Houtdirect.nl logo

Houtdirect.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Houtdirect.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2496
Houtdirect.nl logo
Website
houtdirect.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Houtdirect.nl

Heb je hout en/of ander bouwmateriaal nodig? Gaan jullie zelf aan de slag om een mooie buitenkeuken te bouwen? Heb je een nieuwe deurkruk voor jullie poort nodig? Bij Houtdirect.nl vind je het allemaal in het assortiment. Maar wat is dit voor bedrijf? Leveren ze de producten snel of moet je er soms weken op wachten? Dat is natuurlijk niet handig als je snel aan het werk wilt. Is de service een beetje prettig en accuraat? Wij helpen je om het antwoord te vinden op al deze vragen. Dat doen we door reviews van andere klanten te verzamelen. Op deze pagina staan ze handig voor je op een rijtje. Door deze beoordelingen te lezen, leer je meer over dit bedrijf. Je kunt dan beter een beslissing nemen om je producten wel of niet bij Houtdirect.nl te bestellen.

Over Houtdirect.nl

Houtdirect.nl is bekend van SBS6. Tot februari 2017 was dit bedrijf bekend onder de naam Buitenhout.com. Ze waren onder meer aanwezig in een aantal programma’s van de net genoemde zender. Het assortiment van Houtdirect.nl bestaat onder meer uit eiken en douglas balken, planken en geschaafde houtproducten. Verder levert dit bedrijf gevelbekleding, vellingdelen en zwarte potdekselplanken. Deze winkel is een ideaal adres voor mensen die onder meer bijgebouwen en buitenkeukens willen realiseren. Er is niet alleen buitenhout opgenomen in het aanbod, maar ook onder meer plaatmateriaal, geschaafd vurenhout en afbouwproducten zoals isolatie en gips. Ook zijn er bijproducten die nodig zijn voor de bouw van overkappingen. Denk hierbij aan instortankers, stalen ramen, schroeven, enz.

Waarom kiezen voor Houtdirect.nl

Bij Houtdirect.nl vind je eigenlijk alles wel wat je nodig hebt voor het bouwen van bijvoorbeeld een overkapping of een buitenkeuken. De materialen zijn overzichtelijk op de site geplaatst, zodat je al snel vindt wat je nodig hebt. Je kunt op de website ook terecht voor deskundig advies. Ga je bijvoorbeeld zelf een overkapping bouwen, dan vind je op de site een handig stappenplan. Heb je een bestelling gedaan, dan kun je ervoor kiezen om deze te laten bezorgen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor zelf afhalen. Dit kan op alle werkdagen en op zaterdagochtend.

Is Houtdirect.nl betrouwbaar?

Houtdirect.nl heeft al heel wat beoordelingen van andere mensen ontvangen. Je merkt dan al snel dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf. Ook het feit dat deze winkel al zo lang bestaat, zegt genoeg. De klantenservice is op veel verschillende manieren bereikbaar.

Klantenservice en klachten

Klachten worden door Houtdirect.nl heel serieus genomen. Er is op de site speciaal aandacht voor. Heb je een klacht, dan is het de bedoeling dat je deze zo snel mogelijk meldt. Er is zelfs een speciaal telefoonnummer voor. Er wordt alles aan gedaan om jou toch als klant weer tevreden te stellen. Handig is de live chat van dit bedrijf. Heb je een vraag, dan kun je meteen een deskundig antwoord verwachten. Daarnaast is het mogelijk om te bellen of te mailen.

Wil jij ook beoordelen?

Bestelde jij al eens hout bij Houtdirect.nl? Je hebt hiermee een mooi bijgebouw gerealiseerd? Wat is je ervaring met dit bedrijf? Zijn de producten van goede kwaliteit? Kon je bij deze winkel ook terecht voor deskundig advies? Werden de producten snel geleverd? Misschien was je niet tevreden en heb je een klacht ingediend. Op zich is dat geen probleem, overal worden fouten en vergissingen gemaakt. Het is vooral belangrijk hoe er met klachten wordt omgegaan. Ben je uiteindelijk tevreden over de diensten van Houtdirect.nl? Laat het weten door middel van een review. Als andere consumenten jouw recensie lezen, krijgen ze een beter beeld bij deze winkel. En kunnen ze een weloverwogen beslissing nemen om hier wel of niet te kopen.

Reviews over Houtdirect.nl

Gerelateerde bedrijven

Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
1 beoordeling
10
KunststofKozijnenGroothandel logo
KunststofKozijnenGroothandel
2 beoordelingen
9
Loftdeur.nl logo
Loftdeur.nl
6 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Houtdirect.nl

Houtdirect.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Houtdirect.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Houtdirect.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Houtdirect.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Houtdirect.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van houtdirect.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 13-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kwaliteit hout met een goede prijs en goede service.

Pas geleden hout besteld voor een veranda.
Na lang zoeken was hout direct veruit de goedkoopste. Omdat de velling delen waren uitverkocht in de maat die ik besteld had kreeg ik een langere maat met een paar planken extra vanwege het zaagverlies.
Uiteindelijk na een hoop spanning vanwege de krappe woonwijk netjes optijd voor het huis geleverd (tijdsbestek van levering word vooraf vermeld. En ze werken met een track&trace systeem)

De kwaliteit van het hout was goed.

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Richard M.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super bedrijf

Ik heb hier vorige week een stel vlonderplanken besteld voor ons nieuwe terras. de kwaliteit is erg goed net zoals de levering. De planken werden namelijk gratis thuisbezorgd, dit was netjes op de afgesproken dag en tijd. als ik weer eens hout nodig heb ga ik zeker bij houtdirect.nl bestellen. top!!

Geplaatst op: 03-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter W.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Houtdirect.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
1 beoordeling
10
KunststofKozijnenGroothandel logo
KunststofKozijnenGroothandel
2 beoordelingen
9
Loftdeur.nl logo
Loftdeur.nl
6 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Houtdirect.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Houtdirect.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Houtdirect.nl actief?

Houtdirect.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Houtdirect.nl reviews? Dan kun je naar de website van Houtdirect.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie