Hulpmiddelen voor Ouderen logo

Hulpmiddelen voor Ouderen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Hulpmiddelen voor Ouderen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2749
Hulpmiddelen voor Ouderen logo
Website
Hulpmiddelen voor Ouderen
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Hulpmiddelen voor Ouderen

Oud worden, dat wil iedereen wel, maar wel op een gezonde, comfortabele manier. Speciale hulpmiddelen kunnen ervoor zorgen dat de zelfredzaamheid van ouderen of andere hulpbehoevenden zo groot mogelijk wordt. De website van Hulpmiddelen voor Ouderen biedt producten aan die dit mogelijk maken. Je verwacht natuurlijk dat hulpmiddelen voor kwetsbare mensen betrouwbaar en uiterst veilig zijn. Zijn de producten en hulpmiddelen van deze website dat? Je leest het in onze reviews. De beoordelingen van andere klanten op onze website zijn eerlijk en objectief. Ze geven je de beste informatie over de betrouwbaarheid van de service en kwaliteit van de producten van Hulpmiddelen voor Ouderen.

Over Hulpmiddelen voor Ouderen

De website Hulpmiddelen-voor-ouderen.nl is opgericht in 2012. De producten van Hulpmiddelen voor Ouderen helpen senioren in hun vertrouwde omgeving zelfstandig oud te worden. Ze bieden daarnaast ook de nodige ondersteuning aan mensen met een blessure of een handicap. Hulpmiddelen voor Ouderen garanderen hun klanten degelijke hulpmiddelen en een goede service.. Betrokkenheid, waardigheid en uniciteit zijn de kernwaarden van het bedrijf. Voor de persoonlijk contact, service en reparatie of onderhoud op je scootmobiel kun je ook terecht bij de fysieke winkel van Hulpmiddelen voor Ouderen. Deze is gevestigd in Deurne.

Waarom kiezen voor Hulpmiddelen voor Ouderen?

Het assortiment is groot en begint bij kleine hulpmiddelen van grip vaste bekers met tuitdeksel tot een gepersonaliseerde scootmobiel. De producten zijn op de homepage ondergebracht in categorieën. Dit maakt het makkelijk om een product te vinden. Zoek je bijvoorbeeld een douchekruk, dan vind je hem bij de categorie Bad, Douche en Toilet. Je kunt echter ook je product vinden met de zoekwoordenfunctie. Alle producten worden met een foto afgebeeld met daarbij een uitgebreide productinformatie. Bij sommige producten wordt het gebruik nog eens extra duidelijk aan de hand van een videofilmpje.

Is het bedrijf Hulmiddelen voor Ouderen betrouwbaar?

Hulpmiddelen voor Ouderen is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dit geeft aan dat deze webshop betrouwbaar is en garant staat voor een goede service. De website maakt gebruik van het SSL (Secure Socket Layer) protocol voor de beste bescherming van privacy gevoelige informatie. De producten van Hulpmiddelen voor Ouderen worden geleverd in Nederland, België en Duitsland. Online bestellingen kunnen op verschillende manieren worden betaald, onder andere via iDeal, Paypal, overschrijving, rembours en internetbankieren. Achteraf betalen is ook mogelijk.

Klantenservice en klachten Hulpmiddelen voor Ouderen

De klantenservice van Hulpmiddelen voor Ouderen kun je op verschillende manieren bereiken, zowel telefonisch, per email of met behulp van het online contactformulier. Je kunt er telefonisch je bestelling doen of ze vragen om meer informatie over een product. Ze helpen je graag als je hulp nodig hebt bij je bestelling of deskundig advies nodig hebt. Heb je een klacht, dan zullen de medewerkers van de Afdeling Klantcontact er alles aan doen de klacht naar ieders tevredenheid op te lossen. Voor persoonlijk contact of service is het mogelijk de winkel in Deurne te bezoeken.

Wil jij Hulpmiddelen voor Ouderen ook beoordelen?

De bezoekers van onze website stellen de beoordelingen van klanten zeer op prijs. Ze betrekken deze in hun keuze wel of niet bij een webshop online een bestelling te plaatsen. Heb je ervaring in een online aanschaf van een hulpmiddel via de website van Hulpmiddelen voor Ouderen? Laat ons in een review bijvoorbeeld weten hoe je klantvriendelijkheid hebt ervaren. Heb je er een product gekocht en ben je tevreden over de kwaliteit? Ook als je minder tevreden bent met de levering of de service is dat bijzonder interessante informatie voor potentiële klanten. Op onze website helpen we elkaar een goede en veilige keuze te maken uit het aanbod van meerdere aanbieders van hulpmiddelen op het internet.

Reviews over Hulpmiddelen voor Ouderen

Gerelateerde bedrijven

Shytobuy logo
Shytobuy
2 beoordelingen
9
GhaZoo logo
GhaZoo
2 beoordelingen
9
HairLust logo
HairLust
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Hulpmiddelen voor Ouderen

Hulpmiddelen voor Ouderen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hulpmiddelen voor Ouderen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hulpmiddelen voor Ouderen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hulpmiddelen voor Ouderen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Hulpmiddelen voor Ouderen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Hulpmiddelen voor Ouderen. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Hulpmiddelen voor Ouderen.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg vakkundig

Dit bedrijf is echt super vakkundig en ze weten wat ze doen. De levering die ze bieden is super vlot en alles wordt ook netjes verpakt. Echt een top service van een goede website!

Geplaatst op: 14-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sep B.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hulpmiddelen voor Ouderen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Shytobuy logo
Shytobuy
2 beoordelingen
9
GhaZoo logo
GhaZoo
2 beoordelingen
9
HairLust logo
HairLust
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hulpmiddelen voor Ouderen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hulpmiddelen voor Ouderen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hulpmiddelen voor Ouderen actief?

Hulpmiddelen voor Ouderen is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hulpmiddelen voor Ouderen reviews? Dan kun je naar de website van Hulpmiddelen voor Ouderen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie