Hotelopia logo

Hotelopia reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Hotelopia reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4378
Hotelopia logo
Website
Hotelopia
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Hotelopia

Hotelopia heeft als doel om het de individuele reiziger gemakkelijk te maken om zowel plezierreizen als zakelijke reizen te boeken. Het online platform maakt deel uit van de groep Hotelbeds. Binnen Europa is dit een van de grootste touroperators. Voordat jij je hotel boekt via Hotelopia wil je natuurlijk weten of dit bedrijf te vertrouwen is. Lees snel verder, want wij hebben de ervaringen met Hotelopia voor je verzameld. Lees de reviews over Hotelopia zodat je een weloverwogen beslissing neemt om jouw volgende reis via dit platform te boeken.

Over Hotelopia

Hotelopia maakt deel uit van Hotelbeds Group, een toonaangevend Europees reisbedrijf dat via hun verschillende merken diensten levert aan meer dan 30 miljoen klanten in 180 landen. Het platform heeft als doel om reizen zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Dit doen ze door duidelijk alle opties in beeld te brengen op jouw gewenste data en naar jouw gewenste bestemming. Je boekt alles online en beheert je boeking eenvoudig in je persoonlijke omgeving.

Waarom kiezen voor Hotelopia

Hotelopia maakt het jou gemakkelijk om op eenvoudige wijze het perfecte hotel op jouw gewenste bestemming te vinden en boeken. Jij betaalt altijd een goede prijs en kunt volkomen veilig jouw hotel boeken. Door het brede aanbod zit er voor ieder type reiziger wat bij, of je nu op zoek bent naar een budgetovernachting of juist een luxe vijfsterrenaccommodatie. Er zijn hotels om uit te kiezen op de meest populaire toeristische bestemmingen over de wereld. Dagelijks worden er nieuwe hotels toegevoegd. Je hebt de keuze uit meer dan 7.500 bestemmingen en meer dan 94.000 hotels!

Is Hotelopia betrouwbaar?

Miljoenen klanten hebben al gebruik gemaakt van Hotelopia. Het platform richt zich met name op individuele reizigers, maar ook is het mogelijk om een overnachting te boeken voor meerdere personen. Dit regel je in een paar klikken. Je betaalt in een beveiligde omgeving voor de diensten die jij wilt afnemen. Naast hotelovernachtingen is het namelijk ook mogelijk om extra services te boeken, zoals bijvoorbeeld een huurauto of een transfer vanaf het vliegveld naar het hotel. Neem ook zeker een kijkje bij de beschikbare excursies. Zo hoef je niet lang in de rij te staan of op zoek te gaan naar activiteiten in de omgeving van jouw accommodatie. Hotelopia biedt een laagste prijs garantie. Duizenden reizigers volgen Hotelopia al op Facebook en Instagram voor reisinspiratie en om geen enkele speciale aanbieding over het hoofd te zien.

Klantenservice en klachten

Veel valt te regelen in de online omgeving van Hotelopia. Zo beheer je eenvoudig jouw boeking, waar je je ook bevindt. Heb je vragen of opmerkingen? Dan neem je contact op met de klantenservice door een e-mail te sturen of door Hotelopia te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Deel jouw ervaring met Hotelopia als je al eens gebruik hebt gemaakt van dit platform. Door het delen van jouw persoonlijke ervaring zorg je ervoor dat anderen de juiste keuze maken. Vertel wat je vindt van het aanbod, of je verblijf naar wens was, hoe het eventueel omboeken of veranderen van een reservering is verlopen en of de klantenservice je vriendelijk te woord heeft gestaan. Jouw mening is zeer waardevol voor anderen.

Gerelateerde bedrijven
AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
2 beoordelingen
9,5
All in Portugal logo
All in Portugal
1 beoordeling
10
Footprinttravel logo
Footprinttravel
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Hotelopia

Het bedrijf Hotelopia is geverifieerd door ons. De webshop Hotelopia is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Hotelopia is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Hotelopia maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Hotelopia is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Hotelopia. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Hotelopia.

Geplaatst op: 21-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Hotelopia
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AfrikaPlus logo
AfrikaPlus
2 beoordelingen
9,5
All in Portugal logo
All in Portugal
1 beoordeling
10
Footprinttravel logo
Footprinttravel
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hotelopia een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Hotelopia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hotelopia actief?

Hotelopia is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hotelopia reviews? Dan kun je naar de website van Hotelopia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie