InTheStyle logo

InTheStyle reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

InTheStyle reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4992
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met InTheStyle

Ons team van experts heeft InTheStyle geverifieerd op een aantal punten. De webshop van InTheStyle bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. InTheStyle is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

InTheStyle is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van InTheStyle te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 27-02-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over InTheStyle


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Barcelonachair.nl logo
Barcelonachair.nl
1 beoordeling
10
Liberty 4 Go logo
Liberty 4 Go
2 beoordelingen
10
Medipoint logo
Medipoint
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is InTheStyle een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over InTheStyle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is InTheStyle actief?

InTheStyle is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de InTheStyle reviews? Dan kun je naar de website van InTheStyle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie