HockeyDirect logo

HockeyDirect reviews, ervaringen en beoordelingen

HockeyDirect reviews, ervaringen en beoordelingen
363
HockeyDirect logo
Website
HockeyDirect
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen HockeyDirect

Of je nou fanatiek aan hockey doet of jezelf omschrijft als recreant, bij HockeyDirect vind je alles om geen modderfiguur op het kunstgras te slaan. Speciaal voor jou hebben we de reviews en ervaringen samengevat. Op basis van die samenvatting beslis je uiteraard helemaal zelf of je ook kiest voor de producten van HockeyDirect.

Over HockeyDirect

Met HockeyDirect heb je meteen een grote vis aan de haak geslagen. Het is namelijk de grootste online hockeyshop van de Benelux en is zelfs één van de grotere aanbieders in Europees verband. Behalve de webshop met een indrukwekkend aanbod heeft HockeyDirect een fysieke winkel in Den Bosch, terwijl de werkzaamheden aangestuurd worden vanuit Warmond. Ondertussen is de aanbieder van alle hockeyartikelen al weer tien jaar actief. HockeyDirect is er bijzonder trots op dat het officieel sponsor is van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond.

Waarom kiezen voor HockeyDirect?

Alleen al het indrukwekkende aanbod is voor veel mensen reden voor HockeyDirect te kiezen, zo lezen we in de reviews en ervaringen. En dat aanbod is ook gigantisch. Behalve zo goed als alle hockeysticks vind je er schoenen, kleding, tassen, beschermingsproducten, grips, ballen, accessoires en alles voor de belangrijke keepers. De prijzen zijn steeds aantrekkelijk en bovendien is het zo goed als altijd uitverkoop bij HockeyDirect. Behalve producten, staat HockeyDirect ook al bekend vanwege de service en de hulp die je krijgt bij het vinden van de voor jou beste producten.

Is HockeyDirect betrouwbaar?

Als we de beoordelingen van bestaande klanten mogen geloven, dan is HockeyDirect een zeer betrouwbare partner. En waarom zouden we daar eigenlijk aan twijfelen? Dat vertrouwen blijkt ook wel uit het cijfer dat die klanten aan deze specialist geven. Met een 9,2 is dat echt heel erg hoog. HockeyDirect beschikt eveneens over het Thuiswinkel Waarborg. Een dergelijk keurmerk komt alleen in het bezit van betrouwbare bedrijven, die zich keurig aan de wettelijke regels en de geldende wetten houden. Ook het feit dat HockeyDirect partner is van de nationale hockeybond geeft vertrouwen, net als het feit dat je bij deze specialist gewoon met iDeal kunt betalen.

Klantenservice en klachten

Zoals reeds gesteld doet HockeyDirect er steeds alles aan het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. De service is uniek, het aanbod indrukwekkend groot. Toch werken er mensen bij de specialist in hockeyspullen en dus kan er best eens een keer iets mis gaan. Mocht je een klacht in willen dienen, dan kun je dat schriftelijk doen. Het postadres staat op de website, Je kunt echter ook kiezen voor de snellere weg, het sturen van een e-mail. Voorts kun je via Facebook in contact komen met deze hockeyspecialist. Mogelijkheden genoeg dus.

Wil jij ook beoordelen?

Als je twijfelt over een bepaald product of merk, dan kan de informatie die je kunt filteren uit beoordelingen van bestaande klanten je vaak echt helpen. Je neemt met die extra informatie altijd een betere beslissing in elk geval. Om die reden willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken om zo andere mensen te helpen bij het maken van soms inderdaad lastige keuzes.

Reviews over HockeyDirect
Gerelateerde bedrijven
Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5
Backpackspullen.nl logo
Backpackspullen.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met HockeyDirect

Het bedrijf HockeyDirect is geverifieerd door ons. De webshop HockeyDirect is al sinds 2006 een betrouwbare partij om te bestellen. HockeyDirect is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. HockeyDirect maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

HockeyDirect is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van HockeyDirect te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede webshop

Ik heb hier een shirt met bedrukking besteld. Ik had nog voor een paar vragen even gemaild en ik kreeg een snelle en directe reactie met een goed antwoord op mijn vraag. Erg fijne communicatie!

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Quinty D.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HockeyDirect
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
Wildshirts.nl logo
Wildshirts.nl
2 beoordelingen
9,5
Backpackspullen.nl logo
Backpackspullen.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HockeyDirect een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over HockeyDirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HockeyDirect actief?

HockeyDirect is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels , sportkleding en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de HockeyDirect reviews? Dan kun je naar de website van HockeyDirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie