JohnBeerens.com logo

JohnBeerens.com reviews, ervaringen en beoordelingen

JohnBeerens.com reviews, ervaringen en beoordelingen
2377
JohnBeerens.com logo
Website
JohnBeerens.com
Categorie
Webshops

Ervaringen met JohnBeerens.com

Overweeg je een aankoop te doen bij JohnBeerens.com en ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Wij hebben op deze overzichtelijke pagina de reviews van JohnBeerens.com voor je op een rij gezet. Zo kom je er direct achter wat anderen van JohnBeerens.com vinden, kun je je inlezen over deze website en vervolgens doelbewust gaan winkelen.

Alles wat je wilt weten over JohnBeerens.com

John Beerens is een grote naam in de wereld van uiterlijke verzorging. Je hebt deze charmante man vast wel eens op tv gezien in programma's als Holland’s Next Top Model en John Beerens’ Salon Takeover. John is een rasechte Tilburger die al sinds zijn 15de jaar in het kappersvak zit. Op zijn 22ste opende hij zijn eigen salon in Tilburg, met de toepasselijke naam John Beerens Haarstudio. Een eigen beautywebshop kon niet uitblijven; vandaag de dag kunnen we daarom genieten van alle prachtige producten die JohnBeerens.com aanbiedt! John heeft als missie om dé beautywebshop van Nederland te worden, en hij is hard op weg om deze droom in vervulling te laten gaan.

Waarom kiezen voor JohnBeerens.com?

Een betere vraag zou zijn: waarom zou je níet kiezen voor JohnBeerens.com? Deze webwinkel is een absolute topper op het gebied van online beauty winkels. In de zeer uitgebreide webshop vind je een enorm aanbod aan topmerken. Producten voor je haar, huid, makeup, tanning; JohnBeerens.com heeft het allemaal! De webwinkel biedt enkel hoogwaardige producten van topkwaliteit aan, waardoor jij zeker waar voor je geld krijgt. Daarnaast kun je ook als professional je inkopen doen bij JohnBeerens.com.

De betrouwbaarheid van JohnBeerens.com

Aan betrouwbaarheid hoef je bij JohnBeerens.com niet te twijfelen. De webshop is uiteraard aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, diverse branche verenigingen en de website wordt beoordeeld met maar liefst 4.85 uit 5.00 sterren. Door de zeer positieve ervaringen van klanten en door het harde werken van het John Beerens team is de webshop enorm gegroeid.

Dankzij deze snelle groei is het bedrijf in 2019 verhuisd naar een pand van maar liefst 6000m2. Deze groei bleef niet onopgemerkt en de webshop ontving twee jaar achter elkaar een beloning voor snel groeiende bedrijven. JohnBeerens.com mag zich namelijk in zowel 2018 als 2019 één van de FD Gazellen noemen. Ook een felbegeerde award van Website van het Jaar gaat naar John Beerens en zijn team. In 2020 is de webshop uitgeroepen tot meest populaire website in de categorie fashion & beauty!

De klantenservice van JohnBeerens.com

De klantenservice is gemakkelijk bereikbaar via zowel email als telefoon, en je kunt daarnaast ook eenvoudig je vraag stellen via het contactformulier op de website. Daarnaast is JohnBeerens.com ook actief op diverse sociale media platforms, zoals Instagram, Facebook en Twitter. Hier kun je via een privé bericht ook je vraagt kwijt.

De webshop biedt een uitstekende garantie procedure, die erg duidelijk op de website vermeld staat. Zo is de garantietermijn per merk beschreven, zodat je als klant weet waar je aan toe bent. Heb je, ondanks de uitstekende service, toch een klant? Hiervoor kun je terecht bij de klantenservice. Binnen uiterlijk twee dagen ontvang je een inhoudelijke reactie op je klacht.

Zelf ook beoordelen?

Met een uitgebreide en goede beoordeling kun je andere mensen helpen in hun keuze voor een specifieke webshop of bepaald product. Wil je hier ook aan bijdragen? Laat dan een beoordeling achter waarin je jouw eigen ervaringen met het bedrijf beschrijft. Hierdoor kunnen veel mensen een weloverwogen keuze maken en bij een betrouwbare webshop kopen!

Reviews over JohnBeerens.com
Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Condoom.nl logo
Condoom.nl
1 beoordeling
10
Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
5,3
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Wilde niet een deel van het bedrag terugstoren

k heb het product besteld en meer dan 45 euro betaald. Het bleek dat JohnBeerens een storing in het systeem hadden en de aangeboden koring van 20% kon ik niet gebruiken. Ze stuurden me een e-mail waarin ze me dit vertelden en boden me het product OPNIEUW TE KOPEN & BETALLEN maar nu met 20% korting . Ik weigerde dat en vroeg om het deel van betaald bedrag terugstorten op mijn rekening. Zij wilden dat niet. vreselijke service en ik zal daar nooit iets meer kopen.

Geplaatst op: 23-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geinige webshop TOTddat je onbeschofte klantenservice nodig heb

De klantenservice kan erg onbeschoft zijn. mevr. Floor van de klantenservice met name probeert haar klant met een standaard antwoord af te schepen om erna door je heen te praten en de hoorn erop te gooien?!
Heb het helaas wel eerder meegemaakt dat de klantenservice best onbeschoft en arrogant gedraagt telefonisch.

Het is ontzettend jammer van het John Beerens merk maar hopelijk wordt er aandacht/sancties/training besteed aan klantenService medewerkers (in dit geval ook weer mevr. Floor) want dit beschadigd een merk en motiveert om liever elders lokale ondernemers te steunen die wel fatsoenlijk gedrag vertonen..

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tat

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over JohnBeerens.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Condoom.nl logo
Condoom.nl
1 beoordeling
10
Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is JohnBeerens.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over JohnBeerens.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is JohnBeerens.com actief?

JohnBeerens.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de JohnBeerens.com reviews? Dan kun je naar de website van JohnBeerens.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie