Interbus logo

Interbus reviews, ervaringen en beoordelingen

Interbus reviews, ervaringen en beoordelingen
818
Interbus logo
Website
Interbus
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Interbus

Heb je wel eens overwogen een vakantie te boeken met de bus, per buspendel om precies te zijn? Als je dat wel doet, dan kan Interbus zomaar eens een perfecte reisorganisatie voor je zijn. Omdat we weten dat je alleen zaken wilt doen met een betrouwbare organisatie, hebben we voor jou de reviews en ervaringen kort en bondig samengevat. Met die extra informatie in je achterhoofd, kun je een beslissing nemen en eventueel ook voor een vakantie met Interbus kiezen.

Over Interbus

Interbus is een vervoersorganisatie die vooral bekendheid geniet vanwege het aanbieden van pendelreizen. Dat doet het naar ruim honderd zomer- en wintersportbestemming in Europa. Voordeel is dat je op deze manier heel goedkoop van een prachtige vakantie kunt genieten. Door voor een vakantie met een bus te kiezen, kom je bovendien heerlijk uitgerust aan op vakantie. Je hebt wat betreft de bestemmingen heel erg veel te kiezen, want Interbus verzorgt vakanties naar ondertussen al honderd verschillende bestemmingen. Meest populaire bestemmingen zijn wel Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechië, Zwitserland, Italië en Kroatië, Porec in Kroatië is verreweg de meest geliefde bestemming onder de reizigers van Interbus.

Waarom kiezen voor Interbus?

De recensies die reizigers maakten laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Een vakantie met Interbus boek je zeker en alleen al vanwege de zeer aantrekkelijke prijs. Je komt bovendien ontspannen op de plaats van bestemming aan en de bestemmingen die Interbus geselecteerd heeft zijn allemaal de moeite waard. Kies je voor Interbus, dan weet je zeker dat je gereden wordt door een bedrijf dat voldoet aan Keurmerk Touringcarbedrijven. Dat betekent meteen ook dat je altijd per moderne touringcar rijdt. De bus voldoet aan de laatste normen, ook op het gebied van veiligheid en milieu.

Is Interbus betrouwbaar?

Op de vraag of Interbus betrouwbaar is, lazen we in de beoordelingen alleen maar positieve reacties. Zoals de vervoersorganisatie belooft, zijn de prijzen standaard laag en kom je ook steevast uitgerust op de vakantiebestemming aan. Interbus vertrekt standaard op vrijdag, in de avond. Dat maakt dat je zoals beloofd is de volgende ochtend al heerlijk uitgerust je vakantieadres verkent. Vertrouwen geeft ook het al genoemde Keurmerk Touringcarbedrijven en klanten roemen daarnaast de service die geboden wordt. Niet voor niets besluiten mensen die eenmaal met Interbus vakantie gevierd hebben, dit vaker te doen. Juist dit zegt alles ver de betrouwbaarheid van deze onderneming.

Klantenservice en klachten

Hoe bestaande klanten de afhandeling van klachten hebben ervaren, wordt ons in elk geval door de reviews en ervaringen niet duidelijk. Daar komt het woord klacht namelijk in het geheel niet voor. Wat wel duidelijk is, is dat je van Interbus altijd de gelegenheid krijgt een klacht door te geven. Het gemakkelijkst is om dit via een e-mail te doen. Je kunt echter ook kiezen voor een chatsessie met een medewerker. Omdat de onderneming ook actief is op de social media kanalen Facebook en Twitter, kun je ook via die weg contact proberen te leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Dan de grote vraag die we je willen stellen; wil jij voortaan ook een beoordeling maken van een product of dienst? Wij weten namelijk hoe waardevol de beoordelingen kunnen zijn als je de beste beslissing wilt nemen. En we gaan er gemakshalve van uit dat jij iemand bent die andere mensen graag helpt bij het maken van alleen de juiste keuze.

Reviews over Interbus
Gerelateerde bedrijven
De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
3 beoordelingen
9,3
Riksjatravel logo
Riksjatravel
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Interbus

Het bedrijf Interbus is geverifieerd door ons. De webshop Interbus is al sinds 2006 een betrouwbare partij om te bestellen. Interbus is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Interbus maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Interbus is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Interbus te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Interbus.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nog nooit iets fout gegaan

Ik ben al 18 jaar touringcarhauffeur en ik ben nog nooit ergens mee in de fout gegaan. De bussen zijn erg comfortable en rijden altijd op de afgesproken tijden en niet later of eerder.

Geplaatst op: 22-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim S.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Interbus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
De Jong Intra logo
De Jong Intra
4 beoordelingen
7,5
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
3 beoordelingen
9,3
Riksjatravel logo
Riksjatravel
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Interbus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Interbus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Interbus actief?

Interbus is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) busreizen en familiereizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Interbus reviews? Dan kun je naar de website van Interbus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie