House of Formulas logo

House of Formulas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

House of Formulas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2703
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met House of Formulas

Het bedrijf House of Formulas is geverifieerd door ons. De webshop House of Formulas is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. House of Formulas is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. House of Formulas maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

House of Formulas is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van House of Formulas te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super fijne zaak

Ik heb voor het weekend een aantal luchtjes besteld die in een bundel zaten. Helaas was een van de luchtjes niet op voorraad. Ik ben hier bijna direct over benaderd en ze hebben het netjes opgelost.

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mick B.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over House of Formulas


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Oogvoororen.nl logo
Oogvoororen.nl
4 beoordelingen
8
Elemis logo
Elemis
4 beoordelingen
7,8
Spirulina.nl logo
Spirulina.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is House of Formulas een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over House of Formulas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is House of Formulas actief?

House of Formulas is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de House of Formulas reviews? Dan kun je naar de website van House of Formulas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie