JeansCentre logo

JeansCentre reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
JeansCentre reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over jeanscentre.nl

JeansCentre is geverifieerd door ons expert team. De webshop JeansCentre bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is JeansCentre lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via JeansCentre. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

JeansCentre is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van jeanscentre.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van JeansCentre.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede en fijne broeken

Door een van de jeans acties heb ik meteen meerdere broeken besteld via de site. Er waren verschillende kleuren waar ik uit kon kiezen en dat heb ik ook zeker gedaan. Ik was echt verbaasd hoe fijn de broeken waren toen ik ze binnen kreeg!

Geplaatst op: 17-04-2021
Laatst bewerkt op: 29-05-2021
Geschreven door: Thijn V.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over JeansCentre


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Snipes logo
Snipes
2 beoordelingen
9
Avantisport logo
Avantisport
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is JeansCentre een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over JeansCentre. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is JeansCentre actief?

JeansCentre is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels en sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de JeansCentre reviews? Dan kun je naar de website van JeansCentre gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie