen en te brouwen. En vanuit dit verzoek is het idee om een eigen bierbrouwerij te beginnen ontstaan. Dit was tevens de geboorte van de Jopen brouwerij. Jopenbier.nl heeft een grote focus op speciaal craft bier dat zeer nauwkeurig wordt ontwikkeld. Bijzondere smaken komen voorbij. Denk hierbij aan een koppige IPA tot een karamel zeezout brownie biertje. Will je de brouwerij bezoeken, dat kan. De brouwerij is in Haarlem in een oude kerk gevestigd. Ook hebben ze er een Grand café en een restaurant gebouwd. Zo kan je in levende lijve de bieren proberen in combinatie met overheerlijke hapjes en maaltijden.

Waarom kiezen voor Jopenbier.nl

Als jij opzoek bent naar een biertje met een verassende smaak of als jij graag een bierpakket cadeau wilt geven aan een echte bierliefhebber, dan zit je bij jopenbier.nl goed. Verwacht geen standaard bieren, maar bieren waar echt goed over nagedacht is. De unieke smaken zullen je op een positieve manier verrassen. Jopenbier.nl heeft meer dan 25 jaar brouw ervaring en is zeer geliefd bij zowel Nederlandse als internationale bierliefhebbers. Je kunt individuele bieren kopen in de webshop, maar ze bieden ook bierboxen aan. Zo kan je veel verschillende smaken ontdekken en weet je voor de volgende keer waar jouw voorkeur naar uitgaat. Let niet op de namen van de bieren, soms kan het idee van de smaakcombinatie je afschrikken. Probeer het gewoon een keer. Wij zijn op basis van de recensies ervan overtuigd dat je zeer aangenaam verrast zult worden.

Is Jopenbier.nl betrouwbaar?

Jopenbier.nl scoort op veel verschillende review websites zeer goed op verschillende fronten. Zowel de kwaliteit van het bier tot de klantenservice voor, tijdens en na de bestelling scoren cijfers tussen de 8.8 en 10. Mensen zijn vooral tevreden over de bijzondere bieren, vinden het leuk dat er een initiatief is waarbij er een focus is op het ontwikkelen van unieke smaakcombinaties. Ook is er een grote tevredenheid over de bezorgtijd, de verpakking en de snelheid van het reageren op eventuele vragen.


Klantenservice en klachten


Omdat Jopenbier.nl niet alleen een online webshop is, maar ze ook een brouwerij en proeflokaal hebben die je kunt bezoeken, is er ook altijd een fysiek aanspreekpunt als er vragen of problemen ontstaan. Zij zitten in het stadscentrum van Haarlem en zijn zeer goed te bereiken. Verder kan je ze ook telefonisch bereiken of via de website een mail sturen. Retouren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je pakketje en ruilen kan enkel in de winkel van Jopen proeflokaal Waarderpolder.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een vaste klant bij jopenbier.nl of heb je er weleens in het verleden besteld? Laat dan ook jouw recensie achter. Hiermee kan je een ander helpen een beter beeld te krijgen bij deze webshop. Jouw ervaring is waardevol en mag zeker gehoord worden. Reviews over Jopenbier.nl
Gerelateerde bedrijven
Colaris.nl logo
Colaris.nl
4 beoordelingen
9,5
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
Beer in a Box logo
Beer in a Box
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Jopenbier.nl

Het bedrijf Jopenbier.nl is geverifieerd door ons. De webshop Jopenbier.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Jopenbier.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Jopenbier.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Jopenbier.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Jopenbier.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Jopenbier.nl.

Geplaatst op: 02-12-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Jopenbier.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Colaris.nl logo
Colaris.nl
4 beoordelingen
9,5
Jumbo logo
Jumbo
26 beoordelingen
5,1
Beer in a Box logo
Beer in a Box
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Jopenbier.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Jopenbier.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Jopenbier.nl actief?

Jopenbier.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken en bier.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Jopenbier.nl reviews? Dan kun je naar de website van Jopenbier.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie