Hotelspecials logo

Hotelspecials ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

14 beoordelingen • 6,3
Bezoek de website
Hotelspecials logo
Hotelspecials ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
14 beoordelingen • 6,3
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
14 beoordelingen
6,3
5 sterren
43%
4 sterren
14%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
43%
6,3
6,3
6,3
6,3

Gerelateerde bedrijven

HOTIQ logo HOTIQ
1 beoordelingen
10
Reischecker.nl logo Reischecker.nl
1 beoordelingen
9
Webshop.acsi.eu logo Webshop.acsi.eu
1 beoordelingen
9

Hotelspecials ervaringen

Lees hier alle Hotelspecials ervaringen en kijk welke beoordeling andere mensen geven aan deze hotelboekingswebsite. Heb je zelf gebruik gemaakt van de producten en diensten van Hotelspecials, dan kan je jouw Hotelspecials ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over Hotelspecials

Hotelspecials heeft een groot aanbod van hotels en leuke stedentrips. Lekker voordelig hotels boeken kan via Hotelspecials in een paar stappen. Er worden continue nieuwe hoteldeals aangeboden op de website en daarom profiteren klanten altijd van het beste aanbod. Laat je inspireren en kies uit het scherpste aanbod.

Hotelspecials boekingen

Hotelspecials houdt het boeken van een hotelovernachting graag simpel zonder kleine lettertjes of gedoe. Gewoon een helder en vooral aantrekkelijk aanbod is waar Hotelspecials zich mee onderscheid. Het aanbod bestaat uit de leukste plekken in en om Nederland die goed bereikbaar zijn en vooral betaalbaar. Vergelijken met andere hotelaanbieders is niet nodig want nergens vindt je voordeligere aanbiedingen dan op Hotelspecials.nl.

Hotelspecials beste deals

Het vinden van de leukste hotelovernachtingen is leuk, simpel en duidelijk. Door het grote aanbod kun je precies het hotelletje vinden waar jij naar opzoek bent. Kies uit specials, secret hotels, arrangementen of de speciale lezersaanbiedingen. Ook voor lastminute hotelboekingen ben je bij Hotelspecials aan het juiste adres.

Hotelspecials hotelaanbod

Door de groei in korte hotelvakanties is Hotelspecials zijn aanbod gaan verbreden. Met diverse partners is het aanbod gegroeid in de Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk, Zweden en Denemarken. Met een aanbod van meer dan 4000 hotels heeft Hotelspecials altijd een hotel die voldoet aan jouw wensen.

Hotelspecials ervaringen en klachten

Heb jij ooit een hotelovernachting geboekt via Hotelspecials en wil jji je Hotelspecials ervaringen delen. Of hen je misschien een probleem gehad tijdens een overnachting die je hebt geboekt via Hotelspecials, of heb je een probleem gehad met Hotelspecials? Meld dan je Hotelspecials klachten. Schrijf je Hotelspecials ervaringen op in een review en geef Hotelspecials een beoordeling.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Hotelspecials

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-12-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede deals!

Erg goede deal kunnen scoren tijdens de hotelweek!

profielfoto van Iris
Iris
16-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bedankt!

Klein hotel geboekt in Heerlen en na contact met de service desk kon ik mijn kleine zoontje gratis meenemen!

profielfoto van Dirk E.
Dirk E.
10-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuk hotel

Wij hebben afgelopen weekend een heerlijk weekend in Haarlem gehad. Het weer was prachtig waardoor we zo naar de zee konden. Het hotel was niet groot, maar wel erg leuk. Vriendelijk personeel en prima kamers. Zeker voor de prijs echt prima.

profielfoto van Victor
Victor
23-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ideaal deel met airmiles betalen

Heerlijk weekend weggeweest naar de kust waar we echt even aan toe waren. Het mooie was dat we de helft van deze deal konden betalen met Airmiles welke ik spaar met tanken op de baas zijn kosten. Super combinatie dus :)

profielfoto van Niels
Niels
13-08-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima site

Prima website waar je gemakkelijk een hotel kan vinden en boeken. Voldoende informatie bij alle hotels en dat geld ook voor de plaatjes. Hierdoor krijg je een goede indruk van het hotel en kon ik tenminste gemakkelijk mij keuze maken.

profielfoto van Raza
Raza
17-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Groot aanbod

Super grote website met echt giga veel hotels. Ik wou me vriendin toen we een jaar samen waren naar een romatisch hotel meenemen en dat is gelukt. We hebben geslapen in een soort kasteel welke ik via Hotespecials heb geboekt. Heb daar betaald wat ik toch wel wat betrouwbaarder vond. Maar na mijn eerste ervaring kan ik rustig stellen dat Hotespecials echt super betrouwbaar is.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-10-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hotel in Goteborg

een goed hotel in Goteborg geboekt

profielfoto van Damian &.
Damian &.
18-03-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Secret hotel hoge veluwe gedaan was super

Wij hebben met ze tweeen een secret hotel gedaan op de hoge veluwe en het was echt onwijs leuk. Van te voren weet je natuurlijk niet wat je krijgt, maar het was het dik waard. Het is wel wat spannend, maar 48 uur van te voren is het dan zover en kan jeh et zien. Wij zaten in een super fijn hotel (ga niet verklappen welke is niet leuk voor de mensen die nog kunnen boeken). Hebben een heerlijk weekend gehad met ze tweeen en onwijs romatisch genoten in de natuur :$

profielfoto van Glenn
Glenn
08-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Schandelijk!

Ik boekte een hotel via deze maatschappij. Ik betaalde een meerkost, zodat ik ook een annulatieverzekering nam. Na annulatie krijg ik te horen dat er geen geld wordt teruggestort, maar wel een voucher. In de algemene voorwaarden staat nochtans dat bij annulatie het geld binnen de 5 werkdagen wordt teruggestort. Ik stel me dan de vraag waarom ik een annulatieverzekering nam?
Opgepast dus voor deze oplichterij!

In een reactie krijg ik te lezen dat ik geen annulatieverzekering zou hebben afgesloten, wat uiteraard niet klopt! Er wordt gezegd dat ik mijn geld niet kwijt ben en een voucher krijg, waar ik onmogelijk akkoord mee kan gaan. Ik en weldegelijk een annulatieverzekering waarin staat dat ik mijn geld binnen de 5 werkdagen krijg teruggestort. Ik boekte mijn hotel bij hotelspecials, waardoor de algemene. Voorwaarden van hotelspecials gelden. Nu wordt er mist gespoten door deze organisatie, zodat het lijkt dat hun algemene voorwaarden niet gelden, wat juridisch gezien uiteraard niet klopt... Jammer dat deze organisatie als reactie leugens verspreid om in een “beter daglicht” te komen te staan. Schandelijk...

profielfoto van Glenn
Glenn
07-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichterij

Ik boekte een hotel via deze maatschappij. Ik betaalde een meerkost, zodat ik ook een annulatieverzekering nam. Na annulatie krijg ik te horen dat er geen geld wordt teruggestort, maar wel een voucher. In de algemene voorwaarden staat nochtans dat bij annulatie het geld binnen de 5 werkdagen wordt teruggestort. Ik stel me dan de vraag waarom ik een annulatieverzekering nam?
Opgepast dus voor deze oplichterij!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
23-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
pas op!

We hadden een leuk nachtje weg willen boeken en kwamen uit bij een secret hotel van HotelSpecials.nl.
Het leek ons een leuk idee om dit als verrassing te boeken. We dachten, ze zullen dan wel laat boeken en zo een mooie prijs kunnen afspreken.
Ook hebben we nog aangegeven dat we graag een romantisch hotel zouden willen.
2 dagen voor de datum kregen we een mailtje en het bleek te gaan om het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre hotel.

Ik heb direct contact opgenomen met de volgende vragen:

- Waarom betalen wij 35 euro meer dan als ik zelf zou boeken voor dezelfde datum via hotix.nl?
- Waarom betalen we via HotelSpecials.nl 19 euro per persoon voor ontbijt terwijl je bij het hotel 16,50 betaal?
- Waarom krijgen we dit (op zich mooie) hotel als we iets romantisch hebben gevraagd? Dit hotel is alles behalve romantisch!

Nu heb je bij HotelSpecials.nl een laagste prijs garantie waarmee je als je het hotel binnen 24 uur goedkoper ziet, het schil terug krijgt.
Wat schertst mijn verbazing, geven ze aan dat ik niet binnen 24 uur gereageerd heb. Ik geef aan dat ik zodra ik wist om welk hotel het ging en dus ook een rijs vergelijking kon maken het binnen 24 uur heb aangegeven.
Maar nee, dat moest dan 24 uur na de boeking zijn. Ik geef dus nogmaals aan dat dat niet mogelijk is omdat het om een secret hotel ging. Dat was dus dan ons probleem.

Dus mensen, als je het secret hotel (Amsterdam City Centre) boekt, weet dan dat je geen recht hebt op de laagste prijs garantie van HotelSpecials.nl, en dat je teveel betaald.

profielfoto van Fezzie
Fezzie
08-09-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Boeking onbekend bij hotel

Geboekt via hotelspecial en tot 4 keer toe gemaild omdat er wat onduidelijkheden waren over het park sleep fly arrangement. Alles zou geregeld zijn en de betreffende mail overhandigen bij het hotel zou voldoende zijn. Eenmaal bij het hotel aangekomen is er uberhaupt geen boeking gedaan bij het hotel door hotelspecials.Daar sta je dan oor je vliegvakantie met 2 kinderen.Uiteraard waren de 10.50 boekingskosten zo afgeschreven.

Wellicht een eenmalig foutje maar als ik zo op internet wat meer lees is dit geen opzichzelfstaande ervaring.

Volgende keer geen hotelspecials meer in elk geval.

profielfoto van Tarik
Tarik
26-05-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Misleidende site

Ik heb een hotel gezocht voor 2 volwassenen en 1 kind via hotelspecials.nl, nou heb een selectie gekregen en een hotel uitgekozen. De hele tijd zie je er staan 2 volwassenen en 1 kind(2), de leeftijd erbij.

Nou dan ben ik het hotel aan het boeken en dan zie je staan bel met 0900- voor kinderen. Ik ga ervan uit dat mijn kind erbij gerekend wordt, ik hoef toch niet apart te gaan boeken voor mijn kind, als er de hele tijd staat 2 volwassenen en 1 kind(2).

Krijg ik de reservering en staat er alleen 2 volwassenen en bij kinderen 0!!! Ik stuur ze een mail, binnen 24 uur zou ik een reactie krijgen, nou 3 mails later en 4 dagen later wordt ik gebeld door een zeer onbeschofte dame van de klantenservice, die mij even probeert te denigreren en wil laten blijken dat ik geen nederlands begrijp, totaal onredelijk ook.

De kamer die ik geboekt heb kan geen kind bij, alhoewel dat op de site wel stond, en of ik ff een upgrade ga betalen, 20 euro per nacht extra en 20 euro per nacht extra voor een kinderbed, dus 80 euro extra in totaal!!!!

Echt geen aanrader!!

profielfoto van Tessa
Tessa
06-02-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Overboekt hotel

Ik ging samen met met vriend een weekendje weg. Uiteindelijk leek het hotel overboekt en konden we alleen naar een ander hotel welke veel duurder was. We kregen geen korting niks en moesten het verschil gewoon betalen. Ongelofelijk aangezien het hun fout was!

Schrijf een review over Hotelspecials

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

HOTIQ logo HOTIQ
1 beoordelingen
10
Reischecker.nl logo Reischecker.nl
1 beoordelingen
9
Webshop.acsi.eu logo Webshop.acsi.eu
1 beoordelingen
9