Interhome logo

Interhome ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 2,0
Interhome logo
Interhome ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 2,0
Beoordeling
1 beoordelingen
2
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
100%
Bestelproces
2
Service
2
Prijs
2
Levering
2

Gerelateerde bedrijven

Oad logo Oad
1 beoordelingen
8
Hotels.nl logo Hotels.nl
0 beoordelingen
10
TravelDiaries logo TravelDiaries
0 beoordelingen
10

Interhome ervaringen

Interhome is de website als je op zoek bent naar een mooie vakantie woning. Inmiddels is de website uitgegroeid tot de ultieme specialist voor vakantiewoning. Jaarlijks worden er bijna 5 miljoen overnachtingen via de website geboekt. Maar wat zijn eigenlijk de persoonlijke Interhome ervaringen van klanten? Natuurlijk zal een bedrijf altijd zeggen dat hij of zij de beste service biedt. Maar als de Interhome ervaringen in werkelijkheid minder zijn dan wil je hier natuurlijk niet boeken. Gelukkig kan je er altijd over informeren via deze website. Alle persoonlijke ervaringen met Interhome worden hier gedeeld. Heb je zelf al Interhome ervaringen? Dan horen wij dit heel erg graag zodat wij andere kunnen adviseren over deze online boekingssite.

Over Interhome

Interhome verzorgt het boekingsproces van meer dan 33.000 vakantiewoningen in 29 verschillende landen. Het maakt niet uit of je nu graag naar Frankrijk wil of naar Toscane alles is mogelijk. Dankzij het Zwitserse kwalificatiesysteem weet je precies of je kan genieten van een hoge kwaliteit verblijf. De appartementen en vakantiewoningen worden namelijk altijd vakkundig beoordeeld. Je kan zo echt met recht genieten van je vakantie. Dankzij de Interhome ervaringen kan dit zelfs zonder zorgen.

Altijd persoonlijke hulp

Het boeken van een vakantiewoning bij een particulier klinkt altijd een beetje spannend. Gelukkig kan je bij Interhome altijd de beste begeleiding verwachten. Op meer dan tweehonderd bestemmingen is er altijd een medewerker ter plaatsen. Je kan hier terecht met problemen zowel met de woningeigenaar als op locatie. Zo wordt je altijd vakkundig geholpen en daarnaast is er een gratis telefoonnummer aanwezig dat je 24 uur per dag kan bellen. Nog een pluspunt is dat alle accommodaties regelmatig worden gecontroleerd zodat de kwaliteit een garantie blijft bij Interhome.

Voordelig op vakantie

Interhome heeft in ieder budget wel een vakantiewoning of appartement. Vaak is een overnachting een stuk voordeliger dan een normaal hotel. Ontdek zelf hoe voordelig een vakantie is bij Interhome en kijk eens wat er beschikbaar is voor jouw droomlocatie. Vergelijk de prijzen online met een hotel voor veertien dagen en je ontdekt al snel wat de voordeligste keuze is.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Interhome

profielfoto van Frédéric
Frédéric
04-09-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
2 maand eerder overstroomd appartement, geen vergoeding

Eerste slechte review ooit. Geen compensatie van Interhome terwijl
accomodatie had nooit verhuurd mogen worden enkel al om sanitaire redenen. Appartement oversteoomd 2 maand voor onze aankomst maar geen bericht hierover. Geen water in douche, zichtbare elektriciteitdraden ipv lichtschakelaars, naast mijn negatieve review neem ik alvast de tijd om onze ervaring met Interhome te delen via alle mogelijke kanalen.

Schrijf een review over Interhome

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Oad logo Oad
1 beoordelingen
8
Hotels.nl logo Hotels.nl
0 beoordelingen
10
TravelDiaries logo TravelDiaries
0 beoordelingen
10