Internet-outdoorshop logo

Internet-outdoorshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Internet-outdoorshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2279
Internet-outdoorshop logo
Website
internet-outdoorshop.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Internet-outdoorshop

Ben je op zoek naar ervaringen met Internet-outdoorshop? Dan ben je op de juiste site beland. Wij hebben voor jou informatie opgezocht over Internet-outdoorshop en verzamelen hier reviews over dit bedrijf. Bij deze outdoorwinkel ben je waarschijnlijk uitgekomen toen je op zoek was naar bepaalde outdoorartikelen, maar dat de webshop zichzelf tekort doet door zich enkel outdoorwinkel te noemen, mag je vast ook al wel duidelijk geworden zijn. Lees meer over Internet-outdoorshop en zijn uitgebreide assortiment hieronder én leer van de beoordelingen van anderen. Zo kan jij een beslissing nemen die goed voelt en ontdekken of je wel of niet je bestelling bij Internet-outdoorshop zult plaatsen. Ben jij al klant? Laat je dan ook jouw recensie hier achter? Dat zouden we echt waarderen!

Over Internet-outdoorshop

Bij Internet-outdoorshop vind je praktisch alles wat je nodig hebt als je buiten bezig wilt zijn. Of je nu buiten wil gaan fietsen, wandelen, kamperen of op zoek bent naar speelgoed voor buiten voor de kinderen. Misschien moet je iedere dag naar je werk fietsen en zoek je regenkleding? Maar er is meer, want Internet-outdoorshop verkoopt ook aquariumdecoratie en andere benodigdheden voor huisdieren, boeken, babyartikelen en lekkere geurtjes. En dat is nog lang niet alles. Hoewel de focus op het buitenleven ligt, is er dus simpelweg veel meer te vinden! Internet-outdoorshop heeft ook nog een andere missie. Zowel sociaal als milieubewust ondernemen wordt door hen omarmd. Zo werken er mensen bij het bedrijf welke een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Ook de manier van ondernemen wordt zo gedaan dat het milieu zo min mogelijk belast wordt. Zo zoeken ze o.a. naar duurzame alternatieven, waarbij ze de leveranciers eveneens hierop uitzoeken. Internet-outdoorshop valt onder TOM. TOM biedt meer dan alleen maar de outdoor shop. Onder TOM vallen ook nog andere webshops, zoals Internet-Babyshop en Internet-Eyewear. Inmiddels zijn er 15 webshops te vinden van TOM.

Waarom kiezen voor Internet-outdoorshop

Naar buiten toe voor een dagje of een hele vakantie kamperen? Dan ben je bij Internet-outdoorshop aan het juiste adres. Heel eenvoudig op 1 adres al je artikelen bestellen en zo goed voorbereid op stap gaan. Bij Internet-outdoorshop kan het. Maar het assortiment is nog veel breder dan alleen maar outdoor-artikelen. Eigenlijk is er gewoon te veel om op te noemen. Je kunt het ook anders zien, uiteraard. Ga je op vakantie met de caravan, dan is het ook fijn om een goed leesboek mee te nemen, een fijne kinderstoel bij je te hebben en slingers op te kunnen hangen als er één gewonnen heeft bij het animatieteam”¦ Omdat alles vanuit voorraad leverbaar is, kan je op heel korte termijn toch nog alles in huis halen als je onverwacht toch nog op vakantie gaat. Verder kan je uitgaan van lage prijzen, 30 dagen bedenktijd en keuze uit meer dan 2 miljoen producten!

Is Internet-outdoorshop betrouwbaar?

Internet-outdoorshop draagt het keurmerk van Trusted Shops. Dit geeft kopers bescherming. Internet-outdoorshop houdt van sociaal en milieubewust ondernemen. Ook dat voelt goed. Betalen doe je op de gebruikelijke manieren, die dus ook uiterst betrouwbaar zijn. En je hebt zelfs de mogelijkheid om je aankoop te verzekeren via Trusted Shops. Bij Shopping Awards heeft de webshop zilver ontvangen. TOM, waar Internet-outdoorshop dus onder valt, behoort tot de grootste webwinkels van Nederland.

Klantenservice en klachten

Bij klachten of vragen kan je terecht bij de klantenservice. Deze is al direct te bereiken via de site, want je kunt met ze chatten. Uiteraard zijn ze ook via mail te bereiken. Bij klachten wordt er gevraagd te mailen. Omschrijf de klacht zo goed mogelijk en als het mogelijk is willen ze hier graag foto’s van ontvangen. Een kopie van de factuur of het garantiebewijs ontvangen ze eveneens graag. Ze zullen binnen 1 werkdag je mail beantwoorden. Internet-outdoorshop wil graag zelf persoonlijk met je in gesprek over klachten en deze met je oplossen en nemen dan ook geen deel aan de geschillencommissie-mogelijkheid die de Europese Commissie aanbiedt.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij dit bedrijf? Wil jij ons dan helpen om Internet-outdoorshop zo goed mogelijk te kunnen beoordelen op deze site? Of anders gezegd: hoe meer ervaringen mensen hier achterlaten, die ze hebben opgedaan met de webshop van TOM, hoe duidelijker het beeld wordt van dit bedrijf. Hierdoor kunnen anderen ook beslissen of ze wel of niet bij Internet-outdoorshop willen bestellen. Wij willen je alvast heel erg bedanken voor het achterlaten van jouw review. Hoe meer en duidelijker jij jouw ervaring omschrijft, hoe meer een ander eraan heeft!

Reviews over Internet-outdoorshop

Gerelateerde bedrijven

Tropilex logo
Tropilex
2 beoordelingen
9
Grandado.com logo
Grandado.com
1110 beoordelingen
8,7
Buitenplaatsbeekhuizen logo
Buitenplaatsbeekhuizen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Internet-outdoorshop

Internet-outdoorshop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Internet-outdoorshop bestaat al sinds 2019 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Internet-outdoorshop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Internet-outdoorshop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van internet-outdoorshop.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van internet-outdoorshop.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Internet-outdoorshop.

Geplaatst op: 01-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Carpoint dubbel neuswiel 48 mm met rubber neuswiel is een waardeloos product

Carpoint dubbel neuswiel 48 mm met rubber neuswiel gekocht en op caravan gemonteerd.
Nadat ik de eerste keer ging gebruiken zie ik dat de banden niet sterkt genoeg zijn.
Contact met klantenservice opgenomen , moest het gewicht van de caravan opgeven.
810 kg zou volgens de service te zwaar zijn voor deze wielen, er vanuit gaande dat deze 810 kg verdeeld wordt over 3 wielen zou dit te veel zijn voor dit neuswiel ( max 200kg )
Maar met disselweger meet ik maar 75 kg op de trekhaak , dus komt er niet meer gewicht op het neuswiel.
De klantenservice beoordeeld dit dus niet goed.
Na dit aan de klantenservice zo heb uitgelegd krijg ik geen response meer.

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Internet-outdoorshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tropilex logo
Tropilex
2 beoordelingen
9
Grandado.com logo
Grandado.com
1110 beoordelingen
8,7
Buitenplaatsbeekhuizen logo
Buitenplaatsbeekhuizen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Internet-outdoorshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Internet-outdoorshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Internet-outdoorshop actief?

Internet-outdoorshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Internet-outdoorshop reviews? Dan kun je naar de website van Internet-outdoorshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie