Individual Software logo

Individual Software reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Individual Software reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over individualsoftware.com

Het bedrijf Individual Software is geverifieerd door ons. De webshop individualsoftware.com is al sinds 1996 een betrouwbare partij om te bestellen. Individual Software is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Individual Software maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Individual Software is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van individualsoftware.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Individual Software.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede software

Deze Resume maker is geweldig, supergemakkelijk te gebruiken en erg nuttig, ik ben blij dat ik hem gevonden heb, is ook niet zo duur en ik beschouw het als een inversie omdat het je een goede presentatie geeft voor de banen waarop je solliciteert. Bedankt voor het supergemakkelijk en nuttig maken voor een goede prijs!

Geplaatst op: 25-06-2021
Laatst bewerkt op: 26-07-2021
Geschreven door: Julia A.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Individual Software


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plesk logo
Plesk
2 beoordelingen
9
Unity Asset Store logo
Unity Asset Store
2 beoordelingen
8,5
Triple8 logo
Triple8
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Individual Software een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Individual Software. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Individual Software actief?

Individual Software is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Individual Software reviews? Dan kun je naar de website van Individual Software gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie